Kép a Han Solo film forgatásáról

Úgy tűnik ma több stúdió is ilyen képre gondolt egyszerre. A Star Wars Story: Han Solo még nem tudjuk pontosan milyen alcímet fog kapni, de a csapat összejött egy kép erejéig. Harrelson fogja Han mentorát alakítani, Glover a fiatal Landot.

Ez amúgy a Falcon belsejének tűnik.

33 hozzászólás a “Kép a Han Solo film forgatásáról” bejegyzéshez

 1. Úgy érzem,hogy Phil Lordéknál jó helyen van ez a film.
  Ez a kép is megerősít valahogy.A cast nem szokott mellémenni a Disneynél.
  Ők meg jó filmet fognak csinálni.

 2. Az ifjú Han nem túl szimpatikus. De úgy sem egy kép alapján dől el. Csak nem lesz benne hiba…

 3. Lando telitalálat, nálam Harrelsonnal sem lehet mellé lőni, a többieket meglátjuk. A sárkányok anyját sose találtam túl jó színésznőnek, de annyira eyecandy, hogy Hannak muszáj lesz rárepülnie

 4. Harelson telitalálat,Glover is rendben lesz.Nekem ez az új Solo nem jön be valahogy.
  Majdnem 10 cm különbség van Ford és Áron között.
  Azért mert Spielberg felkaroltja és mellé rakják viharban született törpillát ki első ezen a néven,még nem fog felnőni Ford alakításához és tekintélyt parancsoló 185 centis magasságához.Lehet akármekkora tehetség.Szerintem olyan lesz mint a T3 John Connor-ja aki röhejes volt.De ne legyen igazam.

 5. ONEDINKENEDI: Ha a színész magassága lesz az egyetlen dolog, amibe bele lehet kötni, akkor szerintem marha jól fogunk járni mindannyian.

 6. Valahogy mèg most sem érzem lètjogosultságàt ennek a filmnek.
  Annyi sok jó star wars történet létezik.
  Pedig lenne miből meríteni.

 7. Lehet, hogy jó lesz, mint film, de sajnos az én generációmnak (pedig csak 25 vagyok) el kell fogadni, hogy nem nekünk készülnek már ezek a filmek. Nekünk volt már három fiatal Solo film, nincs szükségünk még egyre, viszont a mai tiniknek már (ennyi idő elteltével) el lehet adni még egyszer ugyan azt.

 8. Bayay: :DDD dehogynem 25-öknek készül, a korosztálynak túl öreges kinézetű az eredeti trilógia és nem pörög eléggé. Lehet neked nem, de az biztos, hogy inkább a negyveneseknek a gyerekkora része a IV-VI.

 9. A kép alapján a Han Solo-film fogja az első komolyabb szöget verni a legújabbkori SW koporsójába. A JJ-féle fiatalítás is elhibázott volt, de ez egyenesen katasztrófa.

 10. lehet ez akármekkora fos ,majd ugy mennek erre is mint a fekete 50 árnyalatára,mind ez idáig nem készült jo star wars film,zsivány is csak nyomokban volt az,persze kinek mi jön be.

 11. Londonban forgatják ugye? Két napja Woody Harrelson elsétált mellettünk Camdenben, lányos zavaromban rá is köszöntem, de látványosan Ignorált.
  :)

 12. Jó ez a cast, de Emilia Clarke azért kicsit ront rajta. Na mindegy, biztos nem rajta lesz a hangsúly.

 13. human: az tény, hogy a negyveneseknek volt az a gyerekkora, viszont ezen logikánál maradva, nekünk az előzmény trilógia készült, mivel mi akkor voltunk gyerekek. Úgy gondolom pont ez a lényeg, hogy a tizenpár éveseket vonzzák be, mert ott a negyvenes szülő már fizetőképes és esetleg be is ül a gyerekkel a moziba nosztalgiából (mindjárt két/három jegy egy gyerek miatt). A huszonévesek között kisebb a fizetőképes kereslet, az egész kicsiknek meg ott vannak a rajzfilmek (harmincon fölüli fizetőképes szülőkkel). Lehet, hogy nem így van, de nekem logikusnak tűnik. Biztos van rá statisztika, melyik korosztályból hányan ültek be és kiderül, hogy van valójában.

 14. Bayay: Már meg ne haragudj, de ahogy itt 25 évesen elkezdtél kvázi “bezzegazénidőmben”-ezni, úgy érzem, már áshatom is a síromat. Aztán vannak még itt páran, akik már minden bizonnyal csak zombik lehetnek, hogy gépelnek :D

 15. egyetértek Bayayyal. + nagyon verték erre a canon-ra /expanded univers/ hogy ajaj, összedogjuk a világot, nem kell többet wizard of the coast-os/forgotten realms-es meg warhammeres írókat megkérni,(könyvek/képregény/történet) erre, bumm legfosabb sztori Landó, meg Solo filmek, öszintén? ki a faszt érdelel. az érdekesebb ahogy csubakka fésüli magát de komolyan. végtelen univerzum, végtelen+1 történet, erre megint ezt az 5 faszt kell ismételgetni, meg skiwóker család története, mer azt mindenki megérti. monnyuk hosszú távon meg pont rossz ez a modell, mert a sw “univerzum” 1,5x-es fénysebességgel zuhan hátrafele, ilyen félautentikus valóságból, űrjóbarátokká változik. de visszatérve 2 mondattal, szóval ne legyenek illúziónk az SW kapcsán, egy kliséhalom 4 sun zu, meg 3 buddhista idézet, fordított logikájú warhammer 40k, 2 db Arthur c. Clarke, 1-2 zen koan, amit a szerencsesütiben olvasott, plusz az X-vegyszer és így születtek a pindúrpa… én vagyok az apád. szerethető világ, ám igen gyermeki és az első mondatban lévő írók tették igazán “naggyá” szerintem. hát, reméltem azért hogy a “kétes” moslék azaz mesék ellenére csak lesz valami ebből a világból, de totál elmebaj.

 16. Mit szedsz, pali? :)
  Persze, hogy gyermeki világ, Lucas mindig is csak egy mesét szeretett volna (plusz játékfigurák). Ide lehet keverni a WH40K-t meg Clarke-ot, de nem hiszem, hogy bármi értelme lenne. Persze, hogy Soloról meg Skywalker családról készítik továbbra is a filmeket. Lehet, nem tűnt fel, de ez soha nem az univerzumról szólt, hanem erről a pár karakterről. És még egy indok, ami mindennél többet nyom a latba, és ezt pedig úgy hívják: biznisz. Figyelj, egy olyan világban, ahol az emberek megdöglenek a szmogban, mégis autóba vágják magukat ha leugranak a sarki közértbe, te nem akard elmagyarázni, hogy nem kell Han Solo :)

 17. Gondolom azért Solo filmet csinálnak, és nem valamelyik csak az nagy rajongók által ismert történetet filmesítenek meg, mert így könnyebb sok nézőt beterelni.
  Valahogy továbbra is nehezen hiszem el, hogy ezzel a tempóval ne az MCU-hoz hasonló látványosan és profin kivitelezett, de lélektelen tucatfilmek tömege szülessen.

 18. hányingert kapok ettől a filmtől :( nekem ez nem star wars :(

  annyi jó story van, sithek, yoda, jedik, palpatine mestere …
  windu története..
  ez kb olyan mintha harry potter spinoff csak a muglikról szólna ….

  mielőtt egyesek félre értik imádom a star warst és harrison fordot és han solo-t i a filmekben.. épp csak pont az ő elő történetére nem vagyok kíváncsi :(

 19. Star Wars lényege az Erő, meg a jedi-szith ellentét… Annyi mindent lehetne csinálni, ha egyszer már spin off, akkor szakadjanak már el… Soloról minden kiderült már ami érdekes, ez engem pl. abszolút nem fog érdekelni. A zsivány Egyest se akartam megnézni aztán mégis csak… de ez már totál érdektelen. Ugye Boba Fettről, meg Yoda filmről ne is beszéljünk.

 20. Én bírom Ehrenreichet, és a képen szerintem egész jól sikerült a Hanná maszkírozása, elsőre fel sem ismertem :) Glovernek meg külön örülök. A sztori és a cast alapján is jobban várom ezt a filmet mint a Zsiványt, remélem inkább egy vidám kalandfilmet csinálnak belőle és nem az előző rész komor hangulatát akarják lehozni itt is.
  PS: Aki ez az egyetlen kép alapján már tudja hogy szar lesz a film külön gratulálok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.