Elkezdték a Tomb Raider forgatását

A Warnernál nem törtek le, amikor látták, hogy mennyire buknak a játékfeldolgozások (anyagilag a Warcraft és az Assasin’s), és nem fújták le a Tomb Raidert. Roar Uthaugh (The Wave) rendezi, a főszereplő Alicia Vikander (The Danish Girl, Ex Machina) és ez a csapó a forgatáson:

tombraidercsapo

Ha minden jól megy, akkor a jövő márciusban láthatjuk.

human
írta
2017. 01. 23. 20:20
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Elkezdték a Tomb Raider forgatását” bejegyzéshez

 1. Ahogy elnéztem, mióta tudni, hogy jön ez a film, Alicia Vikander személye váltja ki a legnagyobb vitát, ti. ő most jó Lara Croft-e , vagy sem.
  Van egy olyan érzésem, hogy a végeredmény megígélésében ő fog a legkevésbé számítani (vagyis legjobb esetben is egy szép, műanyag, egyszer használatos popcorn-látványfilm lesz a dologból, mint anno Jolie-val)
  Szvsz. Vikander amúgy jó casting, ugyanis a valóságban is inkább az ilyen kaliberű csajok futnának, ugrálnának, akcióznának, nem pedig a kólásüveg szépségideálok

 2. …ez a csaj! Borzalom! Azon kevesek közé tartozik aki nagyon tud irritálni! És egy ilyen szerepre beválasztották???! Fel nem foghatom ép ésszel! Olyan “se íze,se bűze!” jelenség!

 3. @Scorpion82: Te mit szívtál? Vikander a 165 centijéhez jó, ha 50 kiló megvan. Az izomtömege nagyjából egy reumás nagymamáéval vetekszik. Minden, csak nem hiteles egy akciószerepben. Nem mondom, hogy egy Gina Carano, Rhonda Rousey jellegű csaj kellett volna Larának, de azért a minimum az lett volna, hogy kinézze belőle az ember, hogy megcsinál két húzódzkodást. Mindenki Gal Gadot-ot szidta a karcsúsága miatt a Wonder Woman castingnál, pedig ő még katona is volt, ehhez képest Vikander csak egy totál átlag csaj, anorexia közeli mértékekkel.

 4. Az, hogy egy kékgatyás ürge piros köpenyben repül, senkinél nem akasztja le a láncot, de hogy egy 50kilós csaj 150kilós izmokat csap egymáshoz, az igen…
  (ez utóbbi miben is tér el az átlagos hollywoodi csajfőszereplős filmektől?)

  Ülj be (vagy ne), és élvezzed a popcornt (vagy ne).
  Ennyire egyszerű.

 5. lamademon: mert az egyik egy szuperhős, ami az alapvetése a létezésének és el kell fogadni a film működéséhez (a tetszik vagy nem tetszik más kérdés), míg a csaj egy régész ami teljesen hétköznapi dolog és semmi sem indokolja benne, hogy 150 kilós izomagyakat tud lenyomni közelharcban. Ezek a “védések” nevetségesek a castingra…

 6. Vicc, hogy nem Camilla Luddingtont kérték fel a szerepre, innentől érdektelen is az egész számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.