27 hozzászólás a “Úgy kép a Justice League-ből” bejegyzéshez

 1. Superman:
  Az is lehet,igencsak hasonlít a MoSban látott hajóbelsőkre, de ha ugye elvileg úgy van, hogy van egy motherbox az amazonoknál, embereknél, kriptoniaknál (vagyis náluk csak volt) meg a paradémonok is itt leledzenek egy ideje, akkor Apocalypse stílusa befolyásolhatta a kriptoni technológiát, tehát nem lenne túl meglepő, ha hasonlítanának. Ahogy Cyborgon is inkább az alientech/terminátor kombó látszik, kíváncsi vagyok idővel milyen frissítéseket kap. Gondolom vastagabb lesz, mert most azon megy a rinya, hogy miért ilyen vékony, de szerintem így frissen a tojásból teljesen rendben van, hogy valaki emberi méretekben gondolkozik először.

 2. zsozso: Uhh nem lol, kösz,hogy rám szóltál,Apokolips…mondjuk mentségemre van mivel kavarni hehe de azért nem ennyire

 3. Én egyre jobban félek a filmtöl. Az aquaman, flash, és most már a cyborg is borzaszto casting/megjelenitls.
  Nem lepödnék meg ha Hal Jordan kinai nö lenne nyaklánccal…..

 4. Lordboxi: Green Lantern fekete lesz. Ezt már előre bejelentették. Nem Hal Jordan lesz most, hanem John Stewart. Flash nekem sem tetszik. Biztosan találtak volna egy tehetséges, szőke szinészt, ha akartak volna. Cyborggal nincs bajom. Fekete szinész robot szerkóban. Momoa-t viszont jó castingnak tartom. Hozzá illenek az ilyen szerepek. Conan, Khal Drogo stb.

 5. zsocso: Green Lanternben Hal Jordan is ott lesz, nem csak Stewart. Egy rendőr buddy movie az űrben, úgy jellemezték.

 6. Amikor néztem a Stargate : Atlantist, akkor sosem hittem volna, hogy éppen Jason Momoa fog befutni Hollywoodban. Ügyes pali lehet, mert rajongói kedvenc sorozatokban kapott szerepet, amik tolták előre a karrierjét.

 7. aranyosak vagytok, hogy szerintetek tényleg az lesz a Green Lantern film, amit még az előző főnökkel sugalltak. Ha el is készül (sok múlik az idei éven, WW és JL) akkor sem hinném, hogy az a koncepció lesz a vége. Mondjuk ha a Thor 3 sikeres… ja bocs, mindjárt leharapják a fejem a DC rajongók.

 8. Miért. Van. Mindenkinek. Hosszú. Vékony. Lába?

  Cyborg úgy néz ki, mintha elébe mentek volna az Asylum verziónak, és megcsinálták volna azt maguk. Aquaman qrva jó volt a legelső promo fotóján félmeztelenül, itt nagyon gagyi. Maradhatott volna a barbárosabb feeling.

  Azt már csak félve teszem hozzá, hogy lehet olyan színpalettát is választani, ami mély, telt színekkel teli, nem családi filmesen szivárványszinű és gagyi. Nem kell feltétlenül egy beton tömb színvilágára szaturálni valamit, hogy komolynak tűnjön.

 9. Egyetértek az előttem szólókkal. Flash is elég nagy mellényúlásnak tűnik, de ezt a Cyborgot meg simán bele lehetne tenni az ultragagyi Power Rangers filmbe, és senkinek sem tűnne fel.

 10. Cyborg úgy néz ki, mint akinek durvára nincs meg a testének a 70%a minimum és épp egy alien technológia segítségével sikerült felépíteni rá a csontvázat. Ő nem ruhát visel, az a teste része. Majd építget magára, de részemről örülök, hogy nem úgy kezdtek bele, hogy egy ilyen után elsőre 4 méteres verziót épít magából, fuck that emberi oldal, amihez úgy ragaszkodik, ugye…

 11. Cyborg tök jól néz ki, Momoa meg a szokásos vadember figura. Baromi jó eddig, a casting is remek. Én várom nagyon!

 12. az a baj, hogy ez kezd olyan lenni, mint a transformers franchise, akármennyire is gyűlöli az ember, amit művelnek, mégis várja már, hogy kész legyen a kövi. biztos, hogy a wonder woman fog dönteni az egész sorsáról. csak ez már nem arról szól majd, hogy női főszereplős képregény film, hanem hogy sikerül-e egy épkézláb filmet összehozni, ha az meg van, akkor simán jöhet még 10 évig az egész banda.

 13. zsozso: Miért szőkét kellett volna találni, ha vörös hajú a képregényekben? Amikor írsz mindig arra gondolok, hogy fingod sincs a képregényekről. Ezért is imádod az X-men filmeket.

 14. Barry Allen szőke, Wally West, amikor nem afroamerikai, most épp mindkettő, akkor vörös. De Ezra Miller durván tehetséges színész, a hajszíne nem számít, bár jobban áll neki az eredeti gondolom ezért is maradt az.

 15. Huskar: Nekem meg úgy tünik, hogy te nem vagy tisztában a dolgokkal. A JLA filmben Barry Allen lesz és ő szőke a képregényekben. Ahelyett, hogy kötekedsz,inkább használnád a google-t.

 16. Azt hittem Bart Allen lesz a filmben. Ezt benéztem. De attól még mindig igaz, hogy semmit se tudsz a képregényekről. :D

 17. még a robocop is tökösebben nézett ki mint ez a vékonka cyborg :(

  Nem azt mondom hogy egyből hulk méretű legyen, de ennél azért kicsit illett vna robosztusabra megcsinálni ha már gép.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.