32 hozzászólás a ““And, just to be clear… PG-13 is for pussies. Spines bleed… a lot”” bejegyzéshez

 1. Remélem azèrt van ilyen karizma nèlküli töltelék emberekel tele mert kellett a pénz a forgatókönyvre és a làtvàny vilagra. Mert eddig a rendezőn kívűl semmi extra dolog nincs.

 2. Az ismeretlenség előnye a feszültség. Bár, mivel ugye filmről van szó, az ugye teljességgel kizárt, hogy a Predatorok nyerjenek, szóval…

 3. AvP2-ben is volt gyerekszereplő…pár percig. Remélem itt is osztozik a sorsban. (de genya vagyok)

  Amúgy sorozatos arcok tömkelege, bárki elhullhat, bárki lehet híró.

 4. Tehát ezek mennek a levesbe az első öt percben, és predi végre vmi másik bolygót oszt utána?

 5. Ez a gárda nagyon lelombozó,engem hidegen hagy,és az a gyerek minek is bele?!? Elég messze kerültünk az Arnold karakterektől 😟

 6. A Schwarzenegger-es filmben legalább elhittem, hogy méltó ellenfele a címszereplőnek. De ezek a pálcikák??

  A másik, hogy valahol olvastam, hogy a Tremblay által játszott szereplő autista lesz és ő fog kommunikálni a Predatorral…

 7. Ahogy mondjuk az Aliennél, sajnos itt sem veszik észre, hogy ez alapvetően egy egyetlen filmre szóló ötlet volt.

 8. Az olivia munnn középen a pali Logan ellenfele az a robotkezű. Többi nekem is noname. De mintha a bal oldali fekát már láttam volna valahol.

 9. Élien

  Hülyeséget mondasz. Olvastam az összes Predator könyvet, van alapanyag bőven. Pl a Szerepcserét nagyon megnezném filmen. De ott van az Új vadászok, Betondzsungel, Jég és vér, Nagy játszma stb stb. Lenne miből meríteni, ha normális forgatókönyvet nem tudnak írni. Ugyan ez vonatkozik az Alien filmekre is.

 10. Elhullani tökéletesen megfelelnek. Predator 2-ben is összefutott a vadász egy gyerekkel a temetőben és teljesen a filmbe illő jelenet volt. Én bízok Shane Black-ben. Megnézem merre futtatja a történetet.

 11. ácsi szerintem sokan vannak köztük én is, aki már hányingert kap a hollywoodi sztároktól. én kifejezetten üdvözlöm az ötletet hogy nem egy Scarlett Johansson, vagy Dwayne Johnson vagy Ryan Gosling szerepel benne.

  OFF
  ezek a rövidítések apáááám
  ,,predi, batsy, supi” értem én hogy filmbuzi de naaaa
  ON

 12. kár ezen fennakadni, hogy egyik sem egy arnold vagy pankrátor. danny glover se volt egy izomkolosszus mégse lett baj belőle (a film egyik pozitívuma volt kb.). tkp. ha a második film nem készült volna el, akkor most nem franchise-ról beszélnénk, hanem egy egyszeri filmről, olyan szinten bővítette a predator univerzumot és hozta össze az alien filmekkel, még akkor is ha kritikailag és anyagilag is bukta volt.

  a kölyök túlzás szerintem is, de nem a színészeken múlt sohasem egy predator film, a végén egy híján úgyis mind megszívja.

 13. Hát furcsa bagázs nem nagyon sugárzik belőlük a profizmus mint pl az első filmben ott elhittem hogy egy profi összeszokott komandós alakulat. Remélem nem ezen múlik a film a gyereket kihagyhatnák de pl az Aliens-ben is volt és engem ott sem zavart de nem érzem ideillőnek mivel a Predatorok ugye nem vadásznak gyerekekre rangon aluli prédára… mindegy meglátjuk. Black-ben bízok egyenlőre.

 14. @kekizs @StonedProphet: most úgy mondjátok ezt a gyerekszínész dolgot, mintha nem Shane Blackről beszélnénk. Láttátok például a Nice Guyst? Abban minden csak idegesítő nem volt a gyerekszínész.

 15. Zordon említette , hogy nem kellenek a nagy nevek pl Dwayne Johnson.

  Pedig szerintem kiváló ” utódja” Schwarzinak én nagyon bírom.

  Ne már , hogy Arnold nem fog feltünni, remélem csak titkolják.

  Kiváló idézet Anak :-) pöcsös koromban sokat emlegettük, ha épp cukorot ettünk :-)

 16. Ahogy látom ez megint egy polkorrekt film lesz. A kiéhezettekben is sikerül eltalálni a rasszok arányát. Melanie fehér bőre kék szeme, hosszú szőke haja is hirtelen eleget tett a kor elvárásainak. Szép új világ.

 17. Zordon: Semmi, amíg otthon csinálják a négy fal között.

  Középső srác a Narcos-ból :)

 18. Black benne volt az eredeti Predatorban így biztosra veszem, hogy átérzi milyen hangulatnak, látványnak kell lenni a filmben. Gondolom a forgatókönyvet is nagy gonddal készítették.
  A színészek valóban nem túl impozáns látvány de ilyenkor mindig eszembe jut Joe Pesci. Pesci egy töppedt kis köpcös fazon, akiről mindent el tudtam képzelni csak azt nem, hogy egy hidegvérű maffiózó……….. na ezek után láttam a Casinot és Ő rohadtul elhitette velem, hogy egy “beteg állat”…..egyetlen félelmetes karakter volt számomra a filmben és az éppen Pesci volt.
  Szóval szerintem ezek a színészek is bevállhatnak ha a rendező kitapossa belőlük a tehetséget.

 19. Zordon bácsi: Semmi, de ahogy haladunk, a következő hófehérke remake-ben már feka lesz a főszereplő.. Egy alapvetően fehér emberre megírt karakter mért lesz fekete? Ugye robinhaverjakicsidzson is egy daliás núbiai herceg volt mi? Most meg?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.