Fassbender a The Snowmanben

Tomas Alfredson keze alatt készül a The Snowman adaptációja. Ez az a Jo Nesbø-regény, amibe még én is beleolvastam, szóval gondolom az egyik legismertebb lehet tőle. A lényeg, hogy Fassbender alakítja Harry Hole nyomozót, aki egy eltűnt nő ügyében jár el. Októberben elmerülünk a skandi-noirban.

The-Snowman-2-620x399
The-Snowman-3-620x488

human
írta
2017. 02. 07. 10:53
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Fassbender a The Snowmanben” bejegyzéshez

 1. Hehe, nem rossz választás Fassbender mint Harry Hole.

  Olvastam az egész sorozatot, van vagy 10 könyv, a hóember a 7-ik a sorban, ez mondjuk kicsit fura.

  De az egész sorozat magas minőségű, talán 1-2 könyv van ami kicsit gyengébb. Nesbo nagyon érti a krimit.

 2. Mikor pár éve olvastam a Harry Hole sorozatot, pont Fassbendert láttam magam előtt.
  A címszereplő választásnak nagyon örültem. :)

  De hogy miért pont a hetedik résszel kezdik a megfilmesítést, az totál érthetetlen.
  Hisz a sorozat a 3. résztől kezdve szervesen építkezik és pont a 7. rész az, ami fantasztikus érzelmi és tartalmi csúcspontot szolgáltat, (figyelembe véve a korábbi történetszálak lebilincselő összefonódását).

 3. Ú ez már nagyon érett a megfilmesítésre. Az öreg Fasitól meg amúgy is jöhet bármi. Egyébként az a fura, hogy az HBO vagy a Netflix miért nem csapott le rá. Talán sorozatban még jobban működne a dolog, de drukkolok nagyon, mert az alapanyag az kiváló.

 4. Nesbo kiváló író, de ami a konkrét krimit illeti, abban legfeljebb közepes, ez utóbbira pedig pont ez a könyve szolgáltatja a legjobb példát: iszonyú bénán hagyott bent egy olyan mondatot a regény felénél, ami miatt még akkor is simán rá lehet jönni, ki a gyilkos, ha az ember mondjuk félálomban, minimális odafigyeléssel olvasta csak az ominózus sort. Onnantól kezdve pedig az izgalom-faktor, mint olyan, erősen lecsökken.
  Viszont filmen ez a veszély nem fenyeget, szóval aki nem ismeri a sztorit, annak üthet, és én is kacérkodom a gondolattal, hogy megnézzem, remekül hangzik az Alfredson-Fassbender páros.

 5. yippikaya: En is kivancsi lennek arra a mondatra. Nem most olvastam a regenyt, de arra emlekszem, hogy tudtam ki a gyilkos.

 6. someone, B. : Nincs nálam a könyv, szóval sajnos nem tudom szó szerint idézni, de a lényege:

  SPOILER SPOILER SPOILER

  Mikor Rakel egy kicsit feszengve, de mesél Harry-nek az új pasijáról, titokzatosan elharap egy mondatot, aminek a lényege azzal kapcsolatos, hogy van a fickónak valami kis testi hibája.

 7. A könyv erős közepes, de Fassbender szerintem marhára nem Hole-os. Nesbo-nak meg van ezerszer jobb könyve is, mint a Hóember, dehát tudomisén mire bukik Hálivúd :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.