Ben már nem akarja Batmant alakítani?

Erőteljes pletyka előjel, mivel a Collider sokszor nem megbízható, és nem is ugrott rá mindenki a témára egyelőre, de John Campea szerint Ben Affleck már nem akarja túlzottan azt a Batman szerepet. Campea is azt mondja, hogy ezt kezeljük fenntartással meg a többi, szóval kommentárt nem fűznék hozzá túlzottan, csak fyi.

Mellesleg tökre összerakható ebből egy olyan történet, hogy a Live By Night miatt vállalta el, az bukta és a BvS sem elismert kritikailag, szóval még érthető is lehetne Affleck vágya, aki ugye a Justice League-ről is többet tud — Campea az új forgatókönyvről vagy rendezőről semmit nem említ. De ez csak a tények hozzáigazítása a pletykához. Más narratíva is kirakható gondolom, már ha Ben magánéletét is belevesszük.

human
írta
2017. 02. 14. 04:30
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Ben már nem akarja Batmant alakítani?” bejegyzéshez

  1. Komoly gondok lehetnek a háttérben. Stúdió fejesek nincsenek a helyzet magaslatán. Szerintem egyértelmű, hogy a rossz vezetői döntések szülnek ennyi pletykát, melyek kicsit később beigazolódnak.

  2. az a durva, hogy a pletyók később beigazolódnak
    nem tudom miért ilyen töketlenek a DCnél, pedig Batman a legkirályabb, legmenőbb, legszuperebb szuperhős

  3. Érdekes,ha egy ennyire pletyka szintű dolog érdemes a megosztásra, hol voltak a hírek a Black Manta castingról, plusz Aquaman szüleiről stb.
    Vagy miért nem érdemes akkor terjesztésre, hogy Justin Kroll (aki eleve elsőnek lehozta a Ben nem rendezi a szólófilmet hírt, szóval kicsit jobb a felmutatni valója, mint Campeának) február 10-én ezt a választ adta arra a kérdésre, hogy van-e bármi igazságalapja azoknak a pletykáknak, hogy teljesen nulláról indul a Batman forgatókönyv írása:
    “No, several sources already saying new script came in this month and everyone including Emmerich and Ben very happy with it”

  4. A Warner/DC-nél nagyon elgurult pár vezető gyógyszere. Nem elég, hogy mindenbe beleugattak és beleugatnak, csak rossz döntéseik vannak, annyira irányítás mániások, hogy nem tudnak velük együtt dolgozni, ha meg igen, akkor a végeredmény nem a készítők akaratát tükrözi, hanem a vezetők ízlésvilágát.
    Soha a büdös életben nem lesznek a filmjeik a Marvelhez mérhetőek ilyen hozzáállással, pedig azok sem minőségi darabok, csak CGI orgiák.

  5. Ennyi, ciki neki. Ha Marvel szinten menne a dolog a házuk táján, már 8 filmre aláírt volna. De ez csak nevetségessé fogja tenni a karrierjét.

  6. Van az a mém ahol evans röhög. Na most betenném ide vagy negyvenszer. Istenem emlékszem mekkora arcoskodás ment itt amikor kijött a legelső BvS trailer és mindenki irogálta hogy RIP marvel

  7. Anno az volt a hír, hogy mindig is ő akarta rendezni a batmant, aztán nemrég jött a hír, hogy valszeg a kreatív ellentétek miatt mégsem ő rendezi. Valahol meg lehet érteni, hogy inkább ott is hagyná az egész projektet a fenébe, színészíleg is.

    Valszeg a Warner már megint kapkod orrba-szájba, és mindenbe beleugat. Már az se lepne meg, ha a batman film nem is batmanről szólna, hanem 120 másik szuperhősről.

  8. “már ha Ben magánéletét is belevesszük” – amivel pedig egy megkeseredett/megtört B.man-hez elég jó alapokat meríthetne

  9. Jáj. Most mondanám, hogy elvesztettem egy fogadást, mert én ezt a szomorú hírt már 2 nappal az előző után vártam és féltem, hogy ez lesz. Most a röhögésem már egyre halványabb, és már csak sírás marad belőle. Agyf*sz ez az egész, komolyan.

  10. Lassan ott tartunk, hogy teljes reboot kéne ennek az egésznek. Batfleck baromi jó volt, ha ő lelép, akkor nem tudom elképzelni, hogy ez a mostani “univerzum” egyben maradjon.

  11. István:
    Az lehet, bár kinek mi és az Aquaman film közelebbi dolog, és a hír, mármint az, hogy tárgyalnak 100%-osaz igaz, ellentétben egy pletykával.
    Másrészt ott van, amit írtam Justin Krolltól, ha ez a Campea pletyka cucc hírérték (aki azóta próbált áldozatot meg hülyét is játszani twitteren emiatt mintha nem tudta volna mi lesz a következménye, persze utána törölte is, elég undorító szerintem ha már hírnevet akarsz meg nézettséget a műsorodnak akkor vállald fel ha klikkvadászol, nem?)
    Úgy látom az ezzel kapcsolatban berakott videó linkje nem lesz elfogadva, de akkor most leírom ide “röviden”…Justin Kroll az addig igen megbízható forrásától kapott egy olyan infót, hogy “He’s out of Batman” ami ugye ebben a kifejezésben bármelyiket jelenthetett, hogy nem rendezi, vagy mint ez a pletyka, hogy teljesen lép…csak ennyi volt He’s out. Szóval a fickó próbálta elérni az embereket WB-nél stb és mind mondták neki, hogy igen vmi jönni fog, de még pár hét múlva csak. Amiért tisztelhetjük a fickót, mint újságírót, hogy ebben a mindent elsőnek adj le minél gyorsabban, hogy legyél vki korszakban ezután a tipp után nem hozta le csak úgy a Ben Affleck lelép cikket. Utána hetekkel kapta az infót ugyanattól a forrástól, hogy Matt Reeves van kiszemelve rendezőnek Ben helyére (azóta gondolom tudod te is, hogy már vele is kiadták a hivatalos infót,hogy már tárgyalnak). Erre Kroll megint rácsekkolt a stúdiónál és utána ő is adhatta ki a hivatalos közleményt, ami ugye az volt, hogy Ben Affleck nem rendezi a Batmant etc.
    Na most ennek a fickónak meséltek ugyanezen források, hogy Ben is és Emmerich is boldog, elégedett a forgatókönyvvel, nincs nulláról átírás.
    Ez nem hírérték,mert pozitív és akkor így nem hihető, de Campea cucca már megéri a bejegyzést? Hmmm jó

  12. Remélem egyszer valaki erről forgat filmet, hogy a Warner milyen kínkeservesen próbál kiizzadni magából valami értékelhetőt. Komolyan mondom, nem értem ezt a logikát. Folyamatosan mindenféle ködös pletykával/nyilatkozattal/interjúval/elszólással jönnek elő, és folyamatosan az az érzésem, hogy amiatt, mert tudják, hogy ez az egész univerzumuk úgy inog, mint az állat. Így meg, hogy már előre leírják, nem kell megmagyarázni utólag. Nyomnak egy olyat, hogy hát gondok voltak a forgatás előtt. Ezért lett ilyen.

    Nem igaz, hogy nincs ott Hollywoodban egy olyan fejes a stúdiónál, aki ráncba szedné ezt az egészet végre. Komolyan mondom, ha lenne annyi lóvém és nyelvtudásom, elrepülnék a Warnerhez, hogy szétnézzek mi folyik ott.

    Más filmnél is vannak nagy gondok, sokkal rosszabbak is. Itt meg rendelkezésre áll a pénz, a háttér, a színészgárda. Elvileg minden adott, mégis egy korrekt munka lesz a végeredmény, a legjobb esetben is. Mi az isten folyik itt?

  13. Én pont a múltkori dogok után akartam a kommentekhez linkelni a Collider videóját, de akkor végül nem tettem , mert nem tudtam mennyire veszitek komolyan őket. Én követem őket, de tény az, hogy spekulációk terén néha eléggé elszálltak tudnak lenni és Campea az egyetlen (meg talán Jeremy Jahns) aki igyekszik objektív, higgadt maradni ha valamire következtetni kell.

    Csak nekem van olyan érzésem, hogy Affleck el akar érni valamit? Vagy több pénzt, vagy azt, hogy visszakapja a film rendezői székét csak elég idővel és szabadabb irányítással! Szerintem tisztában van azzal, hogy eddig az ő karaktere az egyetlen, akire építeni lehet (mert a BvS-ben legalább Batmant szerették). Szóval lehet szó sincs arról, hogy el akar menni, csal éppen küdz azért a poziért, amiben most RDJ van a Marvelnél. Vagy még egy annál is jobbért!

  14. Mekare: most semmi nincs a scriptről, de ez jó plusz infó, köszi. a casting hírek között azért aquaman szülei nincsenek prioritásban, lehet akkor amúgy is sok hír volt így főleg nem kaptak kiemelést.

    (ha egy legit link nem kerül ki rögtön az csak azt jelenti, hogy nem néztem az adminfelületet, mert más dolgom volt)

  15. Kakarotto: teljesen igazad van, valamiért a wordpress az ffl-t kicseréli egy karakterre, ami ffi, nem értem és google nem tudott segíteni benne, hogy miért.

  16. még justice league-ben is benne lesz, akkor is ha rá kell szögelni azt a jelmezt és a film mellé megy, franc se fogja sajnálni se milliós pénzért amit leszakít érte, de valszeg a live by night miatt feküdt oda, nem azért mert azt tervezte, hogy most 10 évig batmanezni fog. de 44 évesen tudjon már normális döntéseket hozni. mia.. ha van esze, akkor le se reagálja az ilyen pletykákat még a filmek bemutatása után se, sőt foggal-körömmel dicsőíti a filmjeit, hogy minden úgy ment ahogy ő akarta.

  17. Tuti hogy kamu. Mióta Ben kiszállt a rendezésből azóta az ő neve a legnagyobb hírérték Trump mellett kb. Így a Blikk szintű szarok mindent lehoznak egy kis bevétel miatt.

    Most nem azért de még egy kezdő színésznél is alap hogy a magánéleti dolgok vagy filmjeinek a bukásai nem befolyásolja azt hogy mit kezd a jelenlegi munkájában. Ezzel kb azt állítjátok hogy ha nektek szarul megy a szekér valami miatt akkor felmondtok a melóban? Ez úgy hülyeség ahogy van. Sok hülye Blikk cikk az agyatokra ment és már ti is kombináltok.

    A rendezés nyilván túl sok volt neki, a scrip megírása meg azért nem ment ahogy ő akarta mert a Warner állandóan zaklatta. Így maradt producer/színész. Ennyi a történet. Ha egy pillanatra mindenki elfelejti a pletykálkodást és a lényegre koncentrál akkor rájön hogy ha Affleck kiszáll akkor vége az EGÉSZ DC Filmes univerzumnak! Lement a JL film aztán annyi, mert A Flashnek nincs rendezője és maradt az WW meg az Aquaman. Ennyire pedig nem hülye a Warner sem hogy egy ilyet hagyjon.

    Végszónak még annyit hogy Ben magánéleti gondjai már évek óta tartanak mégis sorra készíti a filmeket szóval ennek semmi köze a Batmanhez. De nyilván az agyára mennek az ilyenek mint itt páran akik állandóan őt nyaggatják meg rinyálnak róla a neten! Ha én színész lennék biztos hogy sose alakítanék még egy ismeretlen szuperhőst sem mert az idióta rinyagép nézők minden kedvet kiölnek az emberből.

  18. DarkEagle azert latom az ignorance is a bliss mondast sikerult tul komolyan megfogadni, jeez. Komolyan alig varom h a kovetkezo para hirt a WB/DCEU frontrol (ami gyanusan a mostani helyzetet tekintve mar holnap fog kijonni) is “Blikk cikknek” titulald.
    Human, kajak ideje lenne a szinvonalat legalabb egy Story magazin szintre felhozni /s

  19. human:
    Értem, köszi.
    Tudom ez most nem a scriptről szól, de olyan téren azért idetartozik a plusz infó léte mellett, hogyha valóban elégedett Ben a kész scriptel, akkor az ugye valamennyire ütközik a nagy apokaliptikus lelépésével.
    Majd kiderül.

  20. OFF:

    Pfff, ez a sértődés elég óvodás, human.
    “Ha nem tetszik, menj el.” Apám. Van olyan amit normálisan tudsz lereagálni? Már ne is haragudjál. OK, a te oldalad. Részemről viszont most jöttem ide utoljára.

  21. countrypecos: Mit reagáljak rá? Ha valaki szerint az hogy egyértelműen kiírtam, hogy pletyka, és a saját agymenés részemet is elkülönítettem az blikk szint, akkor nyugodtan olvasson mást, egyáltalán nem sértődtem meg. Szerencsére nagy az internet. Szerintem pont ez a felnőtt reagálás, csinálom egy ideje, nagyjából tudom kinek érdemes értelmesen válaszolni, és ki az aki csak leszívja az ember energiáját feleslegesen. Még itt feljebb is volt bőven, aki normális választ kapott. Most te is normális választ kaptál.

  22. lassan úgy fog kinézni a sráblista, hogy
    Irta és rendezte:Alan Smithee
    batman/bruce wayne szerepében:Alan Smithee

  23. Hivatalos megerősítésre várok, de addig is, a WB igazán gátat vethetne a kiszivárogtatásoknak. Nem igaz, h egy produkció minden apró, még nem véglegesített részletét ki kell teregetni, és hogy ők engedik. Amíg nincs végleges forgatókönyv, vagy végleges verziója a filmnek, addig ne is halljunk róla, főleg ne premier előtt több mint egy évvel.

  24. amúgy szerintem az első teaser/trailer biztos, hogy oda lesz téve rendesen és akkor meg majd Affleck is kinyom ezer nyilatkozatot, hogy erre gyúrt egész életében és ha rajta múlna még 40 évig csak batman lenne.

  25. A jövőhéten megjelenik, hogy “Batman nem akarja, hogy Ben Affleck alakítsa…”

    “Ben Affleck nem akarja, hogy Batman rendezze őt”

    “Batman nem akarja Ben Afflecket alakítani”
    “A Warner akarja rendezni Ben Afflecket, akit Batman nem akar alakítani.”

    “Ben Affleck nem is Ben Affleck.”

    Bármelyikre million klikkelés érkezne ……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.