Aquaman apróságok

Még nem kezdték el a film forgatását, azt majd csak nyáron, de Jason Momoa ezerrel készül a szerepre. A tovább mögötti videóban épp kardozni tanul. Momoa mellett Amber Heard – Mera, Patrick Wilson – Orn, Yahya Abdul-Mateen II – Black Manta, Nicole Kidman – Atlanna, Temuera Morrison – Aquaman emberi apja, és Willem Dafoe – Nuidis Vulko szerepében tűnik majd fel.

Mellesleg Momoa nem fogta vissza magát, és megemlítette, hogy Raiders of the Lost Ark, Star Wars, Lord of the Rings és Romancing the Stone klasszikusokból merít a film. Egy sok helyszínes, kalandos, laza, vicces és hősies darab lesz.

human
írta
2017. 02. 17. 03:44
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Aquaman apróságok” bejegyzéshez

  1. Vicces? Pont ez az, amit a DC-nek nem kellene annyira erőltetnie. Jó lenne ha a képregényfilmek nem egy kaptafára készülnének.

  2. Mintha azt is említette volna Momoa, h a film egyben “Zach Snyder’s baby”. Majd megpróbálom megkeresni az idézetet, a napokban olvastam. Szóval azért nem üthet el szögesen a film az eddig látottaktól. Pont az Ő Aquaman-je nem tűnik egysoros viccekkel dobálózónak.

  3. Majd valami sidekick betölti az egysoros viccelődő szerepét. Én ilyen Thor 1-2 színvonalat várok ettől a filmtől, ami egyébként elég siralmas. Na de lepjenek meg!

  4. Pillanatnyilag a készülő, előkészítésben lévő DC filmek közül ez alakul a legjobban. Gyorsan meglett a rendező, a forgatókönyv, a szereplők, minden. Semmi gond nincs a produkció körül, ami bizalomra ad okot. Nagyon remélem, hogy király lesz. Aquaman a kedvencem…

  5. Én is ebben látom a legtöbb fantáziát, és a legjobb előjeleket a DC rosterből. Casting szerintem itt remek, plusz a kosztüm dizájnok is, ha egy jó kis kaland film lenne (és tényleg nem ijednének meg egy kicsi humortól sem) akkor csöndben kisülhetne belőle valami szuper.

  6. A Batmanes lehangoló hírek után ez tényleg ad okot egy kis bizakodásra. A cast jó, Momoa-t amúgy is nagyon bírom, remélem ennél a produkciónál nem reppennek fel rossz hírek.

  7. Remek casting? Ne vicceljünk már :)
    Semmi köze aquaman hez. Se kinézet, se szelyiség terén. Ez egy totál másik karakter. Megjegyezném, van ilyen is atlantien is, de az a titansban és nem a jl ben, és nem ö az. Totál katyvasz

  8. Pontosítok, Momoa Zack Snyder “befolyását” a castingra és a karakter megalkotására értette nem kifejezetten erre a filmre.
    “He had a really cool vision for what he wanted to do and how he wanted me to look. It’s kind of Zack’s baby… ”

    Ha Aquaman tényleg vicc a köztudatban, hála vmi JL rajzfilm sorozatnak, akkor meg is értem, sőt örülök, h változtatni akarnak rajta. Azért a konkrét képregény rajongók csak kis töredéke a nézőknek, akiket meg akarnak nyerni a készítők, úgyhogy ha jól sikerül az újítás, akkor mindent bele.

  9. Tipikus. Ha azonos a kèpregénnyel az a baj (nincs benne semmi új, pl watchman), ha újítanak valamit a képregényhez képest, akkor meg az a baj.
    Szerencsére pont nem érdekelnek a képregények, így nekem mindegy, csak szórakoztató legyen.

  10. Pont, hogy ez a változtatás az ami miatt nem járatják a szájukat. Mi van akkor ha nem szőke fakófehér fickó narancssárgába és zöldbe, attól még a karakter lehet ugyanolyan, ráadásul van ott is miből válogatni. Plusz az, hogy Momoa is félvér pl ad egy dupla sehol sincs egészen ott érzést a karakternek…ugye Temuera Morrison maori Nicole Kidman meg még a fehérek között is fehér :D, simán meglesz a karakternek ez a nem tartozok igazán sehova sem teljesen érzése még erősebben, nemcsak a szokásos szárazföldiek számára atlantiszi és fordítva.

    A vicces dolog miatt nem aggódnék annyira, valamennyire a Wonder Woman is vicces lesz olyan karakterek miatt, mint Etta Candy vagy Steve Trevor, de nem hiszem hogy a katonák hullái fölött fognak poénkodni.
    Ugyanígy az Aquamanben is megvan a helye a viccnek, és nem csak egy egysorost bombázó mellékszereplőben. Momoa mondta a Romancing the Stone-t, ami ugye a főszereplő női és férfi karakter vitái miatt volt egy vicces film anno. Na most ha tényleg úgy van, hogy Mera és Arthur még nincsenek együtt a JL-ben, sőt Mera nem is kedveli annyira őt, akkor simán lehet ez egy igen kellemes humorforrása a filmnek Romancing the Stone módra. Hogy Matt Reeves lett kinézve Batmanezni se azt mutatja, hogy LegoBatmant akarnak abból csinálni :D

  11. Lol, soroljuk fel egy csomó sikeres kult filmet és mondjuk azt hogy ebből merítünk:D kíváncsi vagyok mennyit lehet majd észrevenni belőle a filmben, mert a star wars és leginkább az indy fellinget a GotG tartalmazta, de azért mert a témája illett hozzá (űr + kincskeresés). nem tudom hogy egy víz alatti világ hogyan lehet star wars ihletésű, hacsak nem jönnek a gungák :D, és nem tudom hogy lehet indy-s, ha nem halandóról szól. inkább a WW-t tudnám elképzelni indy-sen (halandó csávó és a történelmi környezet) az Aquamant meg valami godzillásan, ha lesznek benne nagy szörnyek és nukleáris fegyverek bevetése az atlantisziak ellen. de persze majd az első trailerben meglátjuk, hogy pontosan mit értenek ez alatt, addig csak találgatni lehet.

  12. Szerintem a felsorolt filmektől csak a hangulatot, a kalandosságot merítik. Naná, hogy nem űreposz lesz a filmből, kár is lenne így értelmezni Momoa kijelentését.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.