Super Bowl: Baywatch

Amerika legnézettebb sporteseménye alatt jó sok blockbuster szeret feltűnni. Lássuk, hogy melyik filmeket tartották a stúdiók arra érdemesnek, hogy 5-10-20 millióért leadják a reklámjukat. A címkén ott az összes.

Itt is a látványt emelték ki: Zack Efron mellett a csajokat. Nem sok új jelenetet tartalmaz az új tv-spot, egy nagyobbat mondjuk igen, viszont továbbra is városnak tűnik a film. Videó a tovább mögött.

baywatchsuperbowl

15 hozzászólás a “Super Bowl: Baywatch” bejegyzéshez

 1. Azért az elég gáz, hogy az utolsó jelenete a trailernek kék háttér mögött van. Ennyire csóróskodni kell?
  Remélem óriásit bukik ez a film, mert katasztrófálisnak néz ki.

 2. 1. Hunter : nekem is majd kiszúrta a szemem!
  Nem értem. Gondolom muszáj volt kimenniük valódi tengerpartra, akkor meg miért nem mindent ott forgattak?

 3. Kezdem azt hinni, hogy a filmek helyét szép lassan a sorozatok veszik át, ha igényes szórakozásra vágyik az ember..

 4. Nem azért, de miért alapelvárás, hogy egy kiadott hivatalos fotón ilyen bambán nézzenek? Még az eredetiben sem nyomták ennyire fullba a kretént. Ha meg ez vicces akar lenni, akkor már értem miért készül kétévente kb. egy értékelhető vígjáték.

 5. StonedProphet: egy olyannál mondod ezt, ami épp a másik irányba haladt, és 100% jobb lesz a film, mint a sorozat volt? amúgy én nagy sorozatjunkie vagyok, és szerintem nem veszik át a sorozatok a jó filmek helyét, hanem mellettük léteznek és másfajta szórakozást nyújtanak.

 6. human:Ezek alapján a förmedvény trailerek alapján úgy gondolod, hogy a film jobb lesz, mint a sorozat volt? Nekem úgy tünik, hogy a sorozat szintjét sem fogja elérni. Pedig kurva alacsonyan van az a léc.

 7. zsocso: mivel a sorozat a csajokat kivéve (és ott is miket követtek el a későbbi évadokban) gyenge, tiniként imádtam persze, a Rock pedig 6/10-eket simán letesz, így a film jobb lesz, ez 100%. Hogy a végeredmény kinek mennyire fog tetszeni, az persze majd kiderül, avagy hogy ez a jobb mennyire jót jelent majd.

 8. Én pl. várom ezt a filmet, pedig kifejezetten nem szeretem a vígjátékokat, de valahogy ez akkora baromságnak tűnik, hogy már érdekel. Szerintem az ízlés nem minősít senkit, szóval aki várja annak egészségére, aki meg nem az elkölthet 90-120 percet más szórakozásra, szóval azért egészségére…
  Peace…

 9. Vajon Angelina Vikandert látva ugyanazt fogja érezni mint Pamela ezt a szőke csajt..? Ezt megnézem. Baywatch egy örök sorozat.

 10. catchke def: Te mi az Istenről hadoválsz? Hol látsz te Angelina Vikandert?
  Egy: Alicia Vikandernek hívják
  Kettő: Qrvára nem is szerepel a filmben.

 11. HeadHunter86,

  várjál, segítek. Ha azt olvasod, hogy “Keanu Schwarzenegger izmait biztosan irigyli”, akkor inkább olvasd el még egyszer azt a mondatot, mielőtt elkezdenél mérgelődni. :DDD

 12. Én kezdem elhinni, hogy ez direkt ilyen buta. Rock meg vicces bármit csinál, lásd Doom – “Isten majd válogat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.