Éljen a Force Friday II!

Végre újabb Star Wars játékokat lehet majd menni, és a dobozukon a Last Jedihez köthető kép van. Juhéé. Szarkazmust félretéve szeptember 1-én lesz a nap, és majd rengeteg Star Wars játékot, könyvet , ruhát és hasonlót küldenek majd akkor forgalomba. Na lássuk az egyik csomagolását. (Külön vicces, hogy még nincsenek rajta a tényleges szövegek.)

human
írta
2017. 02. 16. 17:22
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Éljen a Force Friday II!” bejegyzéshez

 1. De az máris kiderül róla, hogy Ridley kisasszonynak normális haja lesz legalább, nem ezt a mai városi-nő trend, zuhanyzóshaj borzalmat fogja viselni két órán át. Már ennyitől is meglepően nőiesebb lett!

 2. Nyilván nem lövik el a saberstaff dolgot, mert még Luke régi kardjával csapatja. Lesznek itt meglepetések, szerintem

 3. Nocsak, Kylo-t leváltják a marketingen? Vagy csak ennyire lesz elenyésző a sisakban töltött ideje? Remélem azért nem fogják teljes mértékben hanyagolni, bár nem lennék meglepve, ha a 2. trailerig nem is hallanánk felőle!

  Csigusz: Mégis milyen az a “zuhanyzóshaj”?
  Szerintem pont kislányos lett ettől a frizurától (mondjuk talán nem baj, mert így könnyeben elhiszem, hogy 19 éves és nem 24, mint a valóságban).

 4. Bocs, dupla: a Saberstaff ilyen általánosan elfogadott dolog, hogy lesz neki? Csak mert egy rakás fanarton láttam már, pedig mindig jel arra mutat, hogy Anakin kardját fogja használni( mivel Luke-nak van sajátja és nincs másik Jedi a láthatáron most).

  Szerintem a sabertaff max a 9.-ben jöhet szóba, ha Anakiné elveszik, megsemmisül vagy át kell adni másnak. Szinte biztos vagyok benne, hogy Rey-nek lesz majd sajátja is , de csak idővel(mondjuk sárga/narancs színű?)

 5. Engem inkább az érdekelne, hogy ki ellen fogja érdemben használni, mert darth nyafikát már ráérzésből is kirakta. Mi lesz ha még gyakorol is?

 6. Én is reménykedek benne, hogy Saberstaffja lesz. Annyira egyértelmű volt pedig nekem a sok botos verekedés után. Lukenak meg remélem marad a jó kis zöld kardja.

 7. ez a light side. Kylo Ren nyilván a darkos pakkokon lesz.

  amúgy jöhetne már valami trailer, izé, az első résznél már novemberben kint volt, most meg itt a március lassan és lópikula.

 8. Malachi: Valószínűleg várhatunk április 14-ig, amikor a Celebration-on be fognak mutatni egy teasert. Vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, akkor a Beauty and the Beast előtt kapunk valamit de ah…az már régen rossz(nekem, nem nektek) h már több elméletem is van, hogy mikor jön a TRAILER, nem beszélve arról, hogy mennyi elméletem van arról mi lesz egyáltalán a FILMBEN!

 9. “Nocsak, Kylo-t leváltják a marketingen? Vagy csak ennyire lesz elenyésző a sisakban töltött ideje? ”

  Muszály mert a sisakban legalább menő volt, de amint levette menőségfaktor azonnal ment béka segge alá.

  Ha meg bögérkől az eredeti nagyfülű morcos-emós-darkos-tinivagyok fejen néz vissza az nem tesz túl jót az eladásoknak.

  Csak abban reménykedek, hogy a 2-ik részben majd beledobják a lávába és akkor már tényleg rászorul a maszk. Még örülhet is hogy végre hasonlóvá vállt a példaképéhez.

 10. Nem vagyok benne biztos hogy ezek új képek. Inkább tűnnek fel nem használt képeknek, az előző filmből, mivel mindenkinek ugyanaz a ruhája.
  Nehogy eljátsszák azt hogy ugyanabban a ruhában lesz mindenki, mint ezelőtt… az annyira alja lenne…

 11. Most miért? Luke is ugyanabban falusi farmer szerelésben parádézta végig a két filmet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.