Terminator film a Deadpool rendezőjétől?

Az mindenkinek tiszta, hogy a Terminator: Genisys folytathatatlan? Anyagi bukta, (ne kezdjétek…) nem véletlenül nincs szó arról, hogy dolgoznának a projekten. Rendben. Akkor lássuk a mai hírt. Nagyon úgy tűnik, hogy mindenhol James Cameron nevével adják el a projektet, amiből talán 2019-ben lesz valami, mivel akkor kerülnek hozzá vissza a jogok — bár ez még változhat némi pénzcsere után. Na meg az öreg leginkább csak a producere lehet az egésznek, hiszen Avatar 4-5-6-7-8-9-10-11-et forgat, de mindegy, mert clic lick.

A lényeg, hogy Cameron korai tárgyalásokban van Tim Millerrel (Deadpool rendezője), hogy rebootolják és végre tényleg lezárják a Terminátor franchiset. Ennyi. Amúgy lehet elhal az egész, de akkora név, hogy muszáj volt szóba hozni.

arnie-terminator

41 hozzászólás a “Terminator film a Deadpool rendezőjétől?” bejegyzéshez

  1. Jöhetne egy normális 3. rész amivel bezárul a kör. Az utóbbi próbálkozásokat meg el kell felejteni.

  2. Azt nem értem, hogy a tökömbe tudták így elszúrni az összes részt a 2. után? Elég nagy bravúr kellett hozzá.

  3. Elek: Azért annyira nem volt rossz egyik rész sem. Csak túl szigorúak a rajongók. De az igaz, hogy mostanra eléggé összekeverték a történetet. Azóta kaptunk 3 John Connort. Kiváncsi leszek, hogy hogyan tudják majd innen feléleszteni a történetet úgy, hogy ne legyen baromság.

  4. A T2 után indokolt is a szigorúság.
    Szerintem is egy lehetőség van: figyelmen kívül hagyni a T2 utáni részeket, és onnan folytatni.

  5. Cameron, Terminator, tárgyalások, mindez 1 cikken belül. Remélem sikerül neki. Azért McG-t sajnálom, szerintem jó 4-ik részt csinált, főleg a hangulatát tekintve.

  6. T1 10/10, T2 9/10, az összes többi okádék. Hagyni kéne inkább, a második rész tökéletes befejezés volt.

  7. Istenem felejtsék már el az egészet. Hányszor akarják még meggyalázni ezt a frnchise-t?

  8. DonMaros: Pont egy James Cameronos hirnél irod, hogy felejtsék el? Épp az a lényeg, hogy visszakerülnek a jogok Cameronhoz és beletud majd szólni mindenbe. Itt az esély, hogy egy T2-höz méltó filmet csináljanak.

  9. Szerintem hanyagolják az egész időutazásos cumot, aztán jöhet a zúzás a legvéresebb háborús részeket és drámákat bemutatva, hogy az ember annyit sem ér a Skynet számára, mint a golyó, amivel lelövik a t-k.
    Elég elcsépelt lenne, ha a 6. rész ismét arról szólna, hogy a mi időnkbe visszaküldenek egy gépet és megint Conorra/felmenőire vadászna. Már 4 rész erről szólt…

  10. Évtizedek óta az a probléma, hogy az öntelt és pénzéhes producerek és bérrendezők azt gondolják, tudnak olyan jót készíteni, mint anno James Cameron. Pedig ma már ő sem hozna tető alá úgy egy Terminátor filmet, mint anno. Sőt, valószínűleg a harmadik is csak egy Avatar-szintű sablonos látványfilm lett volna, ha ő rendezi. El kellene felejteni az éppen felkapott, de egyébként csak iparos divatrendezőket (Mostow, MCG, Alan Taylor, hagyjuk már…) és normális direktort találni. Aztán érdemes lenne kidobni az ablakon a castingosokat: Stahl, Danes, Loken, Bale, a két Clarke, Courtney…
    Vagy inkább tegyenek le arról, hogy születhet igazán jó, maradandó és klasszikussá nemesedő Terminátor mozi és hagyják békében nyugodni az első kettővel így is halhatatlanná vált sorozatot!

  11. Miért lenne bukta a genysis?nyugodtan lehetne folytatni és lezárni a 3 részel!!Amúgy cameron meg bármikor megcsinálja avatar mellett 5 éve csinálja az avatart és sehol nincs még úgyhogy éppen van rá ideje!!

  12. Hydro amúgy nem az a baj hogy te kidobnál mindenkit,hanem az hogy nincsen jó szakember aki meg ért hozzá nem foglalkozik iyenekkel!!Számold össze egy kezeden hollywoodba hány jó rendező van?

  13. Inkább Hydro-nak adnék igazat, ezt a sorozat mércét már a T2 után nem lehet megütni és hagyni kell nyugodni. Ha trilógiát akarnak, akkor ezt mindenképp úgy kellene kiegészíteni, hogy véletlenül sem a T2 utántól kell folytatni, mert az egy tökéletes lezárás volt. Inkább csináljanak egyrészes előzmény féleséget a T1 elé, ami felvezeti azt, hogy miért kellett 1984-be visszaküldeni mindenkit és ezzel az “új” első résszel bizonyos időcsavar hibákat és eseményváltozásokat is meg lehetne magyarázni, mert a terminátorokban van 1-2 pontatlanság az eseményeket illetően. Én inkább ezek megvalósítására készítenék egy ilyen Terminator service pack 0.5 részt. Na de az mondjuk nem 1 óra 40 perc lenne, hanem majdnem 3 órás játékidő, mert egy ilyen felvezetésnek kell időt adni a kibontásához. :D

  14. Tolli: Szerintem is a jövőben kellene játszódnia a T1 előtt és kihagyni az időutazást. Esetleg úgy érhetne véget, ahogy a T1 kezdődött. Igy nem lenne még jobban összekugyulva az idővonal és nem kellene kukázni a többi részt sem.

  15. A Terminátor franchise utolsó két része csak arra volt jó, hogy keressenek egy kis pénzt a producerek, meg a benne dolgozók.

    Ha Cameronnak esze van, megfogja a jogokat időkapszulába teszi és elássa oda, ahol sose találják meg.

  16. Szerintem egy olyan filmmel le lehetne zárni ezt az egészet, ami azt járná körbe, hogy minden film, sorozat, ami a 2. rész után készült, azok mind megtörténtek, de mind egy-egy párhuzamos világ eseményei. Így a multiverzummal átlehetne lépni a sok elbaltázott filmen és egy kanonikus befejezéssel lezárni az egészet…

  17. Szerintem a mai rendezők közül Denis Villeneuve tudná megoldani ezt a feladatot. És szigorúan csak a jövőben kellene jàzszódnia, jó lenne túl lépni ezen az időutazásos dolgon már. Egy nyomasztó jövőképet lássunk már mint a T1 ben volt. Nem ilyen napszemüvegben pózoló, keménykedő kigyurt katonákal mint az McG fèle rettenetben.

  18. Huskar

    Ezt te sem gondolod komolyan!
    Azt még valahogy elnézem, hogy a casting borzalmas volt, de a történet egyszerűen követhetetlen, és bugyuta.
    Hihetetlen hogy ilyen B filmes embereknek adnak munkát, nagyágyú filmnek szánt script megírására, mint Patrick Lussier.

  19. Igazat adok azoknak akik szerint a T2 tökéletes befejezése a szériának. A többi film meggyalázása az egésznek univerzumnak.

    Nekem az első rész a nagy kedvencem, de ha csinálnak is valamit az semmiképp se legyen a második film közvetlen folytatása.

    Szerintem kizárólag a háborúról kellene, hogy szóljon olyan módon mint az első rész jövőben játszódó jelenetei (félelem, brutalitás, mészérlás és minden egyéb finomság kizárólag 18-as karikával).
    A történetből 3 részt kellene készíteni ahol lenne idő bemutatni az ellenállás szerveződését, a munkatáborokat, Connor halált stb. Majd a harmadik részt befejezhetnék azzal, hogy Reese-t visszaküldik 1984-be, majd felrobbantják a labor.

    Ha valami ilyesmit csinálnának (bár kétlem), és még jó is lenne akkor többet a büdös életbe nem szabadna hozzányúlni ehhez az egészhez.

  20. Anno még a T2 utánn mindig is ugy képzeltem el lenne egy Conor bemutato felemelkedéséröl szolo trilogia ,hogyan ált az emberiség élére na ebböl már sosem lesz semmi,hatalmas nagy hibát követtek el.Ma már amugy is a cuki marvel dc figurák a nyerök.

  21. Nagyon jó hír! A harmadik részben megtudhattuk, hogy John Connor nem éri meg a háború végét, mert pont Scwarzenegger öli majd meg egyszer, a 3. részben megtudhattuk, hogy John Connort a Scwarzenegger ölte meg majdnem a végét,de a pajti terminátortól kapott szívvel életben maradt, az 5. részben pedig a (most már gonosz) John Connort valóban megöli a Scwarzenegger. A 3. rész már 2003-ban is csak arra kellett, hogy Scwarzi kormányzó lehessen, gyakorlatilag ezt az univerzumot még jobban meggyalázták a második rész után, mint az Alien univerzumot a 2. rész után (irónikus, hogy mindkettőnél pont Cameron zárta le a történetet)

  22. Amúgy vicces, hogy Cameront emlegetitek amikor éppen, hogy ő adott esélyt a 2. részt követő förtelmeknek azzal, hogy nem hagyta a film végén azt a jelenetet, amikor az öreg Sarah Connor az ítélet napján ül a játszótéren és nézi a gyerekeket akik ezúttal nem párolognak el a nukuláris csapástól, aztán elmondja, hogy Johnból skynet háború nélkül is nagy ember lett, mert ő az Egyesült Államok elnöke és sokat tett a világbékéért meg hogy más miatt így végezze az emberiség bla bla bla.

  23. Az a baj, hogy tul magasra tette a lecet az elso ket film. Szerintem semmi gond a 4-5. resszel, a 3. meg egy erosen kozepes valami lett.

  24. Pont most tartottam egy maratont az összes részből. Ha az ember így egészben nézi meg az egészet csak akkor látja át igazán,hogy milyen szinte lezüllesztették az egész Terminator franchise-t.
    Csak nézzük meg az első részt, ami egy nyomasztó akció/sci-fi, megfűszerezve egy kis horrorral. Na most tegyük hozzá a legújabb részt, a Genisys-t. Vicc az egész! Egy igazi Terminator rajongó aki az első két részen nőtt fel nem mondhat olyat,hogy “Semmi gond a folytatásokkal!”. A harmadik rész gyakorlatilag a második reboot-ja. A negyedik ígéretesnek tűnt, mert végre valakinek eszébe jutott,hogy talán a háborúnak is kellene szentelni egy filmet. Lett is Megváltás de háború nélkül. Mint mikor nagyon várod anyád palacsintáját erre ő egy kanál nyers palacsinta tésztát mer a tányérodra. Aztán hollywood nem nyugodott és megszületett a Genisys, amit én egy családi paródia mozinak tartok. Össze vissza kavartak benne mindent. Ilyen az amikor annyira nincs ötlet,hogy végül maguknak a szereplőknek kell percenként felvázolni,hogy ez most miért így van vagy ez meg az miért van életben. Én továbbra is várnám az IGAZI harmadik részt…. Human annak idején nem szerette ha a magyar Terminator könyvekkel példálózunk de én a mai napig vallom,hogy egy-kettőből remek film/filmek lennének. Vegyük például Mark F. Wilson – Halálosztó 2029 (Halálzóna, Ellencsapás, Invázió) könyveit. Aki még esetleg nem olvasta őket és újra szeretné magát gyereknek érezni akkor adjon nekik egy esélyt. Nekem a remake nem kell, az öreg Swarci nem kell és nem azért mert öreg, ha nem azért mert már rohadtul nem hiteles és bár az ember röhög a poénjain, de rögtön azután,hogy elcsendesült a mozi sajnos eszedbe jut,hogy ez voltaképp egy Terminator film lenne….
    Igen volt a második részben is pár poén, de azok stílusos poénok voltak, volt helyük a filmben. Sajnos a Terminator a második rész végén alámerült az olvadt acélba és ott is maradt.

  25. Prothean:

    Na, és a Hasonmás, Közelgő vihar, Jövő háborúja? Teljesen méltó folytatás lett volna Cameron 2. része után.

  26. Mindig örülök mikor Terminator film van kilátásban.
    Persze ez Cameron két filmjének köszönhető ,de aztán jön a csalódásezidáig mindig.Most megint felcsillan a remánysugár főleg, hogy “benne lesz James keze”.
    Mondjuk a Genisyst el is hittem neki, hogy jó lesz. Tekintve a zseniális filmes munkásságára.
    Remélem láthatunk végre jó Terminator filmet.
    Schwarzit nagyon kamázom, ő volt az akciókirály egyike, de mostmár ideje lenne kihagyni őt ebből. Nekem már az utolsó részben is gáz volt, főleg hogy ősz hajjal még meg is fejelték azt.

  27. A akkori tesztközönség nemtetszését váltotta ki anno az akkori befejezés ezért lett megváltoztattva,öszintén én nem hiszem,hogy Cameronnal jobb film lehetne.

  28. A akkori tesztközönség nemtetszését váltotta ki anno az akkori befejezés ezért lett megváltoztattva,öszintén én nem hiszem,hogy Cameronnal jobb film lehetne,a következö terminator film.

  29. Az akkori tesztközönség nemtetszését váltotta ki anno az akkori befejezés ezért lett megváltoztattva,öszintén én nem hiszem,hogy Cameronnal jobb film lehetne,a következö terminator film.

  30. Cameron nélkül nincs terminator. Ezt kell megérteni emberek, vagy ő a rendező vagy senki. Ennyi! Ha ismét cameron rendené az új terminatort na az szerintem a következő generációnak is alap akció film lenne. Egyedül csak ő képes a második rész színvonalát, vagy azon túlmutató filmet rendezni.

  31. Pedig a Genisys egész jól megmagyarázta a logikai bakugrásokat a terminátor filmek között. Ha jól emlékszem volt egy jelenet, amikor a skynet egyik robotja elmagyarázta, hogy dzsonkonorék sosem nyerhetnek. Gyakorlatilag: ha változik az idővonal, a skynet más időpontban fog más robotot visszaküldeni az időben, más időpontba (nyilván ez lehet véletlenszerű). Tehát gyakorlatilag majdnem minden rész külön univerzumként kezelendő (kivéve első kettőt, amik egy univerzum). A T2-ben másképp ábrázolták a jövőt a T4-hez képest. A T2-ben nem jött el a judgement day, a T3-ban igen, stb. Igazából azt sajnálom csak, hogy a T4-ben nem merték végül meglépni, hogy dzsonkonor meghaljon és a bőrét felhúzták volna a félrobot-félember csávóra – ti. dzsonkonor csak egy eszme, nem egy ember. Így majdnemhogy irreleváns lenne a skynet azon kívánalma a jövőben, hogy levadásszák dzsonkonort, így máris jogos lehet az időutazás a múltba :D Szóval azzal, hogy dzsoni visszaküldte az apját a múltba igazából egy olyan loopot indított el, amit nem lehet feloldani és az emberiség valóban nem nyerhet ezen. Csak a skynet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.