Alicia Vikander Tomb Raiderként

Készül a játékfeldolgozás, így most kosztümben megcsodálhatjuk a főszereplő csajszit, aki életre kelti Larát. A tovább mögött teljes galéria még több szöggel. Bár a rendező jónak tűnik, de a forgatókönyvíró ezelőtt a Transformers: The Last Knight-ot tette az asztalra. Bár lehet az is jó, meg ez is az lesz.

viki-forgat1

viki-forgat2

viki-forgat3

viki-forgat4

viki-forgat5

human
írta
2017. 02. 06. 20:53
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “Alicia Vikander Tomb Raiderként” bejegyzéshez

 1. Nem hiszem, hogy az író alapján érdemes előre ítélni, lévén ugyanazok írták a Pink Panther 2-t és a (500) Days of Summert. Szerintem itt inkább a stúdión fog múlni, hogy mennyire engedik szabadon a készítőket.

 2. ok, a nyilvánvaló különbségeken (azon a kettőn, igen) tegyük túl magunkat… :)
  Nekem így elsőre hangulatosnak tűnik, bár még ezer mindenen múlhat a végeredmény. Az meg nekem inkább külön öröm, hogy a reboot első részét viszik vászonra.
  Szóval nekem, személy szerint biztató eddig. Reménykedem…

 3. Nem tudom… valahogy nem látom bele ebbe a csajba Larát. És nem, nem a másodlagos nemi jellegekkel van gondom, inkább csak vékonyka hozzá, semmi izom.
  De majd meglátjuk. Jolie-nál rosszabb nem lehet, az biztos.

 4. Szerintem is inkább jó jel annak a verziónak a feldolgozása. Mint mellekkel szintén rendelkező személy, örülök, hogy nem a csöcsméret határozta meg a választást, tehetséges a színésznő és hát ami mászást/ugrabugrát amúgy el kell végezni Larának azt a korábbi méreteivel nem igazán támogatom.

 5. Én is örülök, hogy a reboot első részét veszik alapul, ahol Lara még csak épp hogy kikerül az egyetemről és most tanul bele a túlélésbe meg a Tombok Raidelésébe. Amúgy ez a túl vékony/kevés izom dolog csalóka lehet, ugyanis láttam professzionális hegymászó hölgyeket, akik nem voltak vastagabbak de olyan szálkásak voltak mint egy kárászraj, aztán max valaki megcáfol.

 6. Mondjuk az alapanyag is elég filmszerű, ezért is remélem, hogy nem sújtja a videojáték adaptációk átka. Mondjuk ahogy nézem (a keze még meg van kötözve), itt a szökés az elején kicsit más lesz :) Mondjuk az egy sima Rated-R lenne :DDD

 7. Végül is ellenpontnak meg ott vannak a Gina Caranóval készült filmek, ahova ugye szerződtettek egy izmos csajt (aki viszont 0 színész), aztán borzalmas lett az egész. A Haywire még egész jó volt, de az In the blood… brrrrr.

 8. “Mint mellekkel szintén rendelkező személy, örülök, hogy nem a csöcsméret határozta meg a választást” :-D :-D :-D :-D

 9. Istenem. Aki szerette a régi sorozatot nem feltétlen rajongott a remake-ért, de hogy még az adaptáció is 1:1 legyen, hááát… Elég közepesnek ígérkezik. Larával nincs bajom.

 10. 6. P Ewing says:
  2017. February 6 at 21:19

  Nem vagyok szakértő, de a függeszkedős képen a latissimus dorsi izma egy átlagemberhez képest nekem eléggé fejlettnek tűnik. :)

 11. Képek alapján jó de egyelőre ennyi. Aliciát imádom az fix hogy nem rajta fog múlni a film. Mások rinyálása a csöcsök meg a vékonyság miatt nem érdekel. Lara soha nem volt kigyúrt és a nagy csöcsök is csak régen voltak divatosak most az új játékokban egyáltalán nincs nagy melle.

 12. Én a Tomb Raider szérián nőttem fel, szóval nagyon kiváncsian várom az eredményt. Én speciel jobban örültem volna Angelina Jolienak, mert a két előző filmben is vállalható volt. Ez a film sem fog világot megváltani, de egy jó-átlagos kalandfilmre mindig vevő lesz a világ. A gond inkább már az lehet, hogy az Uncharted 4 vagy a két új TR játék után elég nehéz lesz csupán két órában még látványosabb elemeket kitalálni. Ahogy a scifiknél is nőtt az ingerküszöb, úgy a kalandfilmeknél is. Nathan egyfolytában dumál, míg Lara alapvetően magában motyog és magányos hős. A filmben is elővettek olyan segítőket, akik meg a játékban nem szerepeltek, de kicsit ezt a lépést idegennek éreztem. Az új TR játékoknak meg van itt-ott egy horror beütése, ráadásul Lara is halomra öl embereket, ami annyira nem tetszik.

 13. Meg is fog verni nagydarab manusokat a 20 kilójával? Tok hiheto lesz.. (még egy hihetetlen, mese világban is) hátha jo lesz.

 14. Nem tetszik. Amúgy is utálom a csajszit elől deszka hátul léc. Persze dícséretes, hogy Ő nyomatja a nehezebb jeleneteket is és imádtam a 2013as reboot minden pillanatát, de míg ott a játékban kb 5 percenként meg kellett álnom és kiverni, itt egyszerűen semmit nem mozgat meg bennem ez a csaj.
  Persze megnézem moziban mert alap, de Larát nem így képzelem el hiszen tudjuk, hogy néz ki (human linkelt:kép)

 15. Nekem az új játék nagyon bejött és hát ha azt veszik alapul a filmhez, már jó pont. A csajszi is tetszik. Szóval eddig pozitív a sztori.

 16. Szerintem illik nagyon az új szériás karakterhez AV.
  Engem az sem zavarna ha megcsinálnák az első részt egy az egyben, hangulatos volt nagyon.

 17. Lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de Lara Croftról mindenkinek a nagy mell fog beugrani, ez az ismertetőjele kb.
  Nekem jó választásnak tűnik Alicia, kár hogy nem egy mérettel nagyobb mell fronton, dehát most ez van. Én adnék neki egy esélyt :)

 18. én bírom a Vadkendert, vmiért az az érzésem, h Jolie-nál biztosan jobb lesz. Számomra vhogy ő kicsit karakteridegen volt.. Egyébként meg nem feltétlenül kell egy szuperhősnőnek izomkolosszusnak lennie, lásd Ripley ’79-ben..

 19. bocs, utolsó mondatot úgy egészíteném ki, h *nem feltétlenül kell egy szuperhősnőnek izomkolosszusnak lennie, ablakot kitörő nagy tőgyekkel..*

 20. Remélem a legnagyobb baja a filmnek Alicia mellei lesznek, én inkább félek egy rossz filmtől, mint a kis mellektől…
  Szerintem Alicia teljesen jó választás a kis esetlen Lara-hoz, aki most válik Tomb Raiderré. Az új reboot játékban is egy törékeny kiscsaj volt Lara, szerintem ez fontosabb, mint a nagy csöcsök.

 21. “Meg is fog verni nagydarab manusokat a 20 kilójával? Tok hiheto lesz.. (még egy hihetetlen, mese világban is) hátha jo lesz.”

  Hagyjuk már ezt a baromságot édes jó Istenem. Mióta törvény hogy csak kigyúrt manusok verekedhetnek? Bruce Lee a valaha élet egyik legnagyobb harcművész 170 centivel és nem volt kigyúrt csak szálkás, ahogy a többi kínai ismert harcos sincs. Nem a méret a lényeg egy harcban hanem a technika. Nem értem, hogy aki nem ért a harcművészethez az miért dumál baromságokat.

 22. Soha nem hallottam a csajrol, de rá nézésre is baromi nagy férle kasztingolás, ahogy az lenni szokot az ilyen játék adaptácioknál. oké, Angelian jolie még elment, ő okés volt,

 23. Én nagyon kedvelem Vikander kisasszonyt, úgyhogy mindenképpen kap egy esélyt a film. Lara persze más testi adottságokkal rendelkezik, de szerintem a karakter külsőségének kb. semmi hatása nem lesz a végeredményre. Vikander kisujjból hoz szerintem bármilyen szerepet. Egy jó forgatókönyv kellene…

 24. @Chiplecsap – huh, nem is tudom, hol kezdjem. Feltétlen nézd meg az Ex Machinát. Ne Vikander miatt (abban semmi extrát nem nyújt, hiszen szerepe szerint talán nem SPOILER: egy robot), hanem csak magáért a filmért, mert megéri.

  Aztán Vikander miatt nyugodtan megnézheted Az U.N.C.L.E. emberét. Jóféle, könnyed agykikapcsolós film. Utána meg bökj rá egy random filmjére az IMDB-n XD

  A Dán Lányban konkrétan feltörölte a padlót a túlhájpolt Eddie Redmayne-el…

 25. Szerintem sem kellenek a csöcsök meg a kígyúrt Lara sem. A casting teljesen ok. Egy jó történet kell meg forgatókönyv kalandfilmekből amúgy is nagy a hiány kb. Múmia első része óta nem volt egy értelmes sem sajnos…

 26. Nagyobb baj lesz itt, hogy nem bírják normálisan adaptálni. Pedig ez kb. egy kalandfilm. Nem is lehet túlgondolni vagy elrontani, de lefogadom, hogy simán sikerülhet. A vicc az, hogy az Uncharted ilyen még, az is jól adaptálható, azt is el fogják cseszni.

 27. bazs0811 : Az anorexia kicsit eluralkodott Angien és gondolom a válása is megviselte.

  * * *

  Srácok egyébként emelkedjetek már túl rajta, hogy mekkora a melle Vikander kisasszonynak. Ez olyan méltatlan és degradáló még férfiként is olvasva és gondolom az itteni női olvasók is kiakadtak már. Ti se örülnétek, ha a hölgyek leméregetnék az intim méreteket a férfiöltözőben, hogy x centiméter után soroljanak valakit a tenyészbika státuszba vagy sem….

 28. Pushup, nagysarkú cipő amivel a legtöbb helyen futni sem lehetséges. Sportos testalkat, max. mint egy 16 évesé (lásd korábbi Android szerep). Kiskosztümben hitelesebb jóval, ez most így nagyon kétséges.

 29. Kurvára unalmas ez a csöcsfikázás, meg szerintem egyenesen alja dolog is. Totál on point a karakter átültetése, ha az új szériát vesszük alapul (és miért vennénk a régit?).
  Vagy mondhatnám azt is, hogy ez már ilyen lesz, szóval kár itt fanyalogni egy kukányi zsepivel a gép mellett. :|

 30. Vikander nagyon aranyos, de nem egy tomb raider. Angelinában megvolt az az agresszió amitől elhittem h képes bármire. Ripleyben is megvolt az a keménység, de Viknader csak egy kis híg fos.

 31. Stickie: az újból linkeltem a képeket. De tényleg nem az a baj a (szerintem amúgy szép) lánnyal, hogy kicsi a melle, hanem a légiessége. Nem sportosnak tűnik, aki 10 percet lóg egy sziklán félkézzel, hanem olyannak akit testőrök kísérnek a múzeumba.

 32. Jó ez a casting, max Ízirájder lesz, nem kökemény Tombrájder. Egyébként 100-szor inkább Vikander mint Jolie (föleg napjainkban ;D).

  Platschu: Jolie épp ezért (is) teljesen alkalmatlan a szerepre. Ennyi erövel Kristen Stewart is lehetne.

  Laccer: te láttad Jolie-t, meg Ripley-t a szerepükben oké, de láttad Vikandert is mint Lara? Mesélj még…

  Az emberek meg vannak áldva ezzel a tömeggel, meg izommal. A légiesség meg pont feature. Akassz fel egy sziklára egy izmos sportos embert meg egy légies embert és láss csodát. Vagy nézz meg egy spirtnert aki persze tud futni, vagy egy maratonistát aki szintén tud futni.
  Verekedéshez meg ajánlom figyelmetekbe a Hong Man Choi K1 meccset Mighty Moe-vel ahol nem a tömeg és a méret visz mindent. Van sok másik hasonló eset is. Ha ezekhez adunk egy kis Hollywood-ot nem ördögtöl való ez a casting. Aki meg nem bír elvonatkoztatni a valóságtól, az nézzen Nat.Geo.-t vagy a régi Tomb Raidert. Peace!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.