Forog az egyik Robin Hood

Ez a Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service) főszereplésével készülő darab, ő lesz Robin Hood, míg Little Johnt Jamie Foxx kelti majd életre. A rendező szerint gritty lesz, a háborúból hazatérő nemest a környéken eluralkodó korrupció taszítja majd a törvénytelen harcba.

human
írta
2017. 02. 20. 21:22
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Forog az egyik Robin Hood” bejegyzéshez

  1. Ha nem valami kalandos-mókás dolog lesz, akkor le lehet húzni a vécén.
    Mert én max csak ennyit tudok ettől a tinibrigádtól elképzelni.

  2. 27 évesen akkor is csak egy srácocskának tűnik, semmi esetre sem Robin Hoodnak. Ha baromkodás lesz, akkor még jó is lehet, egyéb esetben nem hiszem.

  3. 5 évente jön 1-1 RH reboot. Mint egy falat kenyér…vagy mégsem. Itthon max megnézem, moziban biztosan nem.

  4. Nah, látom Grózer Csaba megint kaszált az íj megrendelésekkel. Csak az az egy gond van vele, hogy egyik sem angol hosszú íj… Ezek mind magyar visszacsapó íjak. :D

  5. Olyan tiszta a ruhajuk, mimtha valami visegradi hagyományőrző ünnepségen készült volna a kép :D

  6. Crowe-os Ridley Scott-os nekem is jobban tetszett inkább folytatnák azt…

    Ez tényleg nagyon gagyi jelémezesnek tűnik mintha a fehér lepedőre csak ráfestették volna a piros keresztet aztán kész is :D

  7. +1: Tényleg folytatódhatna a Russell Crowe-s Robin Hood. Az minden szempontból jól nyúlt ehhez a legendához. Nem mellesleg egy olyan szereplőgárdát vonultatott fel, ami teljesen hiteles volt.

  8. Utolsó jó filmje volt az öregnek kb. Ami vicces, hogy az egyetlen film volt amiről valaha majdnem kijöttem a moziból a vége előtt. Mint a legtöbb újkori Ridley Scott filmet ezt is rendezői változatban érdemes megnézni.

    Amúgy meg fekete Little John mellé elfér a magyar reflex íj. Hamár muszáj akkor miért nem lehet reálisan és nem erőltetetten megoldani a kvótát, mint a Kevin Costneres verzióban?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.