Még egy Beauty and the Beast előzetes!

Nincs is messze már az a március közepi premier. Ha mégis úgy éreznétek, hogy elérhetetlen távolságban van, akkor itt az új előzetes, amiben Emma Watson és a szépség összejön. Dalolnak is majd bőven. Na lássuk azt a videót.

10 hozzászólás a “Még egy Beauty and the Beast előzetes!” bejegyzéshez

  1. Csak poénből rákerestem, hány feldolgozása volt már a B&B-nek. Nos, nem is olyan sok, de volt egy elég poén: egy 87-es TV sorozat Ron Perlmannal és Linda Hamiltonnal :D

  2. hkim: Ron Perlmannel??? Miért nem gondoltam erre hamarabb??? :O

    Nem tudom, milyen lesz a Dowton Abbey-s srác a szerepben. Most hirtelen eszembe jutott, hogy Perlmanhez hasonló robosztusabb arc milyen lenne a szerepben? Mondjuk Adam Driver…oh wait!

    Luke Evans még mindig a legjobb casting, már most imádom! :D

  3. Kicsit féltem mikor felkérték Ariana Grande-t hogy énekelje el a főcímet, btw közben kiderült hogy Celin Dion is énekelni fog majd. De meg kell mondjam nincs szar hangja a csajnak. És ugye John Legenddel énekel Ariana akiről már tudtam, hogy jó énekes, no meg láthattuk a La La Landben is. :D

    A film még mindig eszméletlen szép látványilag. Most már tényleg csak a történet maradt. De az eddigiek alapján eléggé copy paste ami jó dolog mert a francia változatot nem csíptem. Ez meg ízig vérig hozza a mese hangulatát egyelőre. Bár egy jó előzetesből ítélni ugye…

  4. hkim: jóhogy, ahhoz a Ron Pearlman-es Beauty and the Beasthez írt a George R R Martin (a Trónok harca írója) csomó epizódot.

  5. Csak azt nem értem, hogy miért? Egy az egyben leforgatták a rajzfilmet élő szereplőkkel, dalokkal, mindennel. Csak azért mert meg tudják csinálni, érdemes is?

  6. Én egy Hamupipőke féle feldolgozásnak jobban örültem volna, ami ragaszkodik a Disney történethez, mégis kicsit élethűbb/valóságosabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.