Kép a Pacific Rim folytatásából

John Boyega üldögél a Pacific Rim: Uprisingben. Ugye más a rendező ennél a folytatásnál, még az is lehet, hogy többen fogják ezúttal szeretni?

boyega-.rim-2

19 hozzászólás a “Kép a Pacific Rim folytatásából” bejegyzéshez

  1. Szerintem is egész nézhető volt csak a párbeszédek voltak kínosan gagyik ha azon javítanának teljessen ok lenne. Viszont Boyega-val nem értek egyett minek kellett főszereplőt vátani?

  2. Azt hittem, eltörölték az apokalipsztist.

    Amúgy az első rész értékelhetetlenül rossz volt, a kínos párbeszédek, logikátlan döntések és ötlettelen akciók miatt majdnem kinyomtam a francba a felénél, de kitartottam a végéig… de minek?

  3. Az első nem volt rossz, de akkor marhaság volt, hogy két ember kell a teljes robot irányításához. Legyenek akármilyen összeszokott párok, még mindig az egy emberes irányítás simán leverné őket. Szvsz.

  4. Én imádtam az első részt, így sajnálom hogy erre nem maradt Toro a rendezői székben. De még jobban elszomorít, hogy a SoA-s srác nem lesz benne, ő kellően karizmatikus főhős volt az elsőben.

  5. Imádtam az első részt, fényéveket ver bármelyik Transformers borzalomra, de szerintem még az új Godzillát is verte minőségben (nyilván nem ezek az etalonok a filmművészetben, de stílusában ők voltak a vetélytársai).

  6. Jól van akkor lesz idén mind a két robotos film nagyon szupi,remélem azért lesznek jó filmek is majd …

  7. Nagyon jó volt az első rész, teljesen jól hozta az animék Mech-csatáit… a főszereplő csaj meg aranyos, a másik részben is lehetne.

  8. Áááá, ez a film volt (azóta is) a kedvenc példázatom miért tart ott a filmek (amúgy a sorozatok is) döntő többsége ott ahol.
    Mégpedig a hihetetlenül alacsony színvonalú írógárda miatt (oké, elfogadom, be lehet még mellé hozni a fókuszcsoportozást is, stb, de az eredmény akkor is az, ami)
    Anno ezt a filmet egyszerűen nem hittem el hogy ilyen van :)
    (jó, a Transformers-szériát én kerültem :)

    Látványvilág: pazar! Kitalálás szintjén is, de amúgy is, elképesztően szépen komponált beállítások voltak.
    Trükkök, vizuális effektek: szuper.
    Zene? Nekem nagyon bejött (nem nagyon szoktam ost-ket hallgatni, de ezt azóta is elo szoktam venni)
    Meg a szineszekkel sem volt nagy bajom (kiveve Burn Gorman, azt a fazont szerintem barmiben jatszik ki nem allhatom), plusz azert csak megszereztek Idris Elba-t. No meg Ron Perlman-t.

    Es akkor az alapotlet az egy wtf, hogy ellenuk robotokat az szinten wtf, hogy ehhez miert kell ket ember az giga wtf (es persze, volt az a kritika az indexen hogy mindeeeegy, kapcsoljuk ki az agyunkat mert milyen kiraly hogy robotok puffolnek szornyeket – na de azert akkor is… :))
    Sztorivezetes is kb. ezen a gyermeki szinten, meg a legtobb karakter.

    Szoval elnyomnak ra oriasi penzeket, mindenki (tehat szineszek, operator, visual fx, zeneszerzo, stb) teszi a dolgat es megcsinalja a tisztesseges iparosmunkat (sot tobbet, mert a maguk teruletein kimondottan jok) – es akkor ehhez tenyleg keptelenseg egy normalis forgatokonyvet hozzarendelni?? :)))

    Es ez tok jellemzo, a Jurassic Worldtol kezdve a Terminator 4en at kb. az osszes szuperhos-moziig bezarolag (most a Transformerst meg az Ind. Day 2-ot nem is mondom hiszen attol helybol nem is var semmit kicsit is komoly ember :))

  9. Most akkor Boyega főszereplő vagy mi van? Csak mert most néztem rá az imdb-n és ott Scott Eastwood szerepel elsőként a szereplőknél! Vagy csak ő kapja a több pénzt?

    Szerettem volna az első filmet ha nem lett volna a lehető legrusnyább nyúlása a Neon Genesis Evangelionnak! Nem, igazából még azt is megbocsájtottam volna ha nem lett volna bugyuta…

  10. Az Evangelion csöppet másról szólt. Bár tény, hogy ott is voltak Mechák, mint még ezer másik animében és mangában.

  11. Azért kell kettő ember, mert egynek nem bírja az idegrendszere az ekkora böszme robotot már, és kivérzik az orra. Nekem csak az volt idegesítő, hogy volt az a nagy kardja a robotnak. Na most az vagy nem kellett volna, vagy kellett volna 5 szörny és akkor mindet lekardozta volna. Sajnos nagyon rányomta a bélyegét a dologra a collect them all hozzáállás, mert mi a tökömnek kellett volna minden országnak saját robot más miatt? Nem az a logikus, hogy kielemzik a csatát és minden robotba belekerül az ami ütőképes a szörnyek ellen? 5 kardozós robot ellen mit tudtak volna csinálni? Elég egy aki odabattyog a lyukhoz és amikor a szörny kidugja a fejét, akkor nyissz. Nem lehet, hogy prequel lesz amúgy meg mert a *heavy breathing* trooper a fiatal Idris Elba lehetne az Eastwood gyerek meg a fiatal angol csávó, akinek öregen eltörik a keze? Ja nem, mert közben megnéztem az imdb-t csak a vezetékneve ugyanaz. (ti is mindig nézzétek meg mielőtt kommenteltek és akkor elkerülhetőek a hülyeségek)

    Ja az volt már, hogy miért néger a főszereplő?

  12. @Kaoka: “Azért kell kettő ember, mert egynek nem bírja az idegrendszere az ekkora böszme robotot már, és kivérzik az orra”

    Természetesen ezen a szinten ez eddig is világos volt :)))

    A többi kérdésedre pedig az a válasz amit írtam, hogy itt teljesen fordított (vagy inkább kifacsart) a filmkészítői hozzáállás: csináljunk robotokat, többfélét, amik q*rvajól néznek ki, legyenek olyan fegyvereik amikkel q*rva látványosan lehet harcolni – aztán amikor ez megvan, na _akkor_ szólunk a forgatókönyvíróknak hogy e köré próbáljanak meg már valami világépítést meg ok-okozatokat meg sztorit meg karaktereket kitalálni.
    Persze hogy ez sz*r lesz… :))
    Pont ugyanígy és ugyanezért sz*r a többi blockbuster is amit írtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.