Átírják a The Flash forgatókönyvét

Nem leszek negatív, ez már a változások szelét jelentheti tényleg. Na de a The Flash amúgy is csak 2018-as premier lett volna, és valószínűleg abból is ki fog csúszni így. A lényeg, hogy Joby Harold ( King Arthur: Legend of the Sword) úgynevezett “page one rewrite”-ot fog végezni a forgatókönyvön. Ez azt jelenti, hogy bár vannak jó ötletek a jelenlegi scriptben, azokat megtartva szinte minden körítést átír.

Azt tudjuk, hogy Rick Famuyiwa már távozott a projektből, viszont Ezra Miller nyilván marad főszereplőnek.

ezra_flash_1-730x487

human
írta
2017. 01. 26. 03:46
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Átírják a The Flash forgatókönyvét” bejegyzéshez

 1. Nagyon döcög ez a DC vonat. Egyelőre a bevétel rendben volt… A WonderWoman vízválasztó lesz.

 2. A kis csókosszájú gyerek, valahogy nekem nem a tipikus Barry Allen… És most nem a szőkeség hiányára gondolok.

  Ez a lemaradás a Marveltől nem tett jót a DCnek. Szerintem az a nagy baj, hogy nincsenek az egyes hősös felépítve hanem egyből az arcunkba nyomnak Team-Uppokat. Régen mennyire izgultam, hogy WOW Iron Man találkozik Thorral meg miegymás, de akkor már jól ismertem a karaktereket. Most meg MEH…

 3. Igen mert akkor újdonság volt viszonylag, persze várta mindenki, most ha batman találkozna supermannel egy szimpla Man of steel-ben vagy Dark knight-ban nem szólna akkorát már be lettek “vezetve” ezek az átjárások. Ha ugyanazt a példát követné akkor meg azt mondogatná mindenki, hogy egy az egyben másolja a formulát. Holott a képregényes világban a hősök 80%-a először a DC-nél jelent meg és a Marvel másolta őket, persze ez nem mérvadó. Én drukkolok a DC-nek jöjjön össze az univerzum sokkal jobban érezni benne a dolgok súlyát a dráma jobban átjön, a Marvelnél el van hülyéskedve elég sokszor, nyilván azokat is megnézem nem szidni akartam csak én így látom.

 4. Inkább most írják át, mint forgatás közben jusson eszükbe, hogy ezt mégsem így kellett volna.

 5. Ez tényleg nem túl jó hír, de hát nincs mit tenni, ha így döntöttek biztosan gondok voltak a könyvvel. Mondjuk, ez a film engem pont nem érdekel a DC-univerzumból, de azért rosszak ezek a hírek, mert rontják a brand teljes egészét.

 6. Könnyebb kibírni ezt a hírt úgy, hogy legalább a Liga filmben lesz egy kellemes Flash adag, ha csúsztatni kell, meg átírni tényleg jobb így. Lesz bőven mit nézni szerencsére.

 7. Én is szurkolok, hogy összejöjjön a DC-nek de ahogy a dolgok most állnak igazából az látszik, hogy az irányítás egy rakás inkompetens barom kezében van, akik kapkodnak ide-oda, mert még nem tértek magukhoz attól, hogy a képregényrajongók nem zabálnak fel mindent, amiben a kedvenceik vannak és meg tudnak fogalmazni értelmes(?) kritikát is!

  A DC-nél ideje ráébredni, hogy amíg a Nolan-i darkosság jól állt Batmannek, addig a többi DC karakternek nem! Lehet, hogy ez most már folyamatban is van, ezért írják át most a Flash-t.

  Egyébként szerintem Ezra Miller jó lesz!

  És hagyjuk már ezt a “Marvel elkomolytalankodja a drámát”-hülyeséget! Szerintem az utóbbi pár film kapcsán rohadtul nem beszélhetünk már erről.

 8. kisaaame: Hát pedig elhülyéskedik. Pont az utóbbi filmek miatt mondom én is. A Civil War fele annyira sem volt komoly, mint a képregény. Még annyi drámát sem mertek bevállalni, hogy a Kapitány és Stark haragban maradnak. A végén csak megkellett irni azt a szerelmeslevelet. Hol van ez ahhoz képest, hogy a képregényben meghal a Kapitány? A reptéri bunyó meg látványos volt, de kinosan utaltak arra, hogy senkiben ne essen kár és egyforma erejü hősök csapjanak össze. Nem volt semmi tétje. A Winter Soldier bántotta anyut indok meg kicsivel sem volt jobb, mint a Batman v Superman Martha-s beszólása.Persze nem azt mondom, hogy rossz film volt.

 9. “A Winter Soldier bántotta anyut indok meg kicsivel sem volt jobb, mint a Batman v Superman Martha-s beszólása.” hahaha, zsocso újra alkot. a kettő kivitelezése ég és föld (lois plot lane berohan “az az anyjaaa”), bár abban egyetértünk, hogy a reptéri bunyó nem illett igazán a filmbe.

 10. human: Én nem a kivitelezésről irtam, hanem az indokról. Egyértelmü, hogy a Civil Warban jobban oldották meg. Nem is értem ezt minek hoztad fel. De Vasember és a Kapitány motivációi semmivel sem voltak jobbak, mint a BvS-ben. Nekem mellesleg tetszett mindkét film, de ha az egyiknél észrevesszük a hibákat, akkor vegyük már észre a másiknál is. A Marvel univerzum kezdete sem volt olyan jó, csak sokan már nem emlékszenek rá. Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America. Na ezeknél is lett volna mit átirni.

 11. zsocso
  Az ég világon semmi baj azokkal a filmekkel, mindet újra tudom nézni havonta, míg például egy Sötét Lovag visszatért 3 nap alatt bírtam végignézni és soha többet. a Sötét lovagot meg moziba néztem és bealudtam, azóta se néztem meg és ez volt 8 éve.
  Pszichothrillereket nézek csak, így az ilyen Nolan-es komoly filmek nem jönnek úgy át mint másnak. A Marvel meg leköt és szórakoztat. Méghogy Batmannek a Nolan-es verzió áll jól.. francokat a Tim Burton-ös áll jól neki.

 12. Más ízlések, kívánalmak. Én meg totál ráuntam a MCUra (moziban volt egy élmény, bár már akkor is, otthon képtelen voltam újranézni bármelyik filmet), első évben még érdekelt volna az Infinity War meg az egész vanilla univerzum, most felőlem nyugodtan maradhat Thanos a székében. Azt bírom, hogy míg a BvS pl agyonvan szőrszálhasogatva, simán elmennek az emberek Zemo szerencsén alapuló tervén, vagy azon, hogy Vaspapa konkrétan belerángat egy gyereket a személyes kis vitájába (mert háborúhoz azért több ember kell), becsempészi egy idegen országba, aztán miután kellőképpen kihasználta hazaküldi. Ha Lois plot Lane az aminek mondjátok, akkor Vision miért csak akkor kapcsol be, amikor az írónak kell, még harc közben is? Vagyhogy az amerikai szuperkatona úgy húz el a kormány felügyelete alól, ahogy kell, pedig erőben lepkefingúkisfecske Supermanhez képest, aki viszont ezt simán megtehetné, mégis megjelenik a szenátusban. Ezért is nem kedvelem az Avengerst már, mint csapatot, mert kb NewYorkon kívül (és az már nem most volt, azt még bírtam is) nemigazán végeztek szuperhős munkát, inkább szuperrendőrségnek hívhatnánk őket. Konkrétan minden cselekedetük a főgonoszhoz köthető, idegen országokba mennek rombolni bármiféle engedély nélkül, és nem mondhatnánk, hogy a csapat írtó nemzetközi lenne, kb amerikán kívül inkább félnék tőlük, de lehet ott is :D. Supst is látjuk határoknélkül közlekedni, de azok kb világ/ember mentések bármiféle kormánycucc nélkül. Az afrikai beavatkozás az egyetlen, ahol politikai cuccba keveredik, személyes okból, mégha tőrbecsalták is, de el is megy a meghallgatásra.
  Amúgy Lois helikopterrel jut a helyszínre, szerintem nem egy halk összecsapás mire odaér könnyű kitalálni melyik házban landoltak…innentől már szerintem okés, ha nem mutatták volna, hogy helit rendel stb elhiszem h probléma. A nevek ereje meg, ugye trigger word, nem néztem újra a CWt és nem is fogom, de Crossbones nem úgy tudta elvonni a kapitányka figyelmét, hogy Buckyzott egyet? Lehet nem jól emlékszem…
  Na mindegy bocsi az offot…felőlem lehet mindegyiket szeretni
  Egy kis ON
  Remélem rendező ügyileg is jófelé halad majd a project és azért nem írják ki teljesen Cyborgot belőle…valamint, h Billy Crudup is marad.

 13. A King Arthurt láttam tavaly tesztvetitésen, és az év legroszabb filmje lesz, az iró teljesen agyhalott mögötte, úgyhogy ha teljes rewrite van akkor le lehet mondani Flash-röl is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.