Central City a Justice League-ben

Micsoda forgatási kép! Na jó, az azért kiderül belőle, hogy Flash lakhelyén is játszódik majd pár jelenet. Vagy legalábbis a határán.

15977368_1342787895742822_4890780197940172986_n

34 hozzászólás a “Central City a Justice League-ben” bejegyzéshez

  1. Human mi a véleményed azokról a külföldi cikkről, amik azt taglalják, hogy az érkező Wonder Woman és JL film is ugyanazokkal a hibákkal küzd, mint a BvS és az Öngyilkos Osztag? Állítólag előre borítékolható a katasztrófa, de a fejeseket ez nem érdekli…

    U.i.: Ne haragudj, hogy nem mellékelek linket, de a hírt már nagyon régen láttam és nem tudom melyik fórumon…

  2. Az Rogue One előtt is ilyen hírek keringtek. Aztán most a Birodalom Visszavághoz hasonlítgatják.

  3. Meg Goyer írja a Green Lanternt…tényleg szánalmasak, remélem bukik az egész szar, mert minősíthetetlen produkciókkal állnak elő, és nem tanulnak a hibaikból.

  4. Hungrammar: nem akartam már több ilyet írni, most már megvárjuk a Woner Womant, az a DC harmadik esélye, ha azt is elbasszák akkor nem érdemelnek több kíméletet.

    Northop: azt nem is értem, hogy ép ésszel ki bízza Goyerre a Green Lantern Corpot.

    robert: és a RQ-nál is beváltak a hírek. Nagyon kevés kritikus hasonlítja a Birodalomhoz, és tisztán látszik a stúdió beavatkozása rajta.

  5. pedig ha egy jól sikerülne, annyi pénzt keresnének ezzel, amennyi nem is létezik…évtizedekig élhetnének csak a merch. bevételekből is. szerintem erre játszanak. kitolnak egy rakás szart és remélik, hogy egyik beüt majd, na meg hogy addig nem utálja meg mindenki a próbálkozásaikat.

  6. ,,Na jó, az azért kiderül belőle, hogy Flash lakhelyén is játszódik majd pár jelenet.” Ez már akkor kiderült, amikor az előzetesben Batman meglátogatja a Flasht.

  7. Állítólag, jah. Állítólag. A korábban többször is emlegetett, Forbes-nak író Mark Hudges meg olyanokat hallott a WW-hez közeli forrásoktól, hogy nem lesz rossz a film. De természetesen ezeket alig lehet olvasni, a lényeg, hogy már a bemutató előtt negatív híreket nyomassunk róla.

    Mint a pár hetes Batman balhé, amelynél már olyanokat vizionáltak, hogy Affleck meg se csinálja, aztán kiderült, hogy erről szó sincs.

    Hisz nyilván akkor legyél higgadt , ha éppel folyik a válásod, az új filmed a kritika jól lehúzza /főleg, ha 1 évig írtad/ és a tököd tele van attól, hogy folyamatosan kérdezgetik a “mikor lesz már Batman?”-t.

  8. Zsírfeka: vagy akkor higgy el mindent, amikor PR cikkeket olvasol, és utána fanként éltesd a filmet miközben a gonosz negatív emberek ellen tartod a frontot? Nyilván a hivatalos nyilatkozat valami értelmes magyarázat lesz arra, amit többen feltételeznek, hiszen azért adják ki. Avagy kifakadsz, utána pedig a stúdió okosai megmondják mivel lehet megmagyarázni. Ezzel csak arra akarok rámutatni, hogy a hivatalos magyarázatok sem a 100% igazságot fedik.

  9. Valaki hozzáértő felvilágosítana, hogy egy készülő (blockbuster) film mennyivel a premier előtt lesz általában kész? Nem az eltolt premier dátummal rendelkezők, hanem amik menetrend szerint készültek el, csúszás nélkül. Csak mert nekem a majd félév a WW premier előtt még igazán korainak hangzik, hogy vetítésekről, meg végleges verziókról beszéljünk és kritizáljunk.

  10. Zsírfeka: khm…a Man of Steel, a BvS, és a SS után miért is kéne bízni a WBben? Ki is írta a WWt, ja igen, a Pan írója. Mégegszer: A. Pan. Írója. Most meg Goyerrel íratják meg a GLt, aki amúgy annyira szar író, hogy a JLt is ő írta volna, de inkább leváltották. Ezek egyszerűen betegek, vagy kalapos sorsolálos módszerrel döntik el, h kit alkalmaznak.

  11. Mégis mit vártok? Olyan lesz mint a batsupi/amcap3/suisqad/ant/gog stb.. 1x nézős! (fogad velem valaki, h így lesz?)

  12. @human

    Amit én a Batman-es balhéról írtam, az nem PR cikk. Nem a Warner adta ki, nem is Affleck. Azt a szerzője szépen levezette ésszerű indokokkal, mindenféle rumors, pletykákra alapozás meg “hallottam egy barátomtól, aki hallotta olyantól, aki ott dolgozik” /mostani WW-s rinya/ nélkül, hogy mi történhetett.

    @Northop

    Milyen Pán írója?

    Allan Heinberg … (screenplay) and
    Geoff Johns … (screenplay)

    Zack Snyder … (story by) &
    Allan Heinberg … (story by)

    William Moulton Marston … (Wonder Woman created by) &
    Harry G. Peter … (characters created by)

  13. Zsírfeka: én ugy tudtam Jason Fuchs írja, de akkor azt elvetették. A kommentem többi része akkor is áll.

  14. Allan Heinberg: a sorozatmágus, borzasztó Catch, előtte Grey’s Anatomy és OC. Geoff Johns-t adom, bár ő is sorozat, de legalább jókat csinált.

  15. “Aa”ez engem is érdekelne,fél év még a premierig de már ez meg amaz látta,meg azt mondja,h szar!Ez csak clickbait..
    Vicc amit müvelnek a DC ellen!Oké én is azt mondom ez a 3 ik dobásuk,legyen most már egy kritikailag is elismert filmjük de várjuk már meg a júniust könyörgöm!Utána szarozhatnak..

    Northop te meg jó lenne ha DC-t nem lejáratni jönnél ide a kamuiddal..köszi

  16. Zsírfeka: Mark Hudges nevét köszönöm, általa vissza tudtam követni a hírt a screengeek.net-re, amit forrásként használtak a hírhez. Teljes mértékben egyet kell veled értenem abban, hogy másodjára olvasva nagyon clickbait az egész. Talán nagyon vadat mondok, de egy az egyben egy lejárató kampánynak tűnik az egész…

    Ugyan akkor nem mehetünk el amellett sem, hogy milyen gyermeteg hibákon csúszott el eddig majdnem MINDEN DC film. Azt mondom, akkor várjuk ki…

    Humantól utólag is elnézést, hogy felzaklattam a kommentelőket az off/topic-al.

  17. Szerintem meg most az lesz a film baja, hogy olyan lesz mint egy átlag marvel mozi. Az előzetesek legalábbis ezt vetítik előre. A hangulat, a látvány, a sztorivezetés. Ennek lehet örülni is, mindenesetre én rettenetesen meguntam már ezeket a sablonminta alapján készûlő, fröccsöntött termékeket. Persze ez csak egy érzés… mit tudhatom én. Fel kellene rázni kicsit ezeket a filmeket. Talán majd az új Thor.

  18. “Nem szoktam lejáratni semmit kamuval, max lemaradtam a projekt fejleményeiről.”

    @Northop, lehet nem direkt csinálod, de az elavult infókkal dobálózás nem feltétlenül segít a dolgon, sőt magadat is megtéveszted vele.

    Elég szomorú, hogy az esetleges korai tesztvetítések alapján már el is indult a lehúzás főleg hogy ahogy említetted ezek még nem is a végső verziók. Semmi mozgásteret nem adnak az emberek a DCEU-nak.

  19. Aa: azért lássuk be, a Grey’s Anatomy írója semmivel sem jobb, mint a Pán írója. Ettől még ugyanúgy nem tudok benne bízni. És az sem igaz, hogy az emberek nem adnak esélyt a DCnek. Ott volt a Green Lantern, a Man of Steel, majd a BvS, majd a SS, és ezek egyike sem hozta amit a többség várt.

    Ez a “majd utómunkánál kikísérletezzük mi működik a legjobban” módszer meg olyanokat eredményez mint a Suicide Squad.

  20. “Grey’s Anatomy írója semmivel sem jobb”
    Értem, akkor az egyik legnépszerűbb sorozat írójának lenni csakis rosszat jelenthet. Esély sincs arra, h vmi jót tegyen le az asztalra, úgyhogy könyveljük el jó előre, látatlanban hogy a WW is szar lesz.

    Lehet hogy a korábbi filmeknek még adtak valami esélyt, de hogy most már véglegesen beskatulyázták a DCEU-t az is biztos. Akár milyen infó jön az univerzumról azt rögtön leírják előre. Erre értem, hogy semmi mozgásteret nem adnak a DCEU-nak. Az esetleges korrekciókat is meghunyászkodásnak, kapkodásnak vagy Marvel utánzásnak könyvelik el, nem pedig egyszerű útkeresésnek.

    Tesztvetítéseken gondolom minden nagy költségvetésű film átesik és szükség szerint korrigálnak. Nem kell előre borítékolni a rosszat mert biztos van példa arra is hogy segített a végeredményen.

  21. Aa: ugyanolyan rossz szakemberekkel gyártatják le ezt is, mint az előzőeket. Ugyanolyan rossz előjelek vannak, hírek rossz tesztvetítésekről, stb. Ugyanígy jutottunk el az SShez is. Meg a BvShez is. És a sor folytatódik. Ha neked ez nem ad okot bizalmatlanságra, akkor nagyon optimista ember vagy, ami nem baj, de sztem ez kb olyan mintha ugyanoda járnál vásárolni mindig, ahol már sorozatosan átbasztak. Úgysem értünk egyet, hagyjuk is inkább, ha meg mégis jó lesz, eskü nem fogom lehúzni heccből.

  22. A MoS óta a WW ismét egy szóló film, más a rendező, változtak a fejesek és még az azok fölötti fejesek is stb…ezek a változtatás hírek mind olyanok, amik már jó ideje kijöttek, de mivel pozitív dolognak tekinthetőek nem kaptak akkora hatalmas hírverést, mint a negatív dolgok, hiszen egyszerűen a negatívkodás jobban megy, főleg ha már eleve egy megosztó dologról szól, hiába hogy a forrás a nénikém nagyanyja, aki takarító a WBnél és ő látta a WW-t és állítólag…mivel egy nagyon hangos csoportnak eddig nem tetszett, amit láttak így az egyértelmű pletyka nyilván igazzá válik tőle.
    Grey’s anatomy ide vagy oda (bár szerintem nem baj az, hogyha az egyik író olyas valamiket is írt, amik a nők nagy tömegben tudtak élvezni) azért nem kéne elsiklani afölött a tény fölött, hogy Allan Heinberg Wonder Woman képregényt is írt. Geoff mellé pedig egyenesen csodás.
    Amellett se mennék el, hogy Goyer durvára nem egyedül írja ám a GL Corpsot, de ezt is nehéz úgy tűnik megjegyezni, csapatban ez a fickó sokkal jobb. Majd idővel megtudjuk ezzel a társával mennyire tudott jól összedolgozni, ha kijött a film. De Pl a Pengét és a Penge 2-t egyedül írta. Amúgy amilyen unfair hülyeségeken akadt fenn a MoS esetében (pl mosolymennyiség) a sok “hozzáértő” én sem cseréltem volna le, vagy válnék meg tőle a WB helyében.

    @bëiz: Úgy tűnik a Dc/WB esetében ez így jó darabig damned if you do, damned if you don’t lesz… de attól még, hogy a fun szót bedobálgatják nem lesz olyan, mint az MCU, miért is azt céloznák be és nem az animációs filmjeik szintjét és hangulatát… azokban is van poén, de a megfelelő karakterektől a megfelelő időben. Szerintem amikor Wonder Woman a mustárgáztól haldokló katonák közt sétálgat nem lesz sehol egy egysoros poén, legalábbis nagyon ajánlom :D

  23. Vagy friss tweetjében 20 perce, most már a The Wrapnek dolgozó “scooper” Umberto Gonzalez azt írta, most azt hallotta egy embertől, hogy az látta a WW első verzióját, egy másiktól, hogy az pedig a JL-t és mindkettő nagyon pozitív dolgokat mondott. Ugyanúgy egy bullshit pletyi, oké én most ideterjesztettem példának, de nem ajánlom továbbadásra, mert hülyeség. Majd megnézed a filmet és eldöntöd. Ha meg valaki azért nem néz meg valamit ,ami amúgy érdekelné, mert az XY barátja azt mondta, akinek neve titkos, hogy rossz, hát gratula. Még a kritikusokra hallgatni is csak úgy van értelme, ha kevés filmet nézel és nem igazán tudod még mi az ami igazán érdekel.

  24. Mekare: Umberto minden képregényfilmről jókat mond mindig, és védi őket. Szinte biztos vagyok benne, hogy a Fantastic Four-t is védte.

  25. human: Igen, és a scoopjai is nagyonnagyon ritkán bizonyultak igaznak, ezért is mondom, hogy hülyeség, még ha pozitív is, ugyanígy a negatív is. Most még csak nem is azt állítja, hogy ő látta a filmet, hanem “vkik”. Ugyanúgy a negatív pletykákat is nyugodtan lehet annyira sz*rba se venni, mint ezt. Patty Jenkins tweetelte ki anno, még az előző WW is a mess pletykáknál tavaly nyáron(!), hogy “Real lasso of truth, time, will reveal that letter to be false soon enough. But lame something so transparent in its agenda gets traction”
    Csak egyet érteni tudok.

  26. “Ugyanolyan rossz előjelek vannak…”

    A tesztvetítéses pletykákon kívül, amik már most hónapok óta keringenek és amik között ugyan úgy feltűnik pozitív vélemény is, milyen egyéb negatív előjel van a WW-vel kapcsolatban? (Remélem nem az az állítólagos volt alkalmazott nyílt levele több mint egy évvel a premier előttről, mert akkor még tényleg igazán korai lehetett a kész filmről beszélni.)

    A SS óta változtak a WB/DC fejesei. Geoff Johns elvileg jó ha képregényekről van szó. Szóval milyen egyéb baljós előjelek vannak a spekulációkon kívül?

  27. Mekare: nem is hoztam le minden negatív pletykát, de szerintem van egy szint, amikor már muszáj megemlíteni. Eddig többnyire igaznak bizonyultak ezek, csak vannak amiket profibbak szednek össze a padlóról. Igazából a WW-nél még nem érzem, hogy túlcsordult volna a negatív előrejelző készülék (bár a DC fanok szerint már most is lejárató kampány megy…).

    Aa: “A SS óta változtak a WB/DC fejesei.”

    azért egy film nem fél év alatt készül. Szóval ez a változás max abban lehet fontos, hogy kevésbé nyúlnak bele, mint a régi bagázs tette volna — viszont az a veszély is fennáll, hogy az újoncok másképp képzelik el a DCU-t és emiatt kénytelenek változtatásokat kérni.

  28. @human, oké, de ez így csak a veszélyt rejt magában nem pedig baljós előjeleket, sőt talán tényleg pozitív változást hoz a dolog. Persze ezt majd csak a filmeket látva tudjuk meg. (Tudom, h nem fél év alatt készül egy film ezért fura nekem, h fél évvel a forgatás után és bő fél évvel a premier előtt már kritizálják a filmet.)

  29. Mekare: Azt tudom, hogy te nem, de pl a nyílt leveles baromságot a Collideresek is képesek voltak lehozni, vagy a Vox magazin (FB-n legalábbis) akiket azóta nem tudok komolyan venni, ha sikerült addig is, és inkább nem is adok klikket/manit egyiknek sem. De attól, hogy nem hozol le valamit, a kommentekben megjelentek, így beszélni kell róla, mert igencsak nevetséges már a dolog, kb mi lesz a következő nagy hír, egy “tojásos” twitter kinyomja, hogy ő már látta a Gotham City Sirenst ami nyilvánvalóan rossz, és ezt lehozza majdnem minden nagyobb filmes blog?
    A fél év plusz változáshoz stb…Geoff az eleje óta benne van a tutiban, csak most még erősebb a pozíciója, a WW esetében meg ugye még írói státuszban is van. Deborah Snyder is megmondta még a BvS előtt, Geoff és Zack együtt dolgozták ki a tervet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.