10 hozzászólás a “Gyönyörű Ghost in the Shell poszterek” bejegyzéshez

 1. Miért kell cici az androidra? Az arc még oké, de mi kerül a cici helyére pluszban, mondjuk egy férfi-típusú androidhoz képest?
  Ez megint valami genderegyenjogúrangúságifeministaliberális-dolog?

 2. Egyedül az zavar a képeket nézve, hogy ez a “hipertálentum” Scarlett ehhez a filmhez már túl tömzsi, értsük jól: a japánok ennél mindig jóval vékonyabb, filigránabb, már-már szuperkarcsú testű/ alakú anime karaktereket használnak, szóval ez a “leképezés” itt nem jött be, még ha arcra el is megy. Csak képzeljük el mással, aki magasabb, más a fej vs. test ratio-ja.

 3. asdf: pont, hogy nem…szerintem pont az okozna örömet, ha robotoknak nem is lenne nemisége, mert ugye minek?
  Nyilván ha azt akarod, hogy a nő robotodról ne gondolják elsőre azt hogy robot, akkor teszel rá csöcsöket, még ha nincs is funkciója, de megvan a látszat. Lehet, hogy úgy van, mint az Austin Powersben, hogy lő isvele :)
  Amúgy meg Scarjo filmre sokan nem az arca miatt mennek, de ha jól emlékszem az eredeti műben is volt a karakternek cicije.

  ON:Ez a másik robotos poszter jól néz ki, de nem tenném falra, mert megijednék

 4. Az animében is van neki melle, sőt full emberi a teste, ahhoz képest itt műanyag szerű lett, gondolom a besorolás miatt.

 5. Mekare : nah jó jó, értem én, de ha nem tesznek rá mellet, akkor is lehet női robot, nagyon sok nő van akinek szinte semmi melle nincsen mégis távolról lászik rajta hogy szúrható jó nő :D

  a mai nap szava: csöcsösrobot

 6. Az animeben is van melle és hát olyanja is van,fel is ajánlotta valakinek hogy akar vele …. sakkozni.Mellesleg gyerek kora óta van robot teste csak az agya emberi

 7. Ennyi erővel egy abszolúte nem-humanoid testet is kaphatna.

  Ő nem “android” az agya ember-egy női agy ( basszus, erről a krízisről szól az egész “ghostintheshell”…) gondolom, pszichésen még jobban megreccsenne, ha a teste nem is hasonlítana a megszokotthoz.

  Az animékben a cicik még hangsúlyosabbak :D

 8. “Az animékben a cicik még hangsúlyosabbak :D”

  Csak nemrég kezdtem el animéket nézni, de ezt alátámasztom, szinte egy se volt, ahol ne mentek volna rá ezerrel a cicikre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.