13 hozzászólás a “A Power Rangers új posztere” bejegyzéshez

  1. Régi mekis happy meal (vagy burger king volt?) miatt megvolt egy csomó Power Rangers figura, meg korong meg tudja mégmiafuck…de fogalmam se volt ki mit csinál ebben, vagy kik vannak a jelmez alatt,a dinós logók bejöttek… azt sejtettem, hogy melyik figurák lehetnek rosszfiúk, volt vmi aranyozott páncélos kékes fejű, meg egy fickó, aki úgy nézett ki, mint egy nyúzott ember és egy nagy Z volt a feje tetején tán. Egyedül a Ritát ismerem, de őt is csak az új verzió túlzott Queen Merasítása miatt. Előzetest nem nézek, mert ez egy ilyen évben tuti nem mozis, itthon meg akkor minden meglepőbb lesz. De ez a poszter Transformers is lehetne tőlem.

  2. Fú, de királynak néz ki!
    Ja, nem…
    Lehet 10 év körüliek zabálni fogják, a régit is csak mi, gyerekek néztük. Nem hiszem, hogy létezne olyan Power Rangers rajongó, aki 20 évvel ezelőtt nézte a sorozatot és még most is szeteti. :)

  3. 5:
    25 vagyok és egyértelmű hogy moziba nézzük :D Persze, nem vagyunk rajongók meg most nemfogjuk elővenni emiatt a régi játékokat, de ez fun-nak tűnik :)

  4. a trailert nézik rendesen, hiába volt gyenge a TMNT azt is kajálta a nép, de azért a párhuzam nem biztos, hogy feltétlen helytálló – de feltehetőleg annak a farvizén jött ez be egyáltalán a képbe, főleg, hogy 120 milliót rávertek csak a gyártási költségekre elvileg.

    amúgy borzalmasan néz ki. a trailer rommá van “közelizve” még az akcióknál is, ráadásul pocsékul vágva, szóval elég görcsösen rejtegetik, hogy mekkora szar lett.

    én aztán szeretem a nosztalgikus cuccokat, de ez még a szokásos felesleges kategóriában is kiemelkedőnek hat.

  5. Elvileg én lennék pont az a korosztály (25-30) aki kölyökként bámulta a sorozatot, de semmi nosztalgiát nem vált ki ez, irtózatosan szarul néz ki.
    Pl az, hogy alapból ilyen ezüst/metál fényű minden robot, és foltokban van rajtuk az eredeti színűk irtó egy hülye kreatív döntés részemről – de bárcsak ez lenne a legnagyobb baja…

  6. Gyerekként szerettem nagyon, aztán teljesen kiveszett az életemből, majd valamivel a film bejelentése előtt belefutottam újra. Hát… :D Azt hiszem senkinek sem kell magyaráznom. Így mondjuk ez sem vált ki belőlem semmit, majd itthon megnézem a nagy tévén, a látvány kedvéért, ha arról legalább jókat írtok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.