Belle dala

Még egy dalrészlet a Beauty and the Beastből, most Emma Watsonból ömlik az ének.

10 hozzászólás a “Belle dala” bejegyzéshez

 1. Mostmár valaki magyarázza el nekem, mitől olyan marha sikeresek ezek a filmek, ha szinte szóról szóra, dalról dalra ugyanaz, mint pár évtizede az eredeti rajzfilmben? Szerintem a pofátlanság netovábbja, miért kajálja be ennyi ember a pénzszívattyút? Még a Maleficent vagy a Huntsman 1-2 legalább csavart egy kicsit a dolgon, de ez egy az egyben Ctrl+C/Ctrl+V. Forgatókönyvíró credit szerintem nem is lesz a stáblistán.

 2. Mármint most ebből az 57 másodpercből szűrted le, hogy Ctrl+c/Ctrl+v? A dzsungel könyve is egyedi volt és tudott újat mutatni, itt sem lesz másképp.

 3. Az már nekem is feltűnt, hogy egy az egyben megcsinálják az előszereplős változatot, de mi lesz a plusz amiben eltér az eredetitől? Mert a film szépen néz ki, de ha semmi újat nem tesz hozzá, akkor igaza van ThomassLordnak.

  Amennyire jópofa a diákok a léptek ütemes dobolása, annyira hülyeség, hogy a mosásban lévő ruhák között lépked a “kút” peremén. Minek mászna fel oda? Belle ilyet nem csinál. :)

 4. Nem gondolhattad komolyan hogy nem fognak énekelni. Minden Disney mesében dalolásztak alap hogy itt is fognak. De legalább jó hangú színészek vannak benne. :D

 5. Én kifejezetten örülök, hogy megcsinálják a régi kedvenc meséink élőszereplős változatait! Ha jól tudom az Oroszlánkirály is tervben van, még pedig a Dzsungel könyve rendezője fogja rendezni, ami véleményem szerint egy abszolút jól sikerült élvezhető kis film lett. Az ének kifejezetten jól megy, legalábbis eme feldolgozáshoz. Én kifejezetten azt szeretném, hogy mesehűek maradjanak ezek az alkotások, mint a képregényfilmeknél is elvárt, hogy képregényhűek legyenek. Persze ha beletesznek némi új dolgot az sem zavar, hátha ad hozzá vmi pluszt.

  Remélem Szabó Sipos Barnabást meghagyják vagy felkérik megint a szörny szinkronjának!

 6. A Dzsungel Könyvét azért megoldották úgy, hogy a dalok is csak részben szerepeltek és jelentősen átdolgozva. Az Oroszlánkirállyal sem lesz itt semmi gond, hiszen a technika adott.

 7. Na és hány millió ember van, aki nem látta a pár évtizeddel ezelőtti mesét? Lehet miattuk (is) készül a remake?

 8. Egyáltalán nem haterkedés, de mi az édes pöcsömet keresnek fekete mosólányok a 18. század közepén egy francia kis faluban? Mese a javából…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.