Matt Reeves valószínűleg mégsem ír alá a The Batmanhez

Reeves a Cloverfielddel lett híres, a Planet of the Apes filmjével pedig bizonyította, hogy nagyobb költségvetésű blockbusterekkel is elbír. Ben Affleck felállása után sokáig ő tűnt befutónak, de a pletykák szerint végül mégsem vállalja el.

Ami durván hangzik a dologban, hogy lehet újrakezdik majd vele a tárgyalásokat, ha “mindenki lenyugodott“. Tehát a pletykák szerint nem volt túl békés a dolog.

A Warner mindenképp meg akarja csinálni a filmet. Értem, hogy itt sok a DC fan, de most komolyan, szerintetek ezek a pletykák Ben felállása óta nem függnek össze és nincs mögöttük valami nagyobb gáz? De őszintén. Ez már kezd sok lenni úgy, hogy elvileg tavasszal akartak forgatni.

human
írta
2017. 02. 18. 04:15
megjelenés
60
hozzászolás


60 hozzászólás a “Matt Reeves valószínűleg mégsem ír alá a The Batmanhez” bejegyzéshez

  1. Majd kap egy kezdő videó klipp rendezőt, aki majd úgy ugrál, ahogy a fejesek szeretnék.
    Így pénzt is spórolnak, ergó nyereséges lesz.
    A minőség meg marad olyan, mint eddig.

  2. Annyira nem…az ügynökség is benne lehet a dologban…igencsak jó volt a reakció össznépileg Reevesre…Lehet felbátorodás van és több pénz kéne, nem ez lenne az első. Nagy lehet, de esélyes ez is. Magas helyen volt a listán, jöhet a következő (aki nem feltétlenül rendelkezik kevesebb tehetséggel…lehet kell rá várni, vagy kevésbé tapasztalt)
    Nem vagyok hajlandó olyan tárgyalás miatt idegeskedni, amin nem voltam ott..nekem a pletykák szerint nem volt és soha nem is lesz elég ítélkezésre, ha pozitív ha nem. Ráadásul egy kicseszett Batman film sorsa miatt (akármennyire is szeretem a karaktert, vagy tetszik különösen nagyon Bennel) nem fogok már sosem izgulni…idén biztosan megjelenik 2 filmben, esélyes egy WW cameo is. Hányadik is ez??? Mindeközben idén végre megnézhetek egy Wonder Womant vagy Justice League-et…és nyáron kezdhetik forgatni az Aquamant. Nem fogok ilyenek miatt aggódni mikor az internet előtt semmit nem tudtam volna az egész rendezői mizériáról, most elönt emberkéket a pánik utána meg elélveznek az első előzetestől…

  3. Jó szerintem offoljuk a DC pletykákat lassan már itt a Filmbuzin. Tegnap azt olvastam valahol, hogy Matt Reeves Batman trilógiát akar csinálni méghozzá újracastingolt Jokerrel. Nem Batmannel, Jokerrel.

  4. Mi a franc folyik itt? Vigyék oda a Netzflixre, majd azok megmutatják h kell Batman sorozatot csinálni!!

  5. például egy igazi 50-es, 60-as évekbeli noir batman sorozatra vevö lennék. ez az egész univerzum egy harsány és súlytalan vergődés.
    apollo: semmit szerintem csak már kínos mindenkinek

  6. Tény, hányattatott sorsú projekt ez, és biztos nincs minden rendben mögötte, de azért nem is kell ennyire túl reagálni. Csak tárgyaltak és úgy váltak el útjaik, nem leszerződött és 2 nap múlva meg felállt. Nagyon nem ugyan az a helyzet.

  7. Ez a hír nem lepett meg. Szerintem nem fognak találni normális rendezőt aki belemegy abba, hogy folyton belepofáznak a munkájába.

    A normális rendezők nem hülyék, és tudják mi fog történni ha belemennek a rendezésbe, ezért próbálnak olyan szerződést kötni ami védi őket ezektől a stúdiós zaklatásoktól, és a mindenbe belepofázó céges al-senkiktől.

    Majd talál a warner valami súlytalan munkára éhes bólogató-jánost, és kapunk egy kilúgozott, súlytalan semmi filmet. Ismét.

  8. Gondolom a warnernél hozzá nem értő emberek akarják megmondani a hozzáértő embereknek hogy mit hogyan kéne, és inkább otthagyják őket a picsába, mert normális ember szarhoz nem adja a nevét …
    Figyeljétek meg lehet hogy lesz batman film (sőt szinte biztos), csak az enm mindegy hogy mikor … és hogy kivel mert hogy ahhoz szerintem affleck már nem fogja adni a nevét nekem egyre gyanusabb…

  9. Huskar: tény, én is rájuk untam jó pár éve, egymást majmolják és önismételnek, de azért tisztelet a kivételnek, vannak még jók, szóval lutri alapon nem lehet előre ráfogni, hogy ez melyik táborba kerülne, a kicsibe vagy a levesbe. Reménykedni mindig lehet.

  10. Hogy lehet ilyen izzadságszagú egy Batman film körülményei? Ha valahol van brutál jó alapanyag az a Batman világa (egyik kedvencem), és ebből nem lehet összehozni egy jó forgatókönyvet jó rendezővel és színészekkel? Hogy lehet, hogy mindenki sikítva menekül egy Batman filmtől (miközben Lego Batman olyat tesz le, ami gyönyörű tisztelgés is a Batman történelem előtt). Részemről még mindig ámulok a WB-DC ámokfutásán… Azért Afflecket remélem nem vesztik el, (főleg mióta elkergeti a Fedexes Jokert) :D
    Az idei két film meg a Batman film sorsa vízválasztó lesz a DCEU-nál.

  11. A legtöbb potenciállal rendelkező karakter, erre ezt művelik b+. Hihetetlen, kérjenek ötletet a Marveltől. Tragikomédia a javából.

  12. Valószínűleg szar az anyag! Ezért is menekül mindenki.
    Gondolom Affleck nem ebbe az univerzumba akarja a filmet készíteni.

    Úgy emlékszem erről voltak viták is régebben. Warnernél rendező gyilkolást akarnak hogy az ő elképzelésük szerint csinálja meg a lehető legjobban. Ezt egy nagyobb valaki már nem nézi el.
    Ezért van a Marvelnél a sok újonc rendező.

  13. Nemtom mit tökölnek annyit a világ egyik legjobb karakterével. Vigyék filmre az Arkham Knightot egy az egyben oszt annyi meg egy bambi. :)

  14. a stúdió olyan mint egy szűz, aki csak matat ott az ágyban oszt’ fingja nincs hogy mit kéne csinálni valljuk be. mi meg már unjuk a maszatolást.

  15. beiz: olyan szempontból tök igazad van, hogy miért nem lehet már meglévő sztorit filmre vinni? gazdag háttéranyaggal rendelkezik batman, ősrégi szuperhős, simán kiragadnak egyet, aztán menjen filmre – nem értem ezt a tanácstalanságot

  16. Én megcsinálom, ha más nem vállalja! :)
    Csak ezt az új Jokert ne lássam! Letot seggbe rúgom ha a film közelébe jön!

  17. de mintha már a rajzfilmek minősége is romlana… pl a nem régkijött sötét igazság ligája is már csak elment egynek kategória volt ….

    Ehhez képest az előző batmen rajzfilmek amikben damien dark az ő fia volt meg kifejezetten izgalmasak, és 1-2 atom poént is tartalmaztak :)

    jó lenne tudni hogy minek köszönhető a warner brosnál hogy ennyire megindultak a lejtőn :(

  18. A Nolanes batman nem volt rossz, de az a 3 rész untig elég volt nekem belőle :D

    Én a régi michael keatonos batman világot akarom vissza kapni, csak ugye mai technikával vászonra víve :)

  19. Nekem Nolan nem tudna elég Batman filmet rendezni. Jöhetne tőle vagy 100, mindre vevő lennék.

  20. “Én a régi michael keatonos batman világot akarom vissza kapni, csak ugye mai technikával vászonra víve :)”

    Ne, ne, ne, ne, ne. Csak mai technikát ne. Szerintem Burton világai ezerszer jobbak voltak, mikor még tényleg felépítették a díszleteket. Pont attól volt egyedi, hogy valódi díszlet, mégis meseszerű.

  21. Istenem még csak tárgyaltak, nem volt letudott dolog. Normál körülmények között ilyen háttérben zajló dolgokról nem is tudnánk. Gondolom a legtöbb nagy projektnél vagy egy tucat rendezővel leül a stúdió mire megtalálja a megfelelőt, ha mind a 12 rendezőről kijönne a hír, h lehet ő rendezi, jaj de mégsem, akkor minden projekt “komoly gondokkal küzdene” az emberek szemében. Még véletlenül sem a Marvel ellen beszélek, de mikor nem rég azt mondták, h nem sietnek Captain Marvel filmhez rendezőt találni az valószínű nem azt jelenti, h addig még “hirtelen” bejelentik, h ki lesz nem fognak leütni egy rakat potenciális rendező(nő)vel, csak valószínű nem a nagyközönség szeme előtt fog zajlani a dolog mint a The Batman esetében.
    Továbbra is tartom, h a WB nem kéne engedje az ilyen nagymértékű kiszivárogtatásokat, mert a média elég jól felfúj mindent, ami nem elsőre sikerül egy hosszú procedúrában. Csak a véglegesített dolgokról kéne hír kapjunk.

  22. Egyenlőre nem sikerült megegyezniük. Nem nagy ügy. Lehet hogy a gázsin megy a vita. Én nem vonnék le belőle semmilyen kötvetkeztetést.

  23. Adják oda Batmant a MARVEL-nek :D!!!!
    Azt amúgy lehet tudni, hogy a annak idején Tim Burton hanyadik választott volt ’89-ben vagy ’92-ben? Vagy miért lett váltás a következő Batman filmeknek? Nem volt (elterjedt) internet, nem ment annyira a marketing/hype/bulvár így nem is tudjuk már meg soha… (szerintem a régi Batman filmek jók).
    TEHÁT még bármi lehet, jó film is és rossz film is :)! De a sok sok b****kodás előbb utóbb ahhoz fog vezetni, hogy a marvel a phase 3 után húz egy lapot és felajánlja a DC-nek a Marvel vs DC háború nagy vásznas feldolgozását – persze nagyobb beleszólás/nyereség % fejében :)!

  24. @Rubikoners:
    Pontosan régen is volt ilyen, ki tudja hány filmnél,amit szerettünk, de nem figyeltük még így…konkrétan mikroszkóp alatt van ez a franchise (is). Patty Jenkins sem az első rendezője a WW-nek pedig ő már a Monster után is rögtön szóló filmet akart neki csinálni, és elnézve eddig , amit elénk tárt nem is akarok hallani az előző rendezőről. Majd pár hónap múlva megtudjuk végül mi lett az eredmény, de ezt a filmből lehet csak megítélni…aki meg eleve úgy ül be bármelyikre, hogy ennyire befolyásolják a háttérmunkák és nem tud tőle szabadulni…hát jobb is ha nem teszi, mert nem így kell filmet nézni. Nem vagyunk ott a tárgyaláson, nem vagyunk se a rendező se a fejes…már olyan terjed most, amit mondtam is korábban én is, hogy -állítólag több riporter jelentgeti, hogy az ügynökség akar több manit kifacsarni nem Matt lépne- de hát ez megint csak egy pletyka szóval durvára nem ér semmit az egész. Majd megtudjuk…nekem csak ebből a pánikhullámból van elegem, hogy most juj temetés van meg nekem kínos, de mikor majd kijön a batman előzetes akkor elrobban a mogyi 80%nál :D

    A Marvel vs DC szerintem sose fog megtörténni max már ha járókerettel járkálunk, részemről én nem is akarom így a disneyvel…még ha elgondoljuk, hogy valaha is ilyen vállalkozásba kezdenének jóval később, nagyobb esélye lenne egy WB Foxnak szerintem… nem volt egy idő, amikor majdnem egyesült a két stúdió, vagy legalábbis próbálgattak, beszélgettek róla? Meg nem tudom a Gotham meg a Luci is a Fox csatornán megy, vagy tv-ben együttműködés nem mutatja az esetlegesen jobb viszonyt? Az tuti jobb, mint a Fox-Marvel viszony :D

  25. Bocs még annyit pluszban, hogy elvileg hasonló történt Cruise meg a Paramount között is a Mission:6 kapcsán (én erről nem hallottam, nem figyeltem úgy) meg Ryan Cooglerrel is a Black Pantherrel aztán megegyeztek. :P
    Amúgy nem tudom elképzelni a fickó War of the Planet of The Apes promózását már Batman nélkül, ha nem ő rendezi se hiszem, hogy totál békén hagynák vele

  26. @Rubikoners

    És Dr. Manhattan lenne az aki kaput nyit a két univerzum között és a háttérből nézné ahogy a két csapat egymásnak esik. Hmm…nem is rossz :D

  27. Mekare: a Wonder WOman pletykák sem erősek elvileg, és jó hogy felhoztad a rendezőcseréket, mert a sok creative differences utolsó pillanat közelében történő kilépés nem jó jel. De amúgy ez abszolút nem új dolog, mármint az ilyen hírek, lehet ti nem figyeltétek, de kinn ez megy mióta van Variety kb szerintem. Amúgy itt is az teszi ezeket a dolgokat durvábbá, hogy lassan már forgatniuk kéne, hogy tartsák a bemutató dátumát, amit a Warner nagyon akar, ezért nagyobb hírek ezek.

    És a Marvelnél is van ilyen, ott van a Vasember színészének távozása, a Norton ügy, csak akkor még kevesebb hírt írtam, de Edgar Wright távozását már én sem hagytam szó nélkül, és az egyik leggyengébb Marvel film volt az eredménye. Az viszont tény, hogy a Marvel jobban védi magát (plusz még a szar filmjeik is megütnek egy Squad fölötti szintet simán), hiszen Whedon is csak az Ultron bemutató után sokkal pakolt ki (szintén gyengébb mozijuk). Viszont míg egy Whedon lenyelte, addig itt úgy tűnik két nagyobb név rendező nem tette ezt.

  28. Azt hiszitek 20-30 éve nem voltak ilyen dolgok egy egy film forgatása előtt? Csak nem volt internet, nem tudtunk mindenről. Most ha fingik valaki hálivúdban azt is megírja valaki.

  29. Lehet rosszul tudom, de mintha soha nem lett volna lefixált bemutató dátuma a The Batman-nek. Csak nagyjából volt belőve, h 2018-ra szeretnék. Szóval ha nem ragaszkodik a WB egy elképzelt de nem véglegesített bemutató dátumhoz, akkor még nyugisabbra veheti a tempót és válogathat a rendező jelöltek között.

  30. @human:
    Oh tudom én a rendezőcseréket meg,hogy megy ez másutt is, csak személyesen nem jegyeztem meg, csak ezért írtam, hogy nem rémlik, pedig anno mindet olvastam tuti. Lassan forgatniuk kéne így van, azt mintha láttam volna, hogyha esetleg az Aquaman bemutatót elraknák pár hónappal akkor Batmanéknek lenne lélegeznivalója, az eredeti bemutatót nem tartanák, de azt igen, hogy az év megmaradjon legalább. De nincsenek előttem most a dátumok. Mondjuk ha a New Line csinálja Rock-kal a Black Adamet és azt beraknák jövőre, igazság szerint nem is maradnánk el 2 DCEU film egy évben dologtól és felőlem nyugodtan elcsúsztathatnák a dátumot, mert engem jobban érdekelnek azok a karakterek, akiknek végre lesz filmje nem az, akinek innen 60 év múlva is simán lesz szólója :D
    Amúgy nem azt akartam sugalni, hogy a többi stúdióval kapcsolatos ilyen jellegű híreket nem hozod le, ha esetleg erre gondoltál.
    A többi már izlés stb kérdése itt a szintekkel… szar vagy nem szar vkinek a SuSq(bőven van hova fejlődni) szintileg elhelyezve az MCUhoz még mindig előbb nézném újra, ha muszáj lenne, amit én meg még a mcu legjobbjaival se vagyok képes, nemhogy a legrosszabbakkal. Ami nem azt jelenti, hogy a SuSq mestermű, csak pont ugyanolyan alacsony számomra, mint az mcu, jobban élveztem,mint az ultront vagy a cw-t, de alatta van pár marveldisney mozinak abban a nagy összecsoportulásban. De ez csak én vagyok csepp a tengerben, viszont egy film minőségének/szórakoztatási faktorának kérdése sose lesz tényként kezekhető dolog, mégha vannak is szabályai.
    A Black Pantheres is marveles, így voltak a szalagcímek ahogy Reevesnél, aztán csak megegyeztek a manin. Azért sem mondanám még rögtön hogy ebből a projecttől máris két rendező dobbantott.

  31. “Azt hiszitek 20-30 éve nem voltak ilyen dolgok egy egy film forgatása előtt? Csak nem volt internet, nem tudtunk mindenről.”

    Tök mindegy, mi volt 20-30, sőt, akár 100 éve is.

    A kiszivárgott infók egyenes arányban vannak a ritka nagy hype-olások is, ami szintén az internet miatt lehetséges. Szóval egyik oldalról talán ront, míg a másik oldalról talán javít a nézetségen.

    Net ide vagy oda, ha a film szar, ugyanúgy szar is marad. Ha meg jó, akkor örülünk, Vincent.

  32. Szerintem a Warner is meg a Marvel is adja át az összes jogot az Asylum-nak. Egy bejáratott rendezőjük felépítené év végére a DC univerzumot plusz a Marvelt feltolná phase 4ig összesen 3millió dolcsiból oszt szevasz. Minek várjak 2033-ig mire esetleg előkerül Thanos? 8 év múlva is tapsikoljak hogy megmutatták a bal lábát amint fellép egy lépcsőre és majd plusz 2évig találgassak hogy az minek a lépcsője volt? Talán Aghardé? Túl húzzák.
    Asylum for president. Jövőre meg jöhet a Dc vs Marvel vs Gigamega shark octopus crocodile head piranha film.

  33. Várható volt,de megérdemli a dc az előző két filmért aki azt jóvá hagyta remélem megfő a levében…

  34. A büdös életbe ..Elég már Engedjék a frakkin bőregeret pihenni egy pár évig semmi értelme semmit nem lehet jelen pillanatban elmondani a karakterével kapcsolatban.DC telis tele érdekes karakterekkel jöjjenek már elő a setétből….

  35. Hogy is mondta az ellenszenves, túlsztárolt rasztahajú über antitalentum Momoa gyerek? Frak Marvel? Úgy ám! + Chris Evans nevet meme :D

  36. Eer. Semmit nem lehet róla már elmondani???
    Kb eddig nem mondtak rola semmit :)
    Batman robin témák. Vagy Damien. Vagy cdak egy sima macskanös szerelmi szál. Kb tök üres még a filmes batman

  37. Mindig van lejjebb?
    érdekes ez egyébként, hogy hiàba csinàlnak egyre nagyobb fostengert meguk alà, a vak fanboyok csak elviszik a pénztàrcàjukon ezt az egész bizniszt.
    Addig märpedig nem fogjàk megeröltetni magukat, hogy jo filmeket csinàljanak, esetleg adjanak valami kreativ önàllosàgot egy normàlis rendezönek, amig döl a lé.
    Lehet jönni a Marvel fanboyozàssal, de azt azért sztem még elvakult DC-rajongoként se lenne nehéz elismerni, hogy a legtöbb MCU filmröl azért messziröl leri, hogy a rajta dolgozok ismerik az alapanyagot, és szeretik, és megprobàlnak (a minél hosszabbtàvu pénzcsinàlàs szabàlyain belül) valami ujszerüt alkotni minden alkalommal. (Vagy legalàbbis kicsit kiforditva rehashelni ugyanazt a sztorit).

    Itt meg egyébként a sokat szidott Snyder az egyetlen akinek legalàbb elképzelése lenne a dolgokrol, csak mondjuk ö meg pont nem ugy làtja a karakterek lényegét, mint a fanok 99%-a, ha meg te nem értékeled/nem érted, hogy elöször Superman hogy tehet földdel egyenlövé egy nagyvàrost, aztàn meg Batman miért gàzol térdig a vérben, akkor te vagy a szar (meg a Marvel fanboy).

    El van ez baszva ugy ahogy van, senki nem tudja mit kellene kezdeni ezekkel a karakterekkel, de döl a lé, ugyhogy gond egy szàl se. Kivàncsi vagyok hogy fog Snyder egyensulyozni a ràeröltetett komikusnak szànt elemek, meg a lassitott PG13-kibelezések között. Na nem annyira, hogy moziba menjek még egy pofonért.

  38. “a legtöbb MCU filmröl […] megprobàlnak (a minél hosszabbtàvu pénzcsinàlàs szabàlyain belül) valami ujszerüt alkotni minden alkalommal.”

    Ezzel aligha értek egyet.

    “Superman hogy tehet földdel egyenlövé egy nagyvàrost,”

    Nézd már vissza az a rész a filmben, és utána gyere vissza és mond megint, h Superman rombolta le Metropolist, nem pedig a világformáló és főleg Zod. (És aztán nézd vissza a Superman II-t Christopher Reeve-vel és mond azt, h ő bezzeg nem dobálta át pár épületen a kriptoniakat.)

  39. Vagy pedig jó sok képregényt és az animációs filmeket/sorozatokat, amiket pedig szeretnek sokan (köztük én is) de simán elmennek a rombolás mellett…mert miért is?
    Ekkora erővel még a MoS pusztítása bőven visszafogott volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.