Matt Reeves rendezheti a The Batmant

Affleck dobbantott a székből, és bár Reeves még nem írt alá, de már felajánlotta neki a Warner a munkát. Szóval nagyjából a hivatalos press release-re várunk. Amúgy nem rossz választás olyan szempontból, hogy viszonylag jó blockbustereket csinált eddig a csávó: Cloverfield, Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes, szóval valószínűleg elbír a feladattal.

reeves_matt_apes_g_071114-e1405089820669

human
írta
2017. 02. 11. 19:34
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Matt Reeves rendezheti a The Batmant” bejegyzéshez

 1. Remélem rendben megy vele majd minden és jön nemsoká a hivatalos közlemény, mert én nagyon bírom a filmjeit, és illeszkedik a csapatba.

 2. Tudom furcsa, de én jobban aggódok amiatt, hogy a DC/Warner hülyeségeit hogyan bírja majd idegileg. Nagyon úgy tűnik, hogy a rendezők legnagyobb ellenfele nem is a film összerakása gyakran, hanem a stúdió elszállt rugózásai…

 3. Szerintem remek választás. Csak hagyják nyugodtan dolgozni. Eddig remek filmeket tett le az asztalra. A The Batman-nek jól KELL sikerülnie. Minden adott…hajrá…

 4. Nemrég néztem újra a Dawn of the planet of the apes-et, ha ilyen minőséget tud hozni akkor nem lesz semmi baj. Szerintem messze a legjobb rendező lehet a DC/Warnernél, én bírom Synder vizualitását, de az kevés, Ayernél meg kb 3 kaliberrel jobb már most.

 5. jaj küldjétek már el nekem is a forgatókönyvet szeretném én is elolvasni, légyszike *pislog-pislog

 6. Mivel az eddigi DC Univerzum-építő filmek igen gyengék voltak (ezt el kell ismernem, függetlenül attól, hogy a DC képregényei közelebb állnak hozzám, mint a Marveléi), nem alaptalan a félelem, hogy ez is gyenge lábakon áll(hat).

  Annyira nem lehet jó, ha Géza kiszállt a rendezésből (legalábbis, valószínűleg, neki nagyon nem tetszett).

  Magyarul, önmagában hiába cserélgetik a rendezőt, ha az eddigi koncepción nem változtatnak.
  (Ahogy a bíró csere sem sokat lendít egy focimeccs színvonalán.)

 7. “Mivel az eddigi DC Univerzum-építő filmek igen gyengék voltak nem alaptalan a félelem, hogy ez is gyenge lábakon áll(hat)”

  Mintha nem lenne példa arra, hogy egy folytatás jobb mint az első rész, vagy hogy egy jó film folytatása pocsékabb. Minden film tiszta lappal indul szerintem. Nem lehet teljesen mértékben előre megítélni valamit az előzményekből.
  A koncepcióval pedig nincs gond, csak jobban kell kivitelezzék.

 8. Afflecknél meg az összes Flash-rendezőnél is azt mondta mindenki, hogy ‘na, ő a tökéletes választás’:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.