Escape Plan 2 jöhet?

Bejelentették, hogy Steven C. Miller (Marauders, Arsenal) rendezi majd a folytatást. Arnold még nem írt alá, de Stallone szépen lassan beletörődik abba, hogy milyen filmek jutnak neki, így ő benne van. Mondjuk az előző kemény börtöne után nem tudom milyen jobban tudnának kitalálni. Talán az űrben… várjunk csak…

Escape_Plan_5

32 hozzászólás a “Escape Plan 2 jöhet?” bejegyzéshez

  1. Pedig a Creedben nagyon jót alakított. Simán kaphatna olyasmi dráma jellegű filmeket megbírkózna vele.

  2. Ez azért valahol megalázó, hogy ismét DVD-re készülő filmekre kárhoztatják őt. Mondjuk Schwarzenegger már váltott DVD-re, a mostani Aftermath is oda megy.

  3. Pedig elég szórakoztató filmeket tettek le az asztalra az elmúlt 6-7 évben is, szinte mindegyik bejött és jó volt.
    Egyrészt bele kell törődniük nekik is én nekünk is, rajongóknak/fanoknak, hogy az idő elmúlik.
    Valamint, hogy hálivúdnak nincs szüksége idős faszikra, ugyanúgy, ahogy a 45+os színésznők is már csak nagyon kevés (fő)szerepet kapnak.

    Btw, szerintem ilyen címmel nem feltétlenül arra kell számítani, hogy böriből (kell/)fog megszökni, hisz “tesztelhet” másféle építményeket is biztonsági szempontból a karakter.

  4. Stallone vagy/és Schwarzenegger bármilyen filmet csinál, az nekem jöhet. Gyerekkorom hősei.

  5. azért ennyire nem vészes a helyzet.

    már egy jó évtizede leszállóágban volt, amikor jött a Rocky, Rambo, Expendables trió és felélesztette, de szerintem még ő sem gondolhatta komolyan, hogy ennyire beüt mind.

    Utána Bullet to the head, Escape Plan, Grudge Match, Ratchet and Clank, az Expendables 3-t meg hagyjuk is, ezek mellé egy jó Creed jött összesen 2010 óta, úgyhogy megint elásta magát kicsit. de érdemes azért megnézni mikre írt még alá, a Scarpa, Tough as they come, meg akár az Idol’s eye is lehet jó.

  6. Az első része nem volt rossz, szerintem a második rész börtöne lehetne egy aktív vulkánban, ha már az űr túl fortresses fordulat lenne.

  7. Amúgy az egyik Christophe Bec képregényben, a Deepwater Prisonban, ahogy a címe is utal rá, a tenger mélyén van a börtön. Szóval akár ott is lehetne.

  8. Szerintem az lesz a cselekmény, hogy Jim Caviezel feltámad (pun intended)és bosszút áll Stallonén meg a Tölgyön.

  9. Az ötlet tetszik, jöhetnének egymást követő héten:
    – Machete kills in Space
    – Space Prison

    Pár éve úgyis az űrfilm a menő.

  10. Miért lesz egyenesen DVD-re az Aftermath?

    Az IMDb szerint lesz moziban:
    imdb.com/title/tt4581576/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt

    Mondjuk, itt már 478 a címe.

  11. Na várjál, és mivan ha csinálnak egy Star wars crossovert űrbörtönnel? Mehet a moziba! D

  12. Expendables az űrben. Ha Machete 2-t is lenyeltük, ezt miért ne? :)

    Amúgy nem feltétlen baj, hogy félkomolyra vett akció filmeket is termelnek. Vissza az alapokhoz. Mondjuk egy új Bruce Willis filmet megnéznék (ami nem a Die Hard 72. folytatása) sárgára izzadt atletta, cigi és minden szar életvitel. Pont , mint az utolsó cserkészben.

  13. Nincs aki betöltse az űrt. Lehetne egy valamirevaló akciósztárt találni? Nem igazán. Aki fel lettek valamennyire futtatva: Momoa, Worthington, Diesel, Rock. Ezek közül egy sem bír el akármilyen szereppel. Mind franchise-okban tudnak csak teljesíteni vagy comic mozikban. Szóval nincs utánpótlás. Szomorú…

  14. “Bullet to the head, Escape Plan, Grudge Match, Ratchet and Clank, az Expendables 3-t meg hagyjuk is, ezek mellé egy jó Creed jött összesen 2010 óta”

    Escape elég jó volt, Grudge szintén, animációs kimarad, Exp3 oltári fun, Creed meg még filmnek is jó (sztori, karakterek, stb), nem csak szórakozásnak. Az én szememben szinte csak jó cuccot tett le az elmúlt években.
    Bullet tényleg gyenge volt, de nem Sly miatt, hanem forgatókönyv+rendező.

    Watchmen: teljesen egyetértek. A mai középkorúak közül talán csak Butler, Cruise, Hardy, Jackan vehető komolyan akciószerepben, pedig már ők sem fiatalok. 40 alatt meg nincs senki, akinek elhinném, hogy nyomatja a tűzpárbajt és bunyót.
    Többiek tényleg csak a Marvelnek és a felfuttatott frencsájz sorozatoknak köszönhetik sikereiket. + mindig szükségük van 1-2 másik főszereplőre, mivel nem tudják elvinni egymaguk a filmet.

  15. Szerintem egy rakás sz@r volt az első rész. Csak felidegesítettem rajta magam, annyira bugyuta volt és túl komolyan vették.

    Talán ha nagyon átmennek trash-be, összekukázhatnák maguk mellé Christopher Lambertet és mehetnének az űrbe, mondjuk robot őrők ellen. Na azt még én is megnézném! :)

  16. Ugyan már, Rock simán jó akciófilmeket hozott, nem csak franchise-ban, egyedül is. Attól még, hogy néha elkalandozik, és bulizik egy jót, most épp a parton pár jó bigével, tuti hoz majd még pár jót.

  17. Watchmen: nem annyira a színészek hibája ez, csak pusztán már nem a szereplők adnak el egy filmet.

  18. Nem az a gond, hogy nincsenek nagy nevek, mint régebben. Egy Hardy például lazán kenterbe verné az összes vén majmot, hiszen még színészkedni is tud. A változás pusztán annak köszönhető, hogy az emberek már nem nagy nevek miatt ülnek be a moziba, mint régen, hanem a címek/franchise-ok miatt. Rohadtul nem Chris Evans érdekli őket (basszus, ki is kellett gugliznom a nevét), hanem Amerika kapitány. Egy Eastwoodra, Bronsonra, McQueenre már Stallone és Schwarzenegger is csak félve pislogott fel, mára pedig az ő idejük is lejárt. Nem ma kezdődött ez a tendencia, talán épp a nagy blockbusterek hozták magukkal, nem tudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.