Artúr király

Jacks motorozás előtt? Nem sorozatnézőknek a Guy Ritchie film új posztere.

kingar

10 hozzászólás a “Artúr király” bejegyzéshez

  1. Mert még jó, hogy nem ugyanazt az Artúr királyt tolják le hatezerszer ugyanúgy. Nyilván GR a saját stílusát erősen beleszőtte az egészbe, egy kis művészi szabadság nem árt. Én pont azért várom, mert nem az átlag Artúr cuccnak tűnik végre. Sajna a Man from U.N.C.L.E. is hiába volt tök szórakoztató moziélmény (azt is kaptad, amit az előzetes árult) azon is átsiklott a nép. Remélem ezzel nem ugyanaz fog történni, én mindenesetre ott leszek a moziban.

  2. Szomorú, hogy akárhány gagyi, egy kaptafára készült szuperhősfilmről van ezen az oldalon szó, mindenki teljesen el van alélva, Guy Ritchie új filmjét (aki még mindig az egyik legyedibb látásmóddal rendelkező filmkészítő) meg savazzátok a semmire. A világ tényleg megérett a pusztulásra.

  3. Kakarotto: Ez azért enyhe túlzás…
    A baj az, hogy csak enyit hallasz: Arthur király és a füleden jön ki a sok gyengébb-átlagosabb Arthur sztori. Az emberek pont, hogy azután eszmélnek csak fel,hogy mellékesen említésre kerül GR neve…

  4. @Kakrotto: én részemről egy borzalmas trailer és egy csapnivaló főszereplő ismeretében merészeltem azt írni, amit. A trailert ráadásul olyan régen láttam, hogy tényleg azt hittem, időközben már bemutatták a filmet. Legyen ez az én véleményem, a világ azért menjen csak tovább (bármennyire okosnak is hitted az ezerszer elpuffogtatott világvégés közhelyed). A szuperhős filmeket pedig határozottan nem szeretem.

  5. Élien: Igen, a világvége szöveg tényleg elég béna, elismerem :D
    Viszont szerintem nem egészséges, hogy így megsértődsz egy ismeretlen buta kis véleményén. Én sem vagyok kiváncsi a tiedre, te se vedd magadra az enyémet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.