9 hozzászólás a “A végső terpesz előtt” bejegyzéshez

  1. De miért? :D aki látta, annak nyilvánvaló hogy ez nem próbál semmi okosság lenni, cask egy egyszerű akciófilm amire rátesznek egy márkanevet. Nem követi normális studio, hogy igen márpedig nekünk kell egy Resident Evil sorozat! nem szórják dijakkal, senki nem hiszi, hogy ezek a filmek filmtörténetileg fontosak lennének, csak van egy kis akciófilm kétévente amit meglehet nézni és helo :)

  2. Szerintem sincs gond ezekkel. A játékok ugyan úgy, az első kettő után egyre csak szarabbak. Na jó most a hetedik picit másabb irányt vett.
    Ha a transformersnek van létjogosultsága (miért ne lenne?) akkor ennek is.

  3. Mindig is voltak ilyen filmek és mindig is lesznek, szükség van ezekre is, beülhetsz rájuk úgy, hogy fél óránál tart a film, és semmit sem hagysz ki a sztoriból. Habár ez elmondható a legtöbb blockbusterről is.
    No de ha nem lennének komolytalan filmek, kis kivételtől eltekintve egész évben malmozhatnánk várva az oscar-jelölteket.

  4. Ha a Star Warsnak és a Fast-filmeknek van létjogosultsága (miért ne lenne?) akkor ennek is.

  5. Én Millat sajnálom, hogy a karrierjét erre pazarolta. Sose játszottam a játékokkal, nem tudom milyennek kell lennie egy jó RE-nek, de a 3. film után nekem falra hányt borsó volt mind. Z Nation jobban szórakoztatott, pedig az egy assylum sorozat :D

  6. Milla terpesze szexi, de az a jobb oldali elméretezett test-fej arányú nyominger zombi hogy maradt a poszteren? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.