Itt a Ghost in the Shell történetmesélős előzetese

Scarlett Johansson egy android a jövőben, testrefeszülő álcázó ruhában osztja a gonoszokat, miközben a készítők a GiTS sorozatból is merítenek, nem csak az alapfilmből. A felfedett történet után város a végeredmény?

gits-tornetmeselos-trailer

Videó a tovább mögött.

22 hozzászólás a “Itt a Ghost in the Shell történetmesélős előzetese” bejegyzéshez

  1. Rohadtul jól néz ki és hangulatos. Igen jöhetnek a kommentek hogy nem volt zene de nem is érdekel. :D Szerintem végre kapunk egy jó anime adaptációt. A casting továbbra is remek bár nekem sose volt gondom azzal hogy Scarlett kapta a szerepet elvégre bármilyen külsőt felvehet Major. :D

  2. Város furcsa nekem ettől az óriási hologramreklámoktól, de nem baj attól még komálom. Eléggé mash up lesz ez lesz itt az eredeti filmből is meg a sorozatból is jelenet bőven. Illetve akkor most ki a gonosz? Mert úgy volt, hogy Laughing Man, de ez a pali rohadtúl nem az. Még a Puppetmasterra hasonlít a legjobban, de az is egy alsó test nelküli android nő volt vagy mi a szösz, szóval fogalmam sincs.
    Mind 1 várom és remélem kapunk egy jó adaptációt mert a szívem csücske a GitS.

  3. Amennyire nem hianyzott a live action adaptacio, most annyira orulok hogy vegre ujra cyberpunkot lehet nezni a moziban! Ha jol emlekszem a Matrix ota nem volt ilyen…

  4. szerintem azt sugallják hogy volt egy előző őrnagy robot testtel, csak valamiért durci lett és haragszik

  5. látvány rohadt jó, már-már Mátrix, de én azért örültem volna egy rated-nek. Nem a meztelenkedés miatt, hanem így vér nélkül a gépfegyverek kurva hitelteleek sajnos, és ez sok film hangulatát kinyírta már.
    Történetre meg kiváncsi leszek, mert most néztem IMDB-t, és ezek szerint Masamune is részt vett az írásban? Akkor rögtön több remény lenne egy értelmes filmre.
    De mindegy is, a trailerek után én már biztos vagyok benne, hogy ezt moziban nézem premier nap.

  6. ja és a színészek még mindig telitalálatok. főleg Takeshi :D remélem összeszed annyi pénzt ezzel, hogy tud még pár filmet csinálni majd

  7. A képi világ nagyon szép,de ez a röpköd minden száz felé,meg full cgi az egész film elég lelombozó…ez a mátrixnál bejött,de utána mennyien koppintották és hiteltelen volt mindegyik remélem itt lesz áttörés és egyediség…

  8. Nem akarlak elkeseríteni Roberto de a Mátrix is nyúlta amit mutatott, mégpedig pont ettől, vagyis a GITS-től. ;) Ezt sokan nem tudják mert nem tették közhírré de ettől még igaz ráadásul el is ismerték.

  9. Szerintem is bekockáztathattak volna egy magasabb korhatárt kár ,hogy nem tették meg. De remélem nem ezen fog múlni hogy jó lesz-e vagy nem de a látványhoz sokat hozzátett volna.

  10. Ja persze majd mindjárt kitaláljuk,hogy a mátrixot már egyszer megcsinálták…nem kell minden szart elhinni!!

  11. Roberto, ajánlanám még a Tsutomu Nihei-féle Blame! mangát. Totál felismerhető részleteket nyúltak belőle a Matrixba.

  12. Roberto, nem hülyeségből írták a fentebbi dolgokat. Nézd meg a rajzfilmet. A Mátrix kb. változtás nélkül emelt át belőle dolgokat.

  13. *változtatás

    Amúgy bizakodó vagyok a filmmel kapcsolatban, tuti premierben nézem majd meg. A látvány is tetszik, CGI ide vagy oda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.