13 hozzászólás a “Pofásabb Justice League-fotó” bejegyzéshez

  1. Cyborgnak nem kéne nagyobb darabnak lennie? Már az előző képen is csak ez az egy bajom volt. Remélem ez még nem a végleges cgi.

  2. @fricsi, szerintem barátkozz meg a gondolattal, h ekkora lesz Cyborg. Nem hiszem, h a színész magasságán változtatnak majd cgi-jal.

  3. fricsi: Updateli ő magát idővel tuti. Már a BvShez is készült neki egy harc módos terv, ami pl az arcát teljesen befedte stb…de még ez így egy igen tojáshéjapopón verziónak tűnik és az is valszeg. Kb szerintem úgy fogják felturbózni, ahogy nyilván a fenyegetés is növekszik ellene

  4. Mondjuk annyira nem érdekel ez a cyborg, csak láttam pár JL rajzfilmet és abban cyborg volt a legdrabálisabb.

  5. Mondjon bárki bármit én várom. Gyerekkorom óta türelemmel vártam, hogy végre nagyvászonon láthassam élő szereplőkkel most végre megtörténik. BvS-t elismerem, hogy sajnos nem lett a legjobb de minden (néha már már idegesítő)hibájával együtt szerettem.Bár az is tény, hogy nem bíztam volna Snyderre a JL-t…

  6. Hirtelen ránézésből az hittem ezek akciófigurák! :D Az előző hivatalos képnél is ezt gondoltam, nem tudom, hogy a jelmez vagy a fénykép minősége miatt. Vagy a fények miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.