Mel Gibson újra kap munkákat: Daddy’s Home 2 és Suicide Squad 2

A címek alapján még nem vágnak pénzt hozzá, hogy a saját terveit csinálgassa, előbb még “bizonyítania kell” kb. Az egyik film, amire elvileg már alá is írt, az a Daddy’s Home folytatása. A Mark Wahlberg és Will Ferrell főszereplésével készült vígjáték hatalmas siker volt, így nem meglepő, hogy a Paramount folytatni akarja. Itt Gibson csak szerepelne.

Eközben viszont az a pletyka járja, hogy a Warner szeretné megnyerni a Suicide Squad 2 rendezésére az öreget. Ez még messze van az aláírástól, de említést érdemel, hiszen a Hacksaw Ridge alapján Gibson még mindig jó direktor.

38 hozzászólás a “Mel Gibson újra kap munkákat: Daddy’s Home 2 és Suicide Squad 2” bejegyzéshez

 1. Pedig kb szétfikázta dct- meg a marvelt:is. De ennek ellenére én örülnek neki. A Hacksaw ki*aszitt jó volt.

 2. Gibson Suicide Squadot rendezne? Ha ha ha!
  Majd pont azt a fostalicskát tolná tovább… Esetleg el tudom képzelni, hogy elvállal szupehős filme, amiben lát is fantáziát de az ő korában, egy ilyen munka miatt már nem fog ő fejest ugrani a képregényekbe. Annyira nincs ő rákényszerülve.
  Meg neki senki sem hinné el a pr dumát, mekkora rajongója az eredeti műveknek! :)

 3. Klasszik esete akkor nesze csinálj jobbatnak XD szerintem nem is látta egyik DCEU filmet se
  Engem ez még nem izgat, messze van…jobban érdekelne a Flasht ki veszi át pl

 4. Szerintem a Hacksaw Ridge rémségesen rossz film volt, bár nem biztos, hogy csak a rendezés miatt.

 5. Azért én megnézném, hogy mit hozna ki Gibson Jared Leto Jokeréből. Főleg ha R-es lenne a film.

 6. Nagyot esne a szememben ha elvállalná a ss2-t. Neki mindenképp valami minőségi darabot kell elvállalnia. A HR. is kiváló volt.

 7. Daddy’s Home? akkor már a The Other Guys mennyivel jobb volt már… miért nem azt veszik elő? áhh mindegy…

 8. Warnernél rájötrek, hogy ha már ez a forgatókönyv írás dolog nemigen megy, akkor legalább olyan rendezőkre bízzák a filmeket, akik sz*rból is tudnak várat építeni (Reeves, Gibson)

 9. DH – ez az év kommentje egyébként XD

  Meglepő lenne, ha elvállalná. Ekézni szokta a képregényfilmeket. Meglepő lenne de baromi izgalmas ebben. Az biztos, hogy gatyába rázná a dolgot és nem lenne tökölés, meg szétfolyó sztorivezetés.

 10. DH kommentje tényleg üt :D
  Vhol írták azt is, hogy végre igazi gonosz rendezne filmet gonoszokról :)
  én már nem emlékszem minden vétkére, utána kell néznem, de ha mondjuk valaki lelkileg súlyosan és fizikálisan pl nem bántalmazott senkit (pl megerőszakolás stb) és eleget kapott a dumálásért akkor támogatom a második esélyeket…csinált az öreg vmi súlyosat azon kívül, hogy hülyeségeket beszélt? Amúgy minden második esély ellenére remélem nem egyeznek meg.

 11. Én úgy tudom, hogy A passió folyatását akarja csinálni, aminek nagy része a pokolban játszódna… Vagy lehet csak begombáztam…

 12. Ha hagynák a faszit dolgozni még ki is hozhatna valamit a dologból, de a WB úgyis csak szétcseszné.

 13. Azért a WB termelt elég sok jó filmet is akár tavaly a Nice Guys szét volt cseszve? Nem… voltak változások az öltönyös oldalon is amúgy.
  Amúgy elvileg Gibson megerősítette a HR egyik vetítésén azóta, olyan mint egy első randi, videó is van róla. Most ebből vagy lesz valami vagy nem… én még közben örülök, ha a Wonder Womanig elérünk már waiting sucks T.T

 14. @Mekare, Adolf Hitler sem csinált semmi különöset azon kívül, hogy hülyeségeket beszélt…

  Ettől eltekintve mindig is nagyon tetszettek Gibson filmjei, a rendezések és az alakítások is. Csak a SS-ot ne… :(

 15. Hát nem tudom, azért Gibsont és a képregényfilmeket erősen eltérő kategóriának gondoltam. Tény, a magánéleti hülyeségei egyáltalán nem érdekelnek, az dobja az első követ, akinek nincsenek… tuti ép maradok. Gáz, hogy a filmüzlet sokszor inkább politika, mintsem alkotás.

 16. Élien:
  Tény, hogy mélyen elítélendő, amit mondott, de azért ez igen erős összehasonlítás. Ha jól láttam bocsánatot kért, és ki is vetette magából a szakma egy kellemes időre. Ami tök helyes volt. Én nem tudom, hogy mi volt vele alkoholizmus vagy akármi, elvileg az apja az igazán komolyan gondolja a zsidózást, négerezést nem meglepő, hogy továbbment a családban, de ez nem menti fel. Azért, amikor egy politikus, egy vezető vagy egy színész mondja a hülyeségeket az nem ugyanaz. Állítólag Will Smith-szel szeretne nagyon együtt dolgozni, elvileg majdnem együtt csinálták A könyvelőt is, de ugye Gibsonnak lőttek akkor.

 17. Mel Gibson jó filmes, ez a helyzet. ebből a szempontból mi csak jól járunk, ha újra hagyják dolgozni.

 18. Gibson-nak semmi szüksége egy gagyi képregényfilmre (ráadásul folytatására). Olyan szépen halad a kényszerpihenő utáni rehabilitációja, kár volna belerondítani egy bérmunkával. :)

 19. Nem hiszem, hogy vállalja. Ha pedig igen, akkor csak úgy van értelme, ha nem pofáznak bele a dolgokba állandóan. De mivel ez egy képregényfilm, úgysem bírják megállni. Pedig ha adnának neki mondjuk 140-160 milliót, hogy itt van öreg csinálja valami értelmeset ebből a szarból, akkor még talán jól kijönne a stúdió belőle.

  De úgyis beleszólnak mindenbe, mintha a képregényvilág szent tehenéről beszélnénk. El sem tudom képzelni annak idején Nolan hogy tudott kijönni a Warnerrel.

 20. Igazából ez még jó is lehet. Az Öngyi Osztag 1 lehet hogy nem volt a legjobb de maga az alapanyag nem rossz, szóval ha van egy értelmes író meg egy jó rendező akkor igen is ki lehet belőle hozni egy jó filmet, szóval mivel az 1. résznek már vége el kéne felejteni és nem kéne megbélyegezni a 2-at rögtön csak mert az 1. nem jött be. Én azért megnézném az öreg hogy képzelné el a kövi részt. És az hogy ilyen rendezőket keresnek a filmjeikhez az azért bizakodásra ad okot.

 21. Remélem a sztori földhözragadtabb lesz és a csapat mondjuk egy tök jó Joker terv ellen megy vagy Maxwell Lord stb… Harley helyett Killer Frostnak nagyon örülnék, több mindent is tud tenni. Gibson amúgy is azt mondta anno, hogy nem érti mire költenek ennyit, szóval biztos nem lesz maaaagic, arra ott a JLDark, vagy Black Adamék…szóval a Squad filmből maradjon csak ki.

 22. Szerintem az öreg odabaszna, ha a hír igaz…….mondjuk a Machete Kills-be is beugrott pedig az sem az ő kategóriája :) szóval még el is tudnám róla képzelni.

  Más: nem értem az anomáliát,miszerint a demokrácia hazájában, a szólásszabadság mekkájában meghurcolnak valakit,amiért gyakorolja ezen jogát. Az alkoholizmushoz is joga van és ahhoz is, hogy gonosz legyen amig nem bánt másokat. Nőt verni csúnya dolog kivéve a sértett fél beleegyezésével:)

 23. Yo-Ker: a szólásszabadság az, hogy nagyjából bármit mondhatsz, nem kerülsz börtönbe, nem az, hogy bármit mondhatsz és annak nincsenek következményei a munkádra és a kapcsolataidra.

 24. Érdekes dolog lenne tőle a SS 2, főleg azért, h nem olyan rég milyen elítélően beszélt a nagy költségvetésű képregény filmekről.

  Nem emlékszem a részletekre, lehet több minden is volt, de szerintem a média aránytalanul kikezdte anno Gibson-t csak azért mert s@gg részegen őrjöngött és szitkozódott. Persze elítélendő dolog volt, de legtöbb esetben a média csámcsog rajta pár hétig aztán szépen megfeledkeznek a dologról és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Talán még Winona Ryder-t hurcolták meg anno ennyire, hogy még Hollywood is kitaszította, pedig mindkettőjük esetében lehetett volna részben betegséggel magyarázni a dolgot. Érdekes, h mikor kiket pécéz ki a bulvár sajtó, hogy aztán teljesen megsemmisítsen.

 25. Human: akkor inkább úgy fejezném ki magma, hogy ha egy kisebbségi rasszista kijelentést tesz, akkor az polgárjogi aktivista ( lásd Muhammad Ali )és semmilyen hatást nem gyakorol az életére az, amit mondott!
  Gibsont meg lerasszistázzák és meghurcolják, holott közel sem tett olyan éles megjegyzéseket, mint mondjuk Ali!!! Ja hosszáteszem Ali nyíltan támadta a keresztény vallást is, hiszen radikális Muzulmán volt. Mégsem cseszegette soha, senki, nem érte hátrányos megkülönböztetés emiatt.
  Képmutató egy rendszer ez maradjunk ennyiben.

 26. Nem akartam nagyon off lenni.

  Amit ki kell hangsúlyozni, hogy a SS2-nek biztos, hogy nagyon jót tenne Gibson akár rendezőként, akár színészként kerülne bele.

 27. ” Talán még Winona Ryder-t hurcolták meg anno ennyire,”

  Egy tény, mindkét esetben csak mi, a nézők, lettünk szegényebbek.

 28. Hm…

  Ha Gibson rendezné a SS2-et akkor hátha a csapathoz csatlakozna Machete is. :)
  Ebben az esetben a többieknek SEMMI dolga sem lenne. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.