Vegyük át a Resident Evilt?

Milla Jovovich egy rövid videóban emlékeztet minket arra, hogy miről szóltak az előző Resident Evil filmek. Ezt jól teszi, mert az újranézés kizárt, ahogy a pontos felidézés is.

I wake up naked, no memories, the usual.

Mondjuk vicces így 2 percben, hogy mennyire nem függtek össze a filmek. “Ez történt, utána sétálok a sivatagban, utána repülőzök”. Aha, de mi köti ezeket össze, ha már sokrészes franchise. Na majd most, a végső filmben minden kiderül.

4 hozzászólás a “Vegyük át a Resident Evilt?” bejegyzéshez

 1. Jöhetne már! :) Múlt héten megvolt az első 5 rész darája, és még mindig azt mondom, hogy amellett, hogy iszonyat nagy gagyi, nagyon szórakoztató is. Egyedül a negyedikben van több üresjárat a kelleténél, de ott is csak azért, mert annyira ráfeküdtek a “franchiseosításra”, hogy a film fele a főszállal foglalkozik, így alig áll meg egyedül a lábán, önálló moziként.

 2. Teljesen jó kikapcsolódás a Resident Evil összes része.
  A játék teljesen más, azokat is imádom, és lehet jobb lett volna, ha azt a vonalat követik, de Milla simán elviszi a hátán ezt a sorozatot.

  Nem véletlen, hogy 6. résznél tart, hiszen a bevétel minden résznél nőtt, ha jól tudom. Persze ebbe benne van a 3D meg IMAX stb.

  Nem azt mondom, hogy példa értékű film, de nálam inkább ez az agykikapcsolás, mint a Transformers pl. és erősen úgy fest, hogy ezzel elég sokan így vagyunk.

  És amellett, hogy szerettem ezt a szériát, örülök kicsit, hogy vége, mert így talán jöhet egy Reboot akár sorozat formájában is (hű játékadaptációként).

  Peace! :)

 3. Szerintem a bevétel csak csökkenhetett :)
  Egyébként a második után elvesztettem a fonalat, csak valami gagyin megrendezett látványpornóra emlékszem, kínos lassításokkal.
  Remélem most ismét olyan szórakoztató lesz mint az első két rész.

 4. ” a bevétel minden résznél nőtt” nope, de mindig adott egy csomó embernek munkát, és nem voltak veszteségesek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.