Super Bowl: Transformers: The Last Knight

Bayék nem vártak a nemsokára kezdődő Super Bowlig, és kiadták a teljes spotot végre. Végre? A lényeg, hogy rengeteg nagyszabású akció közben még hangyák, izé, emberek is lesznek a képeken. Nem értem a kiscsaj mit akar, meg Wahlberg karaktere mit csinál, de minden robban. Ez gondolom az eddigi részek rajongóinak jó érzés.

8 hozzászólás a “Super Bowl: Transformers: The Last Knight” bejegyzéshez

  1. Az első részben még csak-csak elment, mert az egész mérete is kisebb volt, de mostanra már totál fölösleges erőltetés, hogy az emberek is csináljanak valamit ott. Túl nagyok az események ahhoz, hogy az emberek individuális szinten beleszólhassanak. De ugye ha már itt kell játszódnia, akkor ne csak háttér elemek legyünk a BS háborúban…

  2. Már megint lángol a Sentinel Prime űrhajója a harmadik részből a Holdon? :D:D Na jól van Bay, a bölcs Tehénpásztortól idéznék “Nem mész haza! Most aztán mars haza, akasztani való ráncos bocskor, mert vagy te nem leszel vagy én!”

  3. Én mondjuk az emberi szálat mindíg is fölöslegesnek tartottam, bár azt azért megkell hagyni hogy néha elég jól kezelték a dolgokat. Talán az első két részig.

    Ezt leszámítva coooool :D visszamentem gyerekbe :D nagy robotok zúznak … nekem elég ennyi egy TF filmtől :D

    Korábban olvastam hogy negatívumként emelték ki hogy minden full cgi meg semmi nem igazi … annak üzenem hogy látott már igazi tranformerst? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.