The LEGO Ninjago Movie-előzetes

Úristen, most ezekbe fogunk belefulladni? Épp moziba kerül a Batmanes, erre már idén szeptemberben kapjuk a következő. Titkos ninják egy gonosz hadúr ellen nyomulnak benne, méghozzá japán helyszíneken. Gondolom van közönsége, látom a bevételeket, de itt nem tudom mennyien járnak közülük.

lego_ninjago_movie_xlg

9 hozzászólás a “The LEGO Ninjago Movie-előzetes” bejegyzéshez

  1. Lego Batman simán mozis, de erre már nem mennék, viszont akik most elviszik a csemetéket a Lego Batmanre és jól szórakoznak azok lehet könnyebb szívvel mennek el erre is már. Mindenesetre ha kényszerítenének választásra, akkor előbb nézném még ezt a Ninjagosat is, mint pl a Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős verzióját.

  2. A sorozat teljesen nézhető volt, gondolom, a film is hozza majd azt a szintet… csak gondolom itt valamivel viccesebbre veszik majd a figurát, batman után szabadon.

  3. Őszintén megmondom kezdem azt hinni hogy a lego movie sikerére ők sem voltak felkészülve, és nagyon meglepődtek hogy annyira befutott. (senki se értse félre nekem nagyon tetszett)

    Érthetetlen számomra hogy miért nem Emmeték történetét viszik tovább, ilyen hülyeségek helyett hogy batman retard kisgyerekre vigyáz vagy ilyen ninjás ökörség.

  4. Nekem az évtized meglepetése volt a Lego film (kb. semmit se vártam tőle), úgyhogy ha azt a szintet hozzák, miért ne. Főleg ha lesz benne sok keleti elem (szeretem azt a kultúrát).

  5. vicces hogy azért elsütik mégegyszer a mitmondtálutoljáranemazthanemelőtteutoljára poént!:D működik!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.