Heti mozibemutatók: február 10.

Lássuk, hogy John Wick 2 helyett mit nézhetünk. Van itt családi mozi és még Lego is.

legobatman

  • Lego Batman – A film (The LEGO Batman Movie) – akinek gyereke van, annak tuti program.
  • Jézus, mobil, fejvadászok (Les premiers les derniers) – történet két fejvadászról.
  • Jackie – Kennedy felesége a merénylet után.
  • A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) – barátnősök készüljenek.
human
írta
2017. 02. 10. 04:04
megjelenés
24
hozzászolás


24 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 10.” bejegyzéshez

  1. “A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) – barátnősök készüljenek.” ne általánosíts :)

  2. Aki ismeri a Batman filmeket és a többi megjelenését is, annak 100 percnyi non-stop röhögést tud nyújtani a Legós feldolgozás. Percenként hozzád vág a film legalább 4 poént, és egyszerűen az ember teljesen el tud veszni benne. Szenzációs film, és rámutat arra, hogy a Warnernél ebbe kellene a pénzt fektetni, és nem Snyder ámokfutásába…
    Elképesztő hogy ez a film összeszedettebben tudott mesélni egy karakter 80 éves történetéről, mint az élőszereplős a DC világának 2 leghíresebb hősének összecsapásáról. Szerintem az utóbbi nagyobb kihívás és mégis az került ki győztesen.

  3. valaki tudja hogy játsszák e a Batmant feliratosan, akárhol? csak szinkronosan találtam meg a moziműsorokban… viszont ott a Dick Greyson poén nem üt akkorát.. :D

  4. Szerintem ahogy az előző lego film, úgy a lego batman is jobb vígjáték lesz, mint a mai átlag vígjátékok, kíváncsian várom.

  5. Én Szombaton megyek a Lego Batmanre és nagyon várom, de örülnék neki, ha úgy tudnák dicsérni a kritikusok (mert biztos megvannak a maga érdemei), hogy közben nem más filmeket szólnak le és hasonlítanak vele össze totál más hozzáállásból, számomra ha valaki erre nem képes, az nem igazán ért jól a szakmájához.

  6. norci1723: Szegeden van egyetlen 3D-s angol előadás felirat nélkül péntek 22:30-kor. Bár én a héten a Split-et pótolom.

  7. Ja miután elkezdte a Clerks III-at – nem fog elkészülni, illetve a Mallrats 2-őt – szintén nem fog elkészülni. Ezek után annyira nem bizakodnék.

  8. Kakarotto: jaja, az h ír valamit és hogy mi lesz belőle két külön dolog. Shamalayan is mióta tervezi az Unbreakable 2-t

  9. most már, így 10 év után. és mivel a splice Split ekkora siker volt, így szinte tuti arra kap előbb pénzt, és elvileg azt is felvázolta már.

  10. A Jackie elképesztően erős, fontos film. Natalie Portman hihetetlen nagy alakítást tett le az asztalra, nem emlékszem, hogy mikor volt rám legutóbb ekkora hatással a színészi játék a vásznon… Szobrot neki! Meg Oscart is!

  11. Jackie-t tegnap láttam.Én is csak megerősíteni tudom amit C@$/ írt.
    Nagyon jó film és igen nagy esélye van Portman-nek a második Oscarra.

  12. “A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) – barátnősök készüljenek.” – tudni kert barátnőt választani. Ennyike. :)))

  13. Tegnap mi is megnéztük a “Jackie”-t…Nagyon nagyot alakít benne a Portman,az tuti…szerintem is oscargyanús alakitás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.