A Logan IMAX posztere

Éljenek a rajzolt plakátok. Vagy legalábbis az átdolgozott fotósok? Wolverine utolsó kalandja nemsokára érkezik.

human
írta
2017. 02. 14. 13:34
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “A Logan IMAX posztere” bejegyzéshez

 1. human, áruld el please, hol vannak ezek nagyobb méretben? Nyomtatáshoz ez pl pont kevés még. Guardians os kazettás kép is jó lenne nagyobban, google képkeresővel nem sikerült jobbat vadászni.

 2. Mad Max és Last of Us ripoff, kicsi lopás innen, kicsi lopás onnan, ami még talán nem lenne baj, ha nem alibi módra menne (‘jóleszazúgy’), természetesen – méltóan hányinger minőségű X-men mozikhoz, említésre se méltó Wolwerine filmekhez – szigorúan béna minőségben.

  Jackmanért kár, többet ki lehetett volna hozni ebből a karakterből.

 3. Jól megvan csinálva, de már olyan semmi több érzés. Falra nem raknám.
  Már a kislányokat is shamingeljük??? Neme visszafelé haladunk? :D

 4. Predash: a művészt már kifizette az IMAX amikor berendelték az exkluzív posztert. Szinte biztos, hogy ha kapható is lesz itthon (nem valószínű) akkor abból sem a művész lát plusz pénzt.

 5. Gratulálok minden felszínes szépségnek aki a kiscsajt külsejét osztja. Amennyire láttam a trailerekből nem szépségversenyre autókáznak. Tényleg visszafelé haladunk.
  Am. a poszter menő.

 6. Mammut, human, már miért nem?
  Bőven benne van a pakliban hogy később egy limited runban újra printelnek 50-100-at, ami a poszter világot ismerve nagyjából 5 perc alatt el is fog kelni. Főleg ha mondjuk a Mondo vagy a Sideshow felkarolja ezt a posztert. Sőt, már most rengeteg rá az érdeklődő.
  Az sem biztos hogy egy one-off contract volt a művésszel, hanem royalty, és élete végéig kapni fogja a centeket belőle, mert ilyen is van.
  Sajnos csak zavar az azonnali magyar gondolkodásmód, hogyha nem tudunk hozzájutni, akkor lopjuk el. Ami már csak azért sem igaz, mert az Ebay otthon is működik tökéletesen.

 7. 12, Vitto: Nyugi, gondolom nekik Az elet szep sem tetszett, mert Benigni milyen ronda mar! :D

 8. Predash: a legtöbbször a kutya nem karolja fel, és szart se kapnak a későbbi eladásokból, ez szimplán tény.
  Amiről te beszélsz, a ritkább eset, és akár egy hordó mérget megihatsz rá, hogy akkor is elkapkodják a gyűjtők meg a rajongók, ha a fél világ kinyomtatja magának.

  Aki csóró, tuti nem fogja megvenni, ez is tény, nem kell rögtön magyar mentalitást keresni, pl. rengeteg képregényt veszek cmx-en, így gyakran követem a facebookukat az új akciók és megjelenések miatt, és naponta látok usereket, akik torrentes letöltésről beszélnek. Egyik sem magyar. A legtöbb alkotó és művész meg leszarja, hiszen a torrentes letöltés sokuknak bevallottan ingyen reklám.

  De mivel én utálom a papírt, totálisan digitális vagyok, szóval tuti nem fogom kinyomtatni, így nem igazán izgat a téma ezen része. :)

 9. Amúgy rég voltam ott, és úgy látom, volt egy hosszabb szünete az oldalnak, nem is látom, hol lehet most kreditet venni, de elég olcsó volt anno a movieposterdb-n, és annyi posztert tölthettél le és nyomtathattál ki magadnak, amennyivel egy panelházat is kitapétázhatsz.

 10. @Mammut @Animal: az alkotó jelen esetben Dave Rapoza volt, Freelancer, általába’ ilyen egyszeri posztermunkákra, karaktertervekre szokták felkérni rendszeresen, promóciós célokra általában nem használják fel az anyagát, meg is lepődtem hogy egyáltalán kirakták, a TMNT-s portréiról talán ismerős lehet a netről

 11. A képet Dave Rapoza festette. Profi alkalmazott grafikus, elég régóta ismerem, megalkudott a jogdíjakra, nyugi :)
  @CocooN-z: a deviantArtra picit nagyobb méretben tette fel, mondjuk nyomtatásra az sem igazán alkalmas… Keress rá, “daverapoza” néven van fent.

 12. Deviantartosok jó fejek. Én Sejicet követem (Nebezial), rengeteg mellékes grafikát kirak oda, mondjuk, még a képregényeit is simán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.