Marvel apróságok: Black Panther és Thor: Ragnarök

A Doctor Strange egyik videójából szedték ezeket a Black Panther concept artokat, amiken Wakanda látszik, aminek a vezetője a Panther. A tovább mögött pedig Thor conceptek is akadnak, köztük Hulk és Thor összecsapásával

Plusz egy vicces videó Hemsworth-tel. Ez mindenképp ajánlott, hiszen teljesen olyasmi, mint a Waht We Do In the Shadows, a rendező egyik előző filmje.

Pantheresek:

Ezek pedig a Thor cuccok:

Ez meg a videó:

Backup:

18 hozzászólás a “Marvel apróságok: Black Panther és Thor: Ragnarök” bejegyzéshez

  1. Ezt el is küldhetnék promóciós anyagként az ABC-hez. A Damage Control pilotja berendeléséhez remek kis referencia videó lenne. :)

  2. Ez a videó jobb, mint az összes marvel film egy rakáson. VISZONT volt már ez itt Filmbuzin nemde? Láttam már. Itt. Vagy nem itt. :D

  3. nem hiszem hogy ez a hosszú változata volt, hiszen tegnap jött ki, és elég frissen ki is tettem, szal kivéve ha 1 órával korábban láttad máshol akkor esetleg.

  4. A Doktor Strange Blu Ray-n lesz a teljes Part 2. ez egy sima jelenet belőle, amit a Part 1. végére vágtak, mondjuk ez nyilvánvaló.

  5. Amúgy az miképp lehet, hogy az új Marvel “kisfilm” 1 perc 17 másodpercében több lazaság és kreativitás van, mint a tavalyi DC mozik cirka 270 percében (?)

  6. dochollywood – teljesen kár a gőzért. Ebben a kisfilmben ugyanis több lazaság és kreativitás van, mint a tavalyi DC vagy Marvel mozik cirka sok percében.

    És mindez a rendezőnek köszönhető.

    Felesleges ez a DC haterkedés, tekintve, hogy a Marvel filmek is ugyanolyan szarok.

  7. Egyébként meg ha már itt tartunk, a tavalyi Jimmy Kimmeles BvS baromkodás is vicces volt és kreatív.

  8. bëiz

    Ez csak egy szimpla ténymegállapítás volt.

    Ezt a “DC haterkedést” ti generáljátok magatok körül; szó mi szó mesterfokon.

  9. Én aztán végkép nem generálok semmit. A “Ti”-t nem is értem. Én hangoztatom itt a legtöbbet, hogy az SS volt 2016 legrosszabb filmje.

  10. Azért tettem a “DC haterkedést” idézőjelbe, mert eleve gyerekes és mesterkélt ennek bármi jelentőséget tulajdonítani.

    “Ti” pedig annak szólt, aki mégis evvel takarózik folyton folyvást. :)

  11. Valahol lemaradtam, Black Panther egy sima afrikai ország vezetője, nem?
    Mert ezek a képek nem átlagos országnak néznek ki :D

  12. Jon: Wakanda nem is átlagos ország, a vibránium eladásnak köszönhetően erősen felfejlődött, magas az iskolázottsága mindenkinek, és így technológiailag a legfejlettebb a marvel világban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.