Jön a Sharknado 5

Ian Ziering és Tara Reid visszatér a Sharknado következő felvonásában. Továbbra is az eddigi mesterdarabokat sz*ró The Asylum készíti, akit ismét a Syfy bízott meg vele. Az első vicces volt, a folytatás még so-so, de ez mi már?? Ezúttal az egész földet fenyegeti a Cápatornádó!!!!

sharknado-2

human
írta
2017. 02. 03. 04:12
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jön a Sharknado 5” bejegyzéshez

 1. EZ érdekel egyáltalán valakit? Én egyet se láttam, megengedhetetlen luxusnak tartom, hogy az időmet ilyen… akármikre pazaroljam.. atyavilág! Amúgy ki a t*köm az a Tara Reid?

 2. Sajnos már az első sem feküdt nekem.
  Anno a SyFy (vagy akkor még Sci Fi) sokkal jobb filmeket gyártott, aztán jött az Asylum, és később az igazi futószalag a havi 10 cápás filmmel, amikben szerintem még az effekteknél is ugyanazokat a modelleket használták fel, totál egyforma beállítások voltak.

 3. Az elsőt nem tudom mennyire gondoltak komolyan, de ezek mar szandekosan gagyik, csak hitelesnek gagyi parodianak meg szaaaar…. de biztos megvan ennek is a celkozonsege, mozikbol “sajnos” velhetoen kimarad

 4. Szerintem van helyük manapság is, az ilyen trash filmeknek, igazából nem ismerem a kategóriát, csak a Sharknado1-3at láttam, de akkor nincs bajom ezekkel a filmekkel, mikor a készítők se gondolják komolyan, akkor ezek az igazi agyradírok :D

 5. miért kellett kicenzúrázni a “szóró” szót human? ;) ivós játéknak amúgy tökéletesek ezek a filmek

 6. Mammut

  Ezeket szokták moziban is játszani (odaát), persze csak minimum vetítéssel.
  A SyFy filmjei nem túl igényesek, viszont a sorozatai újabban nagyon jók, pl. The Expanse

 7. Régen legalább megpróbáltak ötletesek lenni, ma már nulla, tényleges copy-paste megy a filmek terén. De igazából azóta bojkottálom a syfy-t, mióta cancelt nyomott az sga-ra. Azért az expanse-t elkezdtem tavaly, mert az első könyv bejött, a második már túlzottan vontatott volt a politikai huzavonától, szóval mindkettő félbe van hagyva jelenleg, a tévésorozat és a regény is. De kösz az ajánlást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.