Wonder Woman spoilerek: kiderült, ki a főgonosz

Egy francia magazin hozta le, hogy a DCU idei nagy dobásában, a Wonder Womanban ki lesz a főgonosz. Természetesen spoielres infó, szóval itt van még pár szó, hogy a facebook ne húzza be a tovább mögötti részt. Például a trailer gondolom megvolt. Kinek nem… a Batman V Superman oda nem illő, de jó része volt a csaj.

13697158_508459295990939_8189035185843358640_n

Na akkor jöhetnek a spoilerek.

Ares, avagy nekünk Arész, a háború istene, akit a trailerben látott Danny Huston alakít (német tiszt). A történet szerint Pine karaktere egy emberiség elpusztítására alkalmas gáz receptjét lopja el, amire Árész is szemet vet. Zeusz eddigre már halott a történetben, de a háború istene még mindig irigy a teremtményeire, ezért akarja elpusztítani őket.

Többen arra tippelnek, hogy Doctor Poison is feltűnik majd a filmben, aki a képregényekben szintén gonosz karakter.

24 hozzászólás a “Wonder Woman spoilerek: kiderült, ki a főgonosz” bejegyzéshez

 1. Spoileres bekedezdés, 2. sor vége ” elpusztítésásra ” no offense, csak gondoltam szólok :-)

 2. Doctor Poison a trailerben is benne volt nem? Tehát több mint egy tipp a jelenléte. Mondjuk nem ismerem annyira WW-t, sem az ellenfeleit, szóval lehet, hogy hülyeséget beszélek.

  Ha Árész benne lesz, akkor mégsem ússzuk meg epikus csata nélkül. Eddig jól dugdosták, gondolom most már jönnek majd sorban a minden csavart ellövő előzetesek.

 3. Miért? Nekem eszembe se jutott, hogy ide kell még egy kötelező főgonosz. Bár lehet, hogy ezzel egyedül voltam, de akkor is, nekem valahogy nem hiányzott eddig a történetből.

 4. Árészt megértem teljesen, amúgy is tüske Wonder Woman oldalában, és mi lenne jobb környezet a háború istenének mint az első világháború.

 5. Bizony, ott a pont.
  Árész dúskálhat a háborúban, sőt lehet ő maga robbantotta ki…
  nem is tom, valamelyik rajzfilmben is úgy volt, hogy abból nyerte minél nagyobb erejét, minél nagyobb viszály folyik.
  Sőt emlékeim szerint a Kevin Sorbos Herkulesben is erősebb volt mindig amikor háború dúlt, vagy készülődött.

 6. Most ki az, aki ismeri WW ellenségeit és azt hitte nem lesz benne Árész? Az első világháború alatt játszódik a film és van olyan, aki Cheetaht várta és nem a háború istenét? De mivel már így is ment a rinya pár embertől,akik megvoltak róla győződve hogy csak simán katonákat fog gyakni és nem lesz semmi mitológia, ezt jó hogy megosztották.
  Amúgy én nem láttam, hogy bárhol is megerősítették volna, hogy Danny Huston Árész, David Thewlis is nagyon rejtegetve van eddig, simán lehet ő is. Elena Anaya pedig szerintem már 99% Dr Poison, a második előzetes után.
  A francia cikk angol fordítása szerint meg Chris Pine ezt nyilatkozta:
  « I play a pilot who works for the Allies and spies on the Germans without their knowledge. My character steals a notebook filled with scientific formulas in an Ottoman base, he steals a plane but is shot down in the open sea. » – Chris Pine.
  De az eredeti francia szöveget elnézve se mondott ő nácit
  (csak nézve, nem értve, szóval lehet javítani, ha tud valaki párizsul :D)
  J’incarne un pilote qui travaille pour les Alliés et espionne les Allemands à leur insu.

 7. Ha nem voltak nácik az első világháborúban,hogy lettek a másodikban ne legyetek már hülyék..

 8. Mekare: na, még egy javítás, az első világháborúban Pine max az antantnak dolgozhatott, nem a szövetségeseknek. Okos egy film lesz ez…

 9. Northop: Én soha nem voltam ötös töriből, de itt korábban nácizás volt ezért is raktam be az eredeti szöveget, amit a színész mondott (nem író, rendező). Most rákerestem és én úgy látom angolul Allied Powers is használva van, nemcsak Entente Alliance. De biztos…

 10. Northop: Az okés,nem vettem magamra, de akkor most kérdezem, mert jó lenne tudni, hogy miért is volt akkora hiba, és lesz buta a film, ha antant helyett Chris Pine azt mondta Allies, hogyha angolul Allied Powers is használva van? Nekem ez így, nem tűnik olyan nagy butaságnak

 11. Drágáim ez egy kicseszett képregény film nem háborús film!
  Attól mert vas háború idejében játszódik még nem muszáj mindennek úgy lennie ahogy a valóságban volt csak mondom. :D Vagy szerintetek az Amerika Kapitány 1. része is 100%-ig követte a háború eseményeit?

  RÖHEJESEK VAGYTOK! Megint egy DC filmet húzzunk le mert ilyen kedvünk van de Marvelnél senki nem panaszkodik a valódi szálak elferdítése miatt. :D

 12. na megint kezdödik setétsas szárnyalása… de most az első bekezdéseddel egyetértek. csak ne kezdjétek a régi nótát megint

 13. DarkEagle, attól hogy a Kapitány nem követte végig a háború eseményeit (mivel Hydra), még sem volt összekeverve a szezon a fazonnal :D Az meg hogy Antant helyett Szövetséges, Német Birodalom helyett pedig Náci Németország, az nem kis eltérés.

 14. Mekare: Allied Powers a második világháborúban volt, az első világháborúban amire Pine gondolt az Entente Powers, vagy talán Entente Alliance, ha ez tetszik, de ha csak az Alliance szót használod, arról mindenki a második világháborús szövetségre asszociál majd..

 15. Northop: Köszi. Akkor Pine használhatta volna teljesen, gondolom aki fordította őt franciára ugyanazt használta, mint ő. De biztos vagyok benne, hogy a filmben úgy lesz mondva, ahogy kell rendesen.

 16. hát ja, Pine angolul elmondta, azt lefordították franciára, amit utána visszafordított valaki más angolra.

 17. Vagy csak egyszerűen ezt a szót használta…..! A konkrét, direkt megnevezés a II. VV alatt igen, szövetséges! De gondolom, mivel az Antant is úgymond egy szövetség volt, lehet csóri gyerek erre értette! Általánosított, vagy csak nem jutott az eszébe a név! Ezen nem kellene peregni!

  Azon már inkább, hogy az előzetesben nekem egy kicsit a németek hacukája inkább a II. VV-re emlékeztet! De aki az ilyen hadászati, ruházati dolgokban jártas jobban tudja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.