Super Bowl: Fate of the Furious

Amerika legnézettebb sporteseménye alatt jó sok blockbuster szeret feltűnni. Lássuk, hogy melyik filmeket tartották a stúdiók arra érdemesnek, hogy 5-10-20 millióért leadják a reklámjukat. A címkén ott az összes.

Diesel elárulja a családot, mondjuk Theronért érthető valamennyire, így a Rock kénytelen összefogni Stathammel, hogy tengeralattjárók és hasonló baromságok elől meneküljenek. Nagyon elgurul itt a házromboló óriásgolyó. A látványra és őrületre nem lesz panasz, a történet majd kiderül. Videó a tovább mögött.

9 hozzászólás a “Super Bowl: Fate of the Furious” bejegyzéshez

  1. Ez a sorozat már régóta nem az autóversenyzésről szól. Ettől még lehet jó agymenés, de majd csak itthon lessük meg, mozit nekem nem ér.

  2. HAHAHAHAHAHA és én még azt hittem, hogy a tank elől menekülést nem lehet fokozni.
    három rész múlva az űrben űrhajók elött csapatnak majd tuning kocsikkal? :D

  3. Komolyan mondom én ezt már vígjátéknak vagy valami paródiának fogom fel. Annak bőven jó. Pénzt nem adok érte, de itthon kötelező :D

  4. Hányok ettől a n***erek által orrbaszájba szajkózott femilitől…Család az család, ezek meg csak haverok a gettóból.. bár még az is erős túlzás.

  5. Szépen elgurult a gyógyszer, de ha nem veszik komolyan magukat, még jól is elsülhet. Negatív példának ott a Kaptár-sorozat, ami már sz@rnak sem jó. :) Az Ötödik sebesség kifejezetten pofás akciófilm volt, a hatos viszont méretes visszalépés. A “bulls#it” poén ül a végén – ha önirónia volt és nem csak találomra választottak egy trendi popsz@rt. Az biztos, hogy anyagi bukta nem lesz, ha elqrják akkor is garantált a siker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.