The Nut Job 2: Nutty by Nature-előzetes

Ezt komolyan folytatták? Nyilván nem én vagyok a célközönség, de ez nagyon gagyinak tűnik. Az első részbe megszerzett mogyorókkal teli lakhelye megsemmisül az állatoknak, így kénytelenek új odút keresni. Egy parkra esik a választásuk, de abból meg épp vidámparkot akarnak csinálni az emberek, nosza, fel is lázatnak ellenük, és indul a gerillaharc.

A poszter alatt ott a laza videó. Nem tudom hány kisgyermekes filmbuzi olvasók, és hány olyan, aki ezt felvállalja kommentben, de ezt tényleg eszik a kölkök? Az első rész simán lecsúszott sokszor, mint a Cars?

nut_job_two_nutty_by_nature_xlg

9 hozzászólás a “The Nut Job 2: Nutty by Nature-előzetes” bejegyzéshez

 1. Lecsúszott egy párszor az első rész, nem kedvenc de időtöltésnek nagyon nagy melegben/hidegben azért megteszi. Ez is jó lesz párszor (megaztán ad1 ha a Surf’s Up-nak lehet második része, ennek is ad2 tényleg kicsit gázos egy 4-8 éves korosztálynak való filmet felnőttként lehúzni. Szerintem!)

 2. a gyerekek igénytelenek… animáljanak meg egy darab sz*rt, aranyos pofival, írjanak egy klisé sztory-t a barátságról, és már vihetjük is a moziba…

 3. A gyerekek igényesek… Simán felállnak, és ott hagyják a nekik nem tetsző filmeket, függetlenül attól, én mit szeretnék, hogy tetsszen nekik. Persze, ahogy mi sem vagyunk egyformák, ők sem azok.

 4. @Zordon bácsi
  “a gyerekek igénytelenek…”
  “írjanak egy klisé sztory-t a barátságról”

  kezdjük ott hogy a gyerekeknek sokkal kevesebb a film és mese tapasztalatuk eleinte. ami nekünk klisés, nekik még lehet új, lehet te is nevetni fogsz egy húsz éves viccen mert még nem hallottad soha, míg más már ezerszer, és közli veled hogy de igénytelen vagy mert ugyanazon a szaron kacagsz amit rég elsütöttek.

 5. Over the Hedge folytatását már rég óta várom. És annak ott van a comic strip háttere, amiből lehetne jó poénokat szemezgetni. Miért nem lett abból semmi? Inkább adjuk le az igényeinket, legfeljebb egy mai átlagos Adam Sandler film szintjét hozó Nut Job 2-re?!

 6. “animáljanak meg egy darab sz*rt” Zordon bácsi Kulabáról beszél? :) dehát őt imádta mindenki…felnőtt és gyerek :)

 7. Mr. Hankey the movie? :D

  Amúgy az egerek full úgy néznek ki, mint a nyúl a Secret life of pets-ben.

 8. Az egy nem volt nagy szám, de egyszer nézhető. Ez az előzetes meg simán vicces, valószínű ennyi lesz az egész mese is, de akkor is. Sokkal rosszabbakat néznek a mai kölykök sztem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.