John Wick őszintén

Mivel mással készülhetnének a Honest Traileresek a John Wick 2 premierjére, mint az első rész szétszedésével. Pár érdekes gondolat mellett pár elcsépelt poén is érkezik a videóban azért. (És tényleg, itthon pont ez csúszik, de a szürke 50 folytatása meg világpremier. Eléggé wtf döntés.)

human
írta
2017. 02. 08. 03:47
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “John Wick őszintén” bejegyzéshez

  1. Viszont öröm az ürömben, hogy állítólag tényleg nagyon jól sikerült a 2. rész, eddigi kritikák alapján, nemcsak önismétlésbe megy át, mint a Taken 2. Nagyon várós!!

  2. “(És tényleg, itthon pont ez csúszik, de a szürke 50 folytatása meg világpremier.”

    A Szürke első részét az első hétvégén 198 ezren látták itthon, ami akkor minden idők legjobb nyitóhétvégéje lett, a John Wick első részét pedig összesen nem nézték meg 3 hónap alatt 75 ezren.

  3. Human nem egyáltalán nem “wtf” döntés én is elraktam volna a A sötét melöl Wicket.
    Gusztustalanul lefogja tarolni a magyar vásznakat!Jó döntés.

  4. kort: ez rendben, akkor főleg simán jöhetnének egy hétvégén itthon is. És mivel két különböző időpontban volt a premier, így még csak nem is annyira összevethető, ahogy az utóélete is teljesen más volt a két filmnek. A Deadpoolra 131 ezren mentek februárban az első hétvégén, és arra hasonlíthat a nézősereg. Az képregény a Wick pedig egy jó film folytatása. Na majd meglátjuk.

    Persze itthon is ott van a Lego, szóval az a dilemma ami odakinn, ahol a három összement, itthon meg kitáncoltak. Pedig nem is ugyanaz a forgalmazó, és lehet a Wick nyert volna vele egy hosszú hónapot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.