12 hozzászólás a “Az összes Oscar-jelölt egy képen” bejegyzéshez

 1. talán a NASA-s pulcsin röhögtem a legtöbbet :D
  Ugyan lehet, h cink h nem ismerem fel jobbra első sorban azt a fekete faszit, akin nincs zokni, de az is mókás.
  Meglepő, h míg Gibsonon iszonyat látszik az idő vas foga, addig Denzel – ebben az elkapott pillanatban látszólag – nem öregedett semmit.

 2. blady: Mahershala Ali, a Holdfény miatt jelölték, szerintem tehetséges f*szi, de amúgy nem jelöltem volna azért a szerepért hehe zoknit nem tudom miért nem vett.
  Amy Adamsnek rajta kellett volna lennie, de legalább Isabelle Huppert kihozza a vörös és meg is érdemli kvótát :D

 3. @Mekare: igen, egyetértek, kár h totál kihagyták..ráadásul a Nocturnalt még nem is láttam tőle – lehet méginkábbb sajnálom majd..
  Köszi az infót, sanszos, h leginkább a tavalyi balhé miatt engedtek több teret a fekete művészeknek. Igazából nem sajnálom tőlük, de Meryltől annál inkább:D uncsi már..simán betehették volna helyette Amy-t
  egyébként az esélytelenek nyugalmával drukkolok Gibson bácsinak:D Casey-nek, meg a hell or high waternak

 4. blady: a Nasas pulcsi szerintem gáz… nem sül le a pofájáról a bőr, hogy ő az egyetlen aki képtelen volt tisztességesen felöltözni?

 5. Nem vagyok egy nagy divatguru, de ilyen cipőhöz tudtommal nem illik zoknit venni.

  A NASA pulcsi tényleg nem idevaló.

  A Mindenki meg egy csodás rövidfilm, remélem, megnyeri!

 6. @blady: Erre a Meryl megint jelölt dologra én azt kaptam vissza az egyik fórumon, hogy láttam a Florence Foster Jenkinst? Mondtam, hogy nem. Így nyilatkoztam arról, hogy nem kéne, hogy jelölve legyen. Tucatjelölésnek gondoltam. Aztán megnéztem a filmet és baromi jól szórakoztam. Tényleg jól alakít, de ezzel együtt is azt mondom, hogy inkább Amynek lenne ott a helye.

  @Akos: Nézd meg a 86. oscaros csoportképet – fent középen, ott Pharell egy kicsit konszolidáltabban öltözik. Ott se nagy szám, de azért legalább ing van rajta. Ő ilyen, fogadjuk el.

 7. Watchmen: Most hogy emlékeztettél, hogy azon is ott volt, még szomorúbb lettem. Az az igénytelen csőszkalap se szebb :D De ami még jobban böki a szemem az a timberlék! Mit keres most itt?

 8. Timberlake a legjobb dalért van jelölve, ha jól tudom

  Can’t stop the feeling a Trolls-ból

 9. @Akos: pont azért röhögtem rajta, mert vérciki… ugye kinek mi a fontos. A dolog többi részét sztem nem kell magyarázni :D

  Timberlake meg aaa Trollok, ill Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song jelölés miatt van ott

  Amúgy a legtöbb filmet, amit jelölnek általában megnézek előbb-utóbb. Nem is modntam, h nem szeretem Meryl játékát, csak unom, h állandóan őt jelölik, nem hagyva teret más tehetségeknek. Lehet töknagy marhaság, de ki tudja, lehet, valakit egy ilyen díj vagy jelölés [elismerés] éltet azért, h a szakmában maradjon.

 10. Egyikőtök sem ír a magyar rendezőröl,de semmi gond majd ha a saul lánya lesz megint írhattok róla…

 11. Roberto: az emberek többsége tojik a rövidfilmekre, nem kell meglepődni, ha nem alélnak el minden oscar hírnél egy magyar névre. Hidd el, még a Saul fia sem volt folyamat központban https://www.youtube.com/watch?v=x1S9y-pIQlc bár úgy érzem az valami bújtatott zsidózás akart lenni a részedről, ami elég szomorú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.