I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Kijött ZAYN és Taylor Swift közös számának a klipje, ami elvileg Fifty Shades tematikájú, mivel ez a hivatalos filmzene, vagyis betétdal. Az biztos, hogy halálunalmas és egy kicsit sem szexi, pedig Taylor jó nő, szóval tökéletesen átadja a film hangulatát.

10 hozzászólás a “I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)” bejegyzéshez

 1. Bírom hogy olyanok akiknek közük nem volt életükben nőhöz kötelességüknek érzik minden adandó alkalommal (tehát amikor csak témába kerül) leszólni a Szürke 50 árnyalatát. Ez valami bizonyítási kényszer?

  “nézzétek, én is menő vagyok, én is utálom az utálnivaló dolgot!!!!”

 2. Krixius: én tudod kiket bírok? Akik feltételezéseket tesznek 2 sor után és személyeskednek.

 3. Krixius te amúgy láttad a filmet? én megnéztem, és nagyon rossz volt, semmi értékelhetőt nem találtam benne. na persze hozzátartozik a dologhoz, hogy szűz vagyok, és az életem egyik felét a videójátékok, a másikat pedig a pornó teszi ki. összefüggésben lehet ez a kettő? neked hány nőhöz volt közöd? csak hogy tudjam, hányadik prostilátogatásom után üljek le elé még egyszer. vagy úgy hiába is várnám a csodát?

 4. @Krixius: Ne aggódj, a szex ezen ágát -nem a film által sugallt laikusságból kiinduló kiváncsiság okán kipróbáló, a kategóriát ezáltal teljes mértékben félreismerő és rosszul megítélő rétegről van szó, hanem akinek tényleges fogalma van a dologról- szerető emberek is egyöntetűen negatívan nyilatkoznak róla.

  Hiszen ki szereti, ha valaki teljesen hamisan és helytelenül mesél egy olyan témáról (akár csak körítés gyanánt is) amiről fogalma sincs? A szociopata agresszor témához rendelése ismét egy külön történet.

 5. Krixius

  Hát ezzel nagyon mellé lőttél, mert nevetséges azt feltételezni, hogy akik ezt a valamit szeretik, azok a Nők, és a többi meg csak hallgasson. A témában jobban hozzáértők, és a laikusok is tudják, hogy ez a világ teljesen más, és ez a film egy mese, nagyon rossz körítéssel.

  U.i. a legtöbb hölgy ismerősöm, beleértve a volt és jelenlegi páromat is csakugyan szemétnek tartja ezt a filmet, 1-2 kivétellel, aki legalább bevallja magának, hogy ez neki egy bűnös élvezet , egy olyan mesebeli világról, amit kipróbálna.

 6. Puddle +1

  Nem is értem miért bosszantom föl magam ezen a filmem, de az biztos hogy ami a legjobban zavar, hogy a legtöbben mennyire nincsenek tisztában a világ működéséről, és felemelnek egy témát, jelen esetben ez a BDSM, és teljesen eltorzítják a valóságot. Bocsánat, lehet nem itt kellene fröcsögnöm :D

 7. A BDSM szubkultúra felnőttebbik része (tehát akik nem negatívan néznek mindenre) örülnek a filmnek és a könyveknek mert rengeteg új emberrel ismertette meg a BDSM-et. Több ember = több jó partner. Több rosszabb is, de azok nincsenek semmilyen hatással senkire.

 8. Mikor még country-t énekelt akkor bírtam, ma már csak egy hülye picsa.
  El nem indítom a klipet az fix.

  A film meg egy raklap lótrágya. Aki BDSM-re vágyik menjen fel a porntube-ra vagy valami hasonlóra. nehogy már annak örüljünk kedves Krixius hogy tizenéveseknek mutogatják miért jó a kötözés meg az ostor meg ki tudja még mi van a filmben. Nem vagyok prűd de szerintem a szexuális viszonyt otthon kéne hagyni ahová való. És nem úgy kiordítani a világba ahogy te, hogy mennyire élvezed a BDSM-et mert szerintem senkit se érdekel.

  Ráadásul úgy állítod be mintha ez valami Comic Con lenne kb ahol új barátokat ismersz meg. :D De nyugi nem ítéllek el mert szereted a gruppent. :D

 9. Itt a film minősége is hányadék, nem csak a téma.
  És az a legbosszantóbb hogy a szulejmán féle nők a film rajongói. Akik még életükben nem láttak egy igazi MOZIT. Szörnyű.

 10. @Krixius: Az megvan, hogy ebbe a diskurzusba te is full negatívan ugrottál bele? Akkor ez most azt jelenti, hogy saját ítéleted szerint egy bdsm mániás csecsemő vagy?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.