13 hozzászólás a “Egy trió a John Wick 2 premierjén” bejegyzéshez

  1. Jó látni őket így együtt. És tényleg, igaza van Zombeeka-nak, két év és 20 éves lesz a Matrix. Döbbenet. :O

    Keanu és Carrie most is jól tartja magát, de még Laurence Fishburne is teljesen rendben van, ha nem lenne az ősz szakálla róla sem gondolnám, hogy 55 éves.

  2. Kiváncsi vagy a Wachowski fivérek/nővérek/nem tudom már követni még hány ordas buktát rendeznek mielőtt nekiveselkednek egy Matrix rebootnak.

  3. na annak aztán tényleg sok értelme lenne. szerintem kb még +20 évig simán nézhető (mármint az egy, a többit hagyjuk). na jó, a kettőt hármat esetleg rebootolhatnák egy új forgatókönyvvel.
    jut eszembe, újra kellene nézni az elsőt :D

  4. De jó ez a kép. A Matrix számomra minden idők legjobb filmje és a legnagyobb moziélményem volt. Akkor még nem voltak szarrá spoilerezve a filmek. Nem voltak elterjedve a podcastek és a filmes oldalak. Jóformán még internet sem volt. Semmit sem tudtam a filmről és úgy marha nagyot ütött.

    Mate815: Egy előzmény filmet simán csinálhatnának. Az még akár jó is lehetne.

  5. zsocso,
    nekem is, úgy ültem be 14 évesen a moziba öcsémmel, hogy láttunk egy 2 perces előzetest, amiből én kb csak annyira emlékeztem, hogy hekkerek, meg belefolyik a szájába az ezüst, aztán kaptuk ezt a filmet :D egyetlen egy másodpercig sem unatkoztam, vagy ötlött fel bennem, hogy meddig tart még vagy mikor kezdődött

  6. Erről nem csak a blogok tehetnek, hanem a Mátrix eléggé egyedi blockbuster volt, amihez hasonló nagyon kevés készülhet manapság. A mid-budgetet kinyírta Hollywood, pedig régen ott mertek kisérletezni.

  7. Meg egy ideig pletykálkodtak folytatásról meg előzmény trilogiáról is, aztán valamiért szépen elfelejtődött :(

  8. human: Nem a blogok a hibásak. Úgy általában marha sok az infomáció. Ha valaki szereti a filmeket és figyeli a hireket, akkor akaratlanul is belefut infókba, spoilerekbe. Épp ezért nemtudnak ma már akkorát ütni a filmek. A Matrix mai napig egyedi. Ha ma mutatnák be, akkor is óriási siker lenne. Kár, hogy kevés ilyen film készül manapság. Agyatlan blockbusterekkel van tele a mozimüsor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.