Heti mozibemutatók: január 12.

Toljuk a januárt, lássuk mik érkeznek a moziba.

jennifer-lawrence-chrispratt-1

 1. Őrült boldogság (La pazza gioia) – Olasz-francia dráma.
 2. Vigyázz, kész, szörf! 2. (Surf’s Up 2: WaveMania) – legjobb esetben is csak egyenesen videóra szánt folytatás… a mozikban.
 3. Utazók (Passengers) – jó, hogy tologatták a premiert, így már tudjuk, hogy szar.
 4. #Jézus – Apám nevében – magyar dráma.
 5. A vörös teknős (La tortue rouge) – egy nagyon jó hírű animációs film.
 6. Mártírok ((M)uchenik)
human
írta
2017. 01. 12. 21:12
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 12.” bejegyzéshez

 1. Mivel sokatoknak nem fog valszeg feltűnni a sok egyéb más között, erről most írnom kell pár szót.

  A Mártírokat kifejezetten ajánlom. Nem kell megijedni az orosz nyelvtől, nem zavaró, kb két perc és nem is zavarja az embert, ellenben mivel napjainkban, egy gimiben játszódik, ahol a főszereplő diákunk átmegy bibliaőrültbe az valami elemi módon bemutatja az emberi sötétség minden bugyrát. Ha amcsi film lenne, egy ismertebb arccal, nagy valószínűség szerint tolnák minden nemzetközi fesztiválon. brutális.

 2. Nekem sikeresen elvették a kedvem az Utazóktól, mivel a történet egyik cselekménye hagy némi kívánnivalót maga után és meg is értem, hogy felháborodtak rajta…

 3. Utazók SPOILER: láttam, még jó hogy ingyen: egy 40 perces végtelen határok epizódként nagyon jól működött volna, és nem ártott volna, ha nem hülyeség a bonyodalmat okozó tény (SPOILER: egy csilliárd-milliárdos ürhajó, és egy kib*szott orvosi automata ágy van csak rajta? 5000 utasra? nemá.). Szinkron miatt nem tudom mennyire voltak jók a színészek, szinkronnal nem volt erős. Zene, kamerázás, 3D effektek (egy nap mellett elrepülés, pár tényleg nagy távolságú űrjelenet), díszlet nagyon jó volt, 6/10 nálam.

  @Platschu: ha SPOILER arra gondolsz, ami miatt az amerikai sajtóban sokan felháborodtak, csak azt kérdezném, hogy mitől vagy benne biztos, hogy az emberek 90%-a nem tenné ugyan ezt? Nem védem, csak nem is tudom biztosan kijelenteni, hogy nem ez volt az, ami történne. És nem kéne lebecsülni az áldozatok feldolgozó képességét.

 4. Most láttuk. Az Utazók (Passengers) nem rossz. Stop. Kritikusok véleménye is vélemény marad, nem pedig kőbevésett tény. Nagyon tolják mind a két színészt ez viszont tény, ahogy az is, hogy elég megosztók. Valaki szereti, valaki utálja őket. De én speciel bírom mindkettőt, a téma is érdekelt. Nem hibátlan nyilván, de ajánlom bátran. Béke.

 5. Szerintem egész jo film volt a passengers. Null elvarassal ultem be, és kellemes szajizt hagyott magautan.
  Min haborodtak fel a népek?
  Es mi az ami hagy némi kivannivalot?

 6. Az utazók egy romantikus film lett ami az űrben egy űrhajón játszódik két főszereplővel, nem egy akciódús űropera, de mint film szerintem megállja a helyét. A 3D szerintem nem tesz hozzá túl sokat.

 7. Az utazók SPOIIILER egy romantikus film lett volna az űrben egy űrhajón játszódókét főszereplővel, ha az egyik nem kényszeríti bele a másikat ebbe a helyzetbe.

 8. SPOILER:
  Igen belekényszerítette az egyik a másikat, de ez végig rossz, elítélhető dologként volt feltüntetve. De hát ott van az emberi gyengeség, amit kihangsúlyoztak és végső soron romantikus film volt, amikben kedvelt elem a megbocsátás. És a végén meg volt a lehetőség a jóvá tételre.
  Szerintem korrekt romantikus film lett sci-fi közegben, nem értem a nagy lehúzást.

 9. Mi egy 5 fős társasággal néztük a Passengerst és mindenkinek bejött. Nem értem ezt a nagy lehúzást. Nem akar sehol Interstellar mélységű film lenni, de nem is ez a dolga és a készítőknek sem ez volt a célja. Az a morális kérdés meg amiről szó van benne, hát nem tudom, ilyen körülmények közt én is lettem volna ekkora geci szerintem.

 10. SPOILERes
  Sztem is korrekt volt. Voltak persze hibák: az hogy csak egy orvosi automata van pl tényleg nevetséges, de ez legyen a legkevesebb.
  A morális dilemma sztem érdekes, van rá egy százasom hogy az emberek többsége 1 év után vagy öngyilkos lesz vagy felébreszt vkit.
  Az még érdekes lett volna ha meghal a csávó az ajtónyitásnál és a csaj egyedül maradva ugyanezen dilemmával szembesül ;)
  Nem tudom a kritikusok min vannak úgy kiakadva, részemről simán 7/10

  Azon filoztam közben, hogy ha meg is találják a hibás elemet az egyik legkomplexebb ember által épített gépben, hogy fogja kijavítani 2 hozzá nem értő, de szerencsére csak egy lyuk volt :D az azért adja magát

 11. “Nem akar sehol Interstellar mélységű film lenni”
  Wow, ne vicceljünk már, az Interstellar kb. 1 mm mélységű volt :D

 12. SPOILER
  A Passengers-ben azzal nem foglalkoztak hány oorvosdiagnosztikai gép van a hajón, az volt a lényeg, hogy kell valaki, aki elindítja a hibernálást, tehát valakinek ébren kell maradnia.

 13. A Vörös Teknős nagyonnagyon szép film volt, és nagyon szeretném hinni, hogy tényleg úgy volt, ahogy azt láttuk. Nem akarok egy pici spoilert sem, így a gépelést abba hagyom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.