Élettel teli arcok

Itt a Life új posztere. Jó volt a trailer meg ilyesmi, de egy picit rossz előérzetem van. Ti várjátok ezt az űr sci-fit?

human
írta
2017. 02. 16. 03:06
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Élettel teli arcok” bejegyzéshez

 1. A nevek felcserélése a fejek fölött még mindig divat?
  Nekem amúgy bejön eddig. 100x egy ilyen mint az az unalmas fos utazók.

 2. Én várom.
  Nem is néztem meg a múltkori spoiler-es trailer-t… de sajna moziban tuti belefutok mint mindíg :(

 3. Várom, de valahogy nekem is rossz érzésem van. A legutóbbi trailer bár jó volt, nem láttam indokoltnak, hogy a zseniális Jake Gyllenhaal mit keres ebben a filmben. Valahogy nem tűnik egy súlycsoportnak a kettő. Bár lehet csak elfogult vagyok, de Gyllenhaal az utóbbi években baromi jó filmekben játszott baromi jól. Ez meg egy átlagos scifi-horrornak tűnik egyelőre.

  Lehet a morális dilemmák dobnak majd a film súlyán egy kicsit.

 4. Várom, de annyi film van még ezelőtt amire elmennék, hogyha ütközik valamivel, akkor nem halok bele, ha tovább kell várnom :/
  Nem merek annyira ráizgulni én sem, bár tényleg Jake annyira ügyelt mostanában, hogy azért az biztató is kicsit.

 5. Az elmúlt években már nem láttam igazi, valóban jó, meglepő sci-fit. Utoljára nagyon rég láttam olyat, ami nekem megérte a játkéidőt, de ez csak az én véleményem. Legutóbb az Utazókat néztem meg, kritikán aluli volt – az eleje még úgy, ahogy reményt keltett bennem, hogy hátha, de aztán a végére elborzadtam.
  Lehet, csak engem nehéz lenyűgözni, de azért ezt kétlem.
  Nem számítok tőle (úgy általában már a műfajban sem) világmegváltásra, s aztán, ha mégis megteszi, akkor majd pozitívan csalódok.

 6. @Élien: Én is hasonlót gondoltam anno a Napfény kapcsán, amikor megláttam Chris Evans nevét a stáblistán. Végül ő tette le a legerősebb alakítást a Sunshine-ban, igaz talán neki volt a leghálásabb karaktere. Reynolds nálam már többször bizonyított (pl. Hangok, 9, Élve eltemetve), ha írtak rendes forgatókönyvet, még jó is lehet ez az Alien rip-off.

 7. @Swarnaus: Az, hogy kinek hogy szerepeljen a neve a posztereken nem a véletlen műve, komoly előzetes megbeszélés tárgya stb. Általában mindig legnagyobb név van legelől. Az már más kérdés, hogy ez nem passzol az adott archoz, de ezt ők nem veszik figyelembe.

 8. hihetetlen, hogy már megint a nevek a téma. Valaki mindig meglepődik, hogy tényleg benne van a filmszerződésekben, hogy ki mikor hogyan van a poszteren. Gondolom egy része a marketing csapat műve, ki a legjobban eladható éppen, egy része meg az, hogy ha Reynolds feje van elsőnek, akkor Jake neve kell legyen elsőnek – vagy épp Jake a tényleges főszereplő, ezért van ő elől és a kiemelt középső helyen, ki tudja az aktuális logikájukat. Ez nem fog változni, bele kell törődni, nem pedig mindig meglepődni.

  Rebecca Ferguson épp nagyobb név az MI5 miatt, szép is, nem véletlenül ő került a poszterre és nem a többiek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.