Ben Affleck ideges, de azért tőle jön majd a Batman

Jimmy Kimmel talkshowjában kifakadt az öreg a Batman rendezéséről. Legutóbb ugye bizonytalanságot lehetett érezni a szavaiban.

I’m gonna direct the next Batman, we’re working on it. It’s one of those things that’s really frustrating because with ‘Live By Night’ it took me a year-and-a-half to write it and get it ready and I worked really hard. It’s just no one gave a s**t. No one was like, ‘WHERE’S ‘LIVE BY NIGHT?’ But with Batman I keep getting the, “WHERE’S THE F**KING BATMAN?” I’m like, “Whoa, I’m working! Give me a second!

Röviden: ő rendezi, de kurvára elege volt a “hol van már a Batman” kérdésekből, miközben a “hol van már a Live by Night”-ot senki nem tette fel. Arra mindenki szart. Közben gondolom ezt hallgatta.

human
írta
2017. 01. 10. 17:27
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Ben Affleck ideges, de azért tőle jön majd a Batman” bejegyzéshez

 1. Nem lenne ennyire lesajnált a superheromovie propaganda (főleg a dc), ha azokba is fektetnének energiát a cgi-on kívül.
  Na persze így is megnézem őket szóval támogatom is a hülyeségüket.

 2. Szerintem az Avengers,Ultron,Iron Man 3 inkább volt cgi orgia mint a Batman v Superman. Oké,a vége de hát Doomsday az Doomsday oda muszàj volt! :)

 3. Ezért kellett a múltheti rémhírterjesztés. Nem csinálja meg, ugye? Muhaha, francot nem. Csak szart nem akar kiadni a keze közül.

 4. Na ne bassz, egy film amiben robotok meg önműködő páncélok voltak, tartalmazott cgi-t? Azta :DDDDDDD

 5. Géza szándékosan akarja mindenkinél lejjebb vinni a lécet? Hogy ne essünk nagyon pofára?

 6. Az a baj hogy vannak még barmok, akik bemennek a moziba egy fekete köpenyben rohangászó, jelmezes idiótára. Túl van már rendezve az egész, hanyagolni kéne pár évtizedre, a pirosköpenyes társaival együtt. Nem hiszem h bárkinek hiányoznának mondjuk 2 év teljes médiakuss után. Pláne ha nem csak a profit diktálna….szerintem….

 7. Menjen ki az utcára, és kérdezze meg a 10 első szembejövőt tudják e mi az a Live By Night, meg tudják e mi az a Batman. Az elsőt 2 fogja vágni, a másikat meg mind, na ezért. Ezzel nyilván tisztában van, innentől a kettő összehasonlitása teljesen alaptalan.

 8. pehnemer: ennél nagyobbat nem is tévedhetnél…mert téged nem érdekel egy jelmezes “idióta”, akkor mást se érdekelhet? nem értem az ilyen embereket, én se írogatok egy alienes poszt alá, hogy minek már még egy alienes film? amíg érdekli az embereket, addig lesz

 9. Engem is érdekelnek a szuperhős filmek, csak könyörgöm olyat vigyenek vászonra ami még nem volt :) (jah és azt izgalmasan tegyék) :D

 10. Pehnemer: Az egy dolog, hogy te unod/leszarod de az egyszeri halandók úgy tűnik nem. Ezért lehetséges az, hogy a 2020as évek közepéig van mind a Marvel, mind a DC betáblázva évi 2-3 filmmel. Részemről erre csak azt tudom mondani, hogy fuck yeah, bring it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.