Joe Carnahan rendezi a The Raid remake-jét

Nem volt elég a Dredd, csinálnak egy rendes remake-et is! Az eredeti egy mostanra valamennyire kult indonéz akciófilm, szóval kell egy amerikai változat. Nem? Már egy ideje kotlanak rajta, de most ténylegesnek tűnik Joe Carnahan rendezésével, és Frank Grillo főszereplésével. Elég sokféleképp elsülhet a dolog.

Carnahan azt mondja, hogy a The Grey és a Narc filmjeihez áll majd közel a hangulat. Meg hogy nem teljesen remake, csak a helyzetet veszi át. Reméljük kevesebb 10 perces bunyóval. Vagy istenkáromlás, hogy ezt írtam? A folyosós remek volt, de amikor 3-an tolták a szobában azt untam, akármilyen teljesítmény is amit 2 hétig forgattak. Lehet nem is hárman voltak. De, hárman, megnéztem.

A hír bejelentő videója a tovább mögött.

17 hozzászólás a “Joe Carnahan rendezi a The Raid remake-jét” bejegyzéshez

 1. de hát beleírtam a posztba, hogy már kotlanak rajta egy ideje, viszont most komolyabbnak tűnik a bejelentés. (én is rákatintottam a címkére, ahogy te:)

 2. Végre valaki kimondta, hogy túltolták! remake-el nem lehet baj, legalább érkezik még akciófilm

 3. Frank Grillo esetleg még mindig hozzá van csatolva a projekthez? Mert akkor kicsit megugrana az érdeklődésem. Szerettem az eredetit, nagyon is, nem egy jelenetet kellett anno visszatekergetni annyira cool volt.:)(egyetértek az uccsó bunyó túltolásában), de Joe Carnahan munkáit is nagyon bírom, egy Grilloval megtolva igen csak megnézném.

 4. Plusz egy a Grillo-Carnahan párosra.

  Az eredeti filmekben valóban hosszúak voltak a bunyók,de én pont emiatt élveztem őket.Olyan volt,mint valami erőszakos táncelőadás,amiben egy idő után tényleg csak a technikai megoldások tartották fent a figyelmemet.Ha Carnahanék beletesznek egy kis plusz újdonságot,akkor pedig még filmként is jobban megállhatja majd a helyét.

  Arra azért még kíváncsi vagyok,hogy az eredeti kaszkadőr gárdát mennyire tudják majd pótolni.Oké,Grillo elég atletikus és ügyes mozgású,verekedésben is gyakorlott színész,de az eredetiben mégiscsak bunyósok voltak,akik színészkednek,nem pedig fordítva.Talán a John Wickhez hasonlóan jól felkészítik majd őket.

 5. Carnahan The A-Team filmje szerintem a 2000-es évek egyik legjobb akcióvígjátéka, így amihez ő hozzákezd érdekel. Sőt, jó volt a Füstölgő ászok is, meg a Hideg pokol is. Szóval, így nagy baj nem lehet. Kevesebb bunyó, több feszültség és jobb sztori és jó lesz így nagyon!

  (A Narkó azonban nem volt nekem nagy kedvenc, pontosabban, az sem volt rossz, csak nem érzem az újranézési faktort a filmnél, de egyszer jó volt.)

 6. A Grillo-Carnahan páros ellenére is feleslegesnek tartom. Nem akarok senkit lenézni, de szerintem úgysem tudják megütni az eredeti szintjét. Nem véletlen, hogy ha rendes bunyókat akarnak egy filmbe szereznek egy ázsiai színészt. Az amerikaiak egyszerűen nincsenek ehhez kondicionálva és nem hiszem hogy ez egy Mátrix szintű project lenne, ahol fél évet fognak gyakorolni a forgatás előtt. Persze örülnék ha nem lenne igazam, de a B-13 remake után én már nem bizakodom.

 7. DonMaros: így van. A Raid és a többi keleti finanszírozású film ebben verhetetlen. Olcsó a harcművész színész, aki nem fél széttöretni magát aprópénzért. Ezek a filmek szinte olyanok mint a techdemók, csak itt az emberi teljesítőképesség, akrobatika maximumát mutatják meg a harcjelenetekkel, amik vagy lenyűgöznek, vagy ha nem vagy rá fogékony, és nem tudsz együtt felszisszenni a színésszel egy-egy durva mozdulatsoron, akkor untatnak. Tápos amcsik ezt soha nem tudják nyújtani.

 8. Huhh, a film nekem is sok volt egy kicsit. Zseniálisak voltak az akciók, de ekkora mennyiségben és ennyi ideig már agyzsibbasztó volt. Főleg a második részben.

 9. Most már meg kellene néznem az eredetit, valahogy mindig elmarad. A hosszú harcokat szeretem a többi ázsiai filmben is, szóval ezzel nem lesz gondom.

 10. Teljesen korrekt volt,amikor meg hárman bunyóztak az volt a finálé nem értem mi bajod vele?..

 11. Csak az elsőt láttam, de azt filmnek sem nevezném, annyira nulla sztori, és főleg olyan agyrohasztó “színészi játék” és párbeszédek jellemezték. Csak nézted, ahogy valakik valamiért verik egymást, amíg bele nem őszültél.
  Úgyhogy bár nekem alapjáraton vérbe borul a szemem a remake szó hallatán, erre csak annyit mondok: felőlem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.