The Discovery-előzetes: mit kezdenél, ha lenne túlvilág

A Netflix idén a filmekbe is durván belehúz, gondolom mostanra érnek be a projektek amiket régebben indítottak. A The Discovery egy olyan világban játszódik, ahol tudósok bebizonyították, hogy van túlvilág. Ennek az lett a következménye, hogy az emberek jelentős része öngyilkos akar lenni, hogy minél előbb odaérjen. Úgy tűnik a főszereplő szerelmespár női tagja is hasonló gondolatokkal birkózott, amikor összejött a pasival.

onlythelonely

A főbb szerepekben Rooney Mara, Jason Segel, Robert Redford, Riley Keough és Jesse Plemons. Elég darkos anyag, a tovább mögött nézhető az előzetes.

19 hozzászólás a “The Discovery-előzetes: mit kezdenél, ha lenne túlvilág” bejegyzéshez

 1. A leirás alapján jónak tűnik. Trailer viszont pocsék, mert semmit nem tud meg belőle az ember.

 2. Eddig Netflix-es filmet csak a “The Arq” -ot láttam, az durván bejött (mondjuk engem azzal zsáner témával meg lehet venni kilóra).

 3. ” Trailer viszont pocsék, mert semmit nem tud meg belőle az ember.”

  Nálam ez a jó trailer ismérve, főleg egy ilyen jellegű filmnél. Szeretek meglepődni :)

 4. “mit kezdenél, ha lenne túlvilág”:

  szerintem nem jó a megfogalmazás, ha bizonyitott lenne, vagy valami hasonló kéne (a mondat feltételezi, hogy nincs, de ha-lenne mit tennél)

 5. “The Arq” ahogy fentebb is emlitették jó film, Spectral-al együtt egyszeri nézésre vastagon jó, ajánlom azoknak, akik scifi-t keresnek, mindkettőből kinézem, hogy folytatják.

 6. Chuck Palahniuk Haunted című novelláskötetében szerepel egy ilyen történet, csak ott egy másik bolygón veszik észre a túlvilágot, ha jól emlékszem. Mindenesetre öngyilkosok lesznek az emberek, hogy oda juthassanak és van benne egy tinédzser szerelmespár.

 7. az ötlet jó, a trailer meg egy borzasztó semmi. ha csak elém tolnák leírás nélkül, egy fél mondatot nem tudnék kinyögni mi akar lenni és érdekel-e. ez a mindent-elmond-a-trailer szélsőséges megoldás ellentétes véglete:P

 8. Az ötlet jó, bár egyszer már ezt ellőtték egy végtelen határok epizódban. Mondjuk ott az volt a csattanó, hogy amire azt hitték, hogy a túlvilág, az valójában csak egy élet és halál közti állapota volt a léleknek. Amikor az az állapot “véget ért”, akkor a lélek megszűnt létezni. A főhős jól meg is szívta.

 9. cherockee: bár igazad van, de ez nem a leg PC-bb blog. felőlem mindenki abban hisz, amiben akar, csak azon senki se kötekedjen.

 10. Mardred: több drámában is volt már, a Jeff, Who Lives at Home és a The End of the Tour jó kritikákat kapott belőlük, nézd meg őket.

 11. no de nem az a szabály, hogy ha öngyilkos vagy, akkor a pokolra jutsz? XD bár ezt biztos megmagyarázza valahogy a film. pedig pont emiatt nem lesz ugye öngyilkos a sok keresztény, aki számára konkrétan tényleg tény hogy létezik túlvilág.

 12. Érdekes. A csaj hajáról meg a gépekre kötött emberekről az “Egy makulátlan elme örök ragyogása” ugrott be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.