Heti mozibemutatók: február 16.

Na ez a kemény hét. Mennyi néznivaló jött már? Szóval néha nem értem, hogy pár filmet miért mentenek ki, például a múlt héten a Wick-et, ha máskor meg ennyire teletolják.

 • Pofoncsata (Fist Fight) – két tanár epic verekedése a suli mögött.
 • Paterson – Jim Jarmush új filmje.
 • Oroszlán (Lion) – Oscar jelölt, amiről már kritikát is írtam.
 • Kojot – magyar puszta-western??
 • Holdfény (Moonligh) – Oscar jelölt amiről még lesz majd szó a díjátadóig.
 • Az egészség ellenszere (A Cure for Wellness) – R besorolású horror-thriller Gore Verbinskitől.
 • Arany (Gold) – Matthew McConaughey bányászni megy a dzsungelbe.
human
írta
2017. 02. 16. 17:28
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: február 16.” bejegyzéshez

 1. A Moonlight szerintem borzalmasan rossz film.
  Sőt mitöbb: az általam eddig látott Oscar-jelölt filmek közül egyik rosszabb mint a másik.

 2. Nekem a Moonlight csalódás volt, nem mondom, hogy borzalmasan rossz, mert voltak nagyon jó részei…de közben iszonyat unalmasak is…pedig amúgy lett volna benne potenciál és a színészekkel sincs baj, de nincs benne annyi, mint a játékidő és nagyon újat se tud mutatni amit ne láttunk volna még se a homoszexualitás,se a családi háttér terén. Nocturnal Animalsnak mehetett volna jelölés helyette simán.

 3. Nevetséges amit műveltek, csomó “oscar bait” meg sosem kap jelölést, pedig ilyesmi témával foglalkozik. A Moonlight a fontos téma jó kidolgozása miatt kapott, mégha nem is tetszik maga a film mindenkinek. Ha valamit ki lehet jelenteni a kapcsán az az, hogy meleg feketék = sok ember sír majd a jelölése miatt.

 4. Ami érdekelne, sajnos gyenge kritikákat kap (A Cure for Wellness), a többi még nem a moziba róhanós.

 5. Ezek közül egyedül a Paterson, amire időt szánok (Jarmush még nem okozott csalódást), a többit tévében se.

 6. A Cure for Wellness szörnyen unalmas film. Ha gondot okozott eddig az alvás, akkor ne keressétek tovább. Délután 3-kor néztem, de alig bírtam figyelni. Pedig ez a beteg tündérmesés történet, a tanítani való képi világ és a mögöttes tartalom miatt bőven kijárna neki a figyelem. Csak nem akarja, hogy a néző szórakozzon és ez szörnyen nagy baj :/

 7. Engem nem zavarnak sem a melegek, sem a feketék, sőt a meleg feketék sem. De a Moonlight nem szó SEMMIRŐL. Egyszerűen nincs sztorija. Szerintem azt gondolták, hogy a bemutatott témák magukért beszélnek + elművészieskedik az egészet, szóval nem kell forgatókönyv mert minek.

 8. Tudtommal a Moonlight tanulsaga

  SPOILER fele:
  Hogy a holdfenyben minden borszin egyforma (ezt a zarokeppel, nagyon szepen bemutatjak). El lett huzva, de a szineszi jatekok miatt szerintem megerdemli a helyet. Volt mar joval roszabb jelolt is az Oscar tortenelmeben.

 9. Endre:

  SPOILER SPOILER
  Szerintem kicsit univerzálisabb a történet annál, mint hogy le kelljen szűkíteni a bőrszínekre, vagy szexuális beállítottságra. A srácot egész életében megbélyegezték azért, mert olyan volt amilyen. Emiatt teljesen maga mögött hagyta az identitását, és felvett egy szerepet. Egy kigyúrt gettó gengszter lett kirakat verdával, de soha nem tudott az első élményét követően kialakítani kapcsolatot senki mással. Nem kell feltétlenül melegnek lenni ahhoz, hogy az embert kiközösítsék szerintem. Aztán lehet, hogy csak én látom rosszul :)

 10. A moonlight nagyon jó film! Kiérdemelt helye van az oscaron. Minden mondatnak a filmben súlya van. Persze ilyen betyársereg féléknek persze hogy nem tetszik. LOL.

 11. Pedig pont nem tartozom a betyárseregbe, sőt… azért is csalódás, mert nagyon sokat vártam tőle lol
  Biztos volt már rosszabb film jelölve ezzel egyetértek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.