Worthington beszélt az Avatarokról

Azt már tudjuk, hogy Cameron megkönnyebbült, mert végre kész az írással, most pedig az egyik főszereplő árult el pár dolgot a készülő kéklényes sci-fiből.

They’re going to be shooting concurrently. The plan is to have some time in between, I think, but these things are always ambiguous until they start. We’re still set to start in the summer, though. James needed time to perfect the scripts. Whenever he says jump I go because he’s the man. I’ve read all the scripts, they’re great. This is going to be Jake eight years later, and he’s got a family now. This film is going to be like nothing you’ve ever seen. The world is bigger than the first one, but essentially, it’s a movie about family. Jake will still have that essence of a kid seeing the world for the first time, but he’s been living in the world for a while now, so what’s this world he’s seeing now for the first time? The film will explore that within this family dynamic.

Az elején csak a forgatás nyári kezdetéről és hasonlókról beszélt. Viszont utána: 8 évvel az első rész után játszódik majd a folytatás, Jake-nek mostanra már családja van, és ennek a felépítése, dinamikája fontos a történet szempontjából is. De azért áradozott arról, hogy a film olyan lesz, amihez foghatót még nem láttunk, hatalmasabb dobás, mint az első rész.

human
írta
2017. 02. 15. 03:41
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Worthington beszélt az Avatarokról” bejegyzéshez

 1. Biztos, hogy Cameron durván odateszi megint. Nem véletlen húzódott ennyi ideig. És hogy nem a forgató könyv miatt, az is biztos.

 2. Roli: tuti amiatt is, de akármilyen blőd sül ki belőle, a látvány 100%, hogy lenyűgöző lesz.

 3. Azért csak kíváncsi vagyok, hogy Cameron képes-e újra meglepni és meghódítani a világot. A másik, hogy ilyen grandiózus tervvel még senki nem próbálkozott. 2 milliárd ide v oda, van vér a Fox pucájában…

 4. Nem tudom elképzelni, hogy ez ne sikerüljön jól. Nagyon hiszek Cameronban. És ezt nem az Avatar 1 nagy rajongójaként mondom, csak olyan nézőként, akinek tetszett a film, szerintem teljesen rendben volt (a látvány meg ugyebár új dimenzió). Ha abból indulunk ki hogy az első tényleg csak alapozás volt, akkor a folytatásoknál bízhatunk egy jó sztoriban is szerintem.

 5. A sok résszel biztos a sorozatos dolgot akarja behozni a moziba, mert ugye ez a menő! Lásd marvel.
  Egyszerűen nem lehet jó sztorit már elmesélni egy 2 órás filmben!

  Csak megnézve az első részt, én nem tudok bízni ebben.

 6. Mondjuk, szerintem iróniának szánta, de tény, hogy 2 óra már elég rá. Bár én szeretem, sőt, talán jobban is szeretem a még hosszabb filmeket, rengeteg kedvenc van köztük.

  Bár azt még mindig nem értem, miért lásd marvel. Korábban is rengeteg folytatásra kihegyezett film volt.

 7. Szerintem, ha Worthington azt mondja egy Cameron filmnél, hogy ilyet még nem láttunk. Akkor el is hiszem, a filmjei szinte mindegyike valami technikai újítással rukkolt elő. Ez is bitang lesz. A történetnek meg nem kell bonyolultnak lennie. Gondoljunk a leghíresebb mozikra, egyiknek sincs bonyolult sztorija. Az egyszerű klasszikusan elmesélt sztorik a legjobbak egy ilyen filmnek.

 8. Szerintem az első rész baromi élvezetes mozi volt, hiába Pocahontas. Bárcsak minden film minimum ezt hozná. Az új dolgok amikre meg rá fog csodálkozni Jake, az a tenger alatt lesz. Ezt már korábban is mondták Cameronék. Nem mellesleg emlékezzetek milyen folytatásokat rendezett eddig Cameron!!!

 9. Akkor most kék családja lesz Worthingtonnak :-) ?

  Szerintem hamarosan megint hallhatjuk Camerontól ,hogy

  “I’m the king of the world” a filmrendezők között nekem mindenképpen az egyik nagy király :-)

  No meg a Box office verhetetlen királya……vagy ő is erre értheti?

 10. Azt ne feledjük,hogy egy második rész jön amiben ő elég jó.Kivétel a Piranha 2 de az még a kezdet volt. :)

 11. Human: Persze hogy lehet, de ez egyre kevésbé jön össze sajnos.
  Nem kapunk minden évben Ex-machinat.
  Nagyobb történetet, figyelve a részleteket, karakter fejlődést nagyon nehéz, utóbbi években sok jó példát nem láttunk!

  Ezért fordulnak inkább ebbe az irányra ahol ha már van egy jó ötlet akkor azt kell tovább vinni.

  Nagyobb szabású Sci-fi, Fantasy vagy akármi ahol egy adott világot kell bemutatni pláne ha sok érdekes cselekmény is akad és még 1-2 karaktert is jobban be kell mutatni:érzelmek,gondolatok, majd ezeknek a fejlődése.Arra egyszerűen kevés a 2 óra lásd: Warcraft?!

  Gyűrűk Ura mivel indított? Egy jó fél órás mesével, majd minden filmben nem kevés bemutatás volt a világról de ez kell is hogy minél jobban ott érezd magad.

  A Marvel meg egy példa a világ építésre. Ott egyszerűbb a dolog mert a hősök nagy része a mai jelenből származnak.

  DC ezért is van szarban, Mert Batman-en kívül normális emberük nincs :D De ez egy másik dolog.

 12. Hát, én valahogy nem látom a potenciálját ennek a világnak.

  A filmet is csak nemrég láttam, és így, hogy már nem számít elképesztőnek a látvány, maga a sztori teljesen másodvonalas.

  De majd meglátjuk, ki tudja.

 13. nem baj, ha egyszerű a sztori. jól kell elmesélni. nem hiszem, hogy ennél is valami nagy megfejtést kellene várni, nekem most a Farkasokkal táncoló ugrott be ennyiről. ha “csak” annyit ad, mint az első rész, már tökéletes lesz, a többi engem nem érdekel.

  attól mondjuk tartok kicsit, hogy elfárad a harmadik résztől, nem tudom.

 14. Erre kíváncsi leszek. Még ha nem is lesz újítás, de egy jó IMAX film kellene már, Cameron meg ért hozzá, hogyan készítse el.
  Ráadásul a Mélység Titka is milyen jó vízalatti jeleneteket vonultatott anno.

  Az Avatar egy története valóban unalmas volt, nem szívott be, de a világ ill. a megjelenítés az mindent vitt. Most lesz sztori lesz, remélhetőleg nagyon jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.