Aftermath-előzetes: Swarci megint drámázik

Tipikus “láttuk a filmet” előzetes, szóval aki a leírás alapján meg akarja nézni, az szerintem nem spoilerezzen magának a videóval. Egy apáról szól, aki várja haza a családját, de azok egy légiforgalmi irányító hibája miatt életüket vesztik egy repülőgépbalesetben. Sőt, nagyon sokan meghalnak miatta.

A csávó életét úgy védi a rendőrség, hogy új személyazonosságot kap, de Arnie utánaered. Nem akcióval teli bosszútörténet, hanem az emberi drámára koncentrál.

aftermath-movie-poster

20 hozzászólás a “Aftermath-előzetes: Swarci megint drámázik” bejegyzéshez

  1. Szerintem így előzetes alapján abszolút nézhető film, szerintem az lenne komédia ha az öreg még mindig erőltetné nagyon erős vagyok és egyedül szétverek egy egész hadsereg féle filmjeit. Jól van ez így levezetésképpen még pár ilyen film simán belefér, nem beszélve arról, hogy ki akarja próbálni ezt az oldalát is, szerintem rendben van. Nekem a Maggie-ben is tetszett Arnie :)

  2. Szerintem meg jó, hogy nem csak az izomagy karaktert hozza, hanem próbál kicsit drámai lenne.

  3. Nyilván én is a ” klasszikus” akció filmjeit szerettem,de azt már már nem nyújthatja.

    A zombis filmben pedig egész jó volt, magához képest nagy színészi játék.
    Ez is annak tűnik.

    De aztán Get to the Choppaaaaaaaa a Predatorban legalább egy kis szerepben.

  4. Szerintem Arnie bármiben szerepel az már eleve jó :) ez a faszi megismételhetetlen (mélyen elfogult vagyok vele szemben).
    És egyáltalán nem nevetségesebb, mint amikor a 68kg-os Tom Cruise átbassza a 120kg -os orosz fegyencet a korláton. A Maggie-ben pedig tényleg jót alakított. Talán azért hozza most ezt a drámai vonalat, mert kissé szentimentálisabb lett vénségére :)
    Bármiben szerepel én megnézem, mert olyan fazon, hogy 10 perc belőle a vásznon jobban szórakoztat, mint más színészekből 110 perc.

  5. Az biztos, hogy élmény nézni még ilyen szerepben is a vásznon és a képernyőn is, no de én is a filmjein nőttem fel, így ez nem csoda.

    Bár nekem a tartalmáról rögtön a Collateral Damage jutott az eszembe még régről, ott sem akciózott sokat.

  6. Ja és természetesen egy Predator cameo bearanyozná a filmet még ha cask egy CIA-s aktatologató tanácsadói szerepben tűnne fel :)remélem Shane Black jó irányba pofozgatja a történetet. És persze várjuk a megőszült Conant is :)

  7. Yo-Ker: 100%-ban igazad van. Szerintem is Schwarzi egy igazi ikon, mindenben minimum okés, és mindig szerethető. Pl. a Maggie-ben élete alakítása van szerintem. Szuper volt abban a filmben.

  8. Sajnálatos tény, hogy Hollywood elkezdi perifériára tolni a színészeket, amint elkezdenek láthatóan öregedni. De egy ilyen film még mindig ezerszer többet ér, mint a Dirty Grandpa féle szarok. Én mindig fogok Arnold papának adni egy esélyt.

  9. A Maggie-ért kapott annyi elismerést, hogy kicsit megjöjjön az önbizalma a drámai szerepek iránt. Örülök, hogy kicsit színesít a palettáján. Jó forgatókönyvvel és rendezővel tud Ő drámázni is. B-tervnek meg előveszi a lefűrészeltcsövűt :D

  10. Schwarcit pont nem a drámai énjéért kedvelem.A maggie-ben is sok esetben kinos volt a játéka…

  11. Nem vagyok nagy drámás kb évente ha 1et megnézek, de ezt így ttailer alapján azonal nézném. Szerintem jól ál neki ez a szerep.

  12. “De aztán Get to the Choppaaaaaaaa a Predatorban legalább egy kis szerepben.”

    Lol ezt a get to the choppert mondja a the celebrity apprenticeben is vagy 10x :))

  13. A Maggie egyetlen értékelhető része Arnie remek alakítása volt. Jól áll az öregnek az ősz szakáll és a szomorú tekintet. Ez az út sokkal szimpatikusabb, mintha a Balkánon forgatott dircet-to-dvd akciókra pazarolná az idejét. A trailer több, mint spoileres, akit érdekel tényleg hanyagolja. Aki ezt így összevágta, azt Arnie is összevághatná aprófának…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.