Itt az Alien: Covenant prologue

Ahogy tegnap ígérték, az éjszakai Legion alatt kaptunk valami Alien-t. Konkrétan a legénység utolsó vacsoráját láthatjuk, mielőtt hibernálásba merülnek a hosszú úthoz. Szóval itt van Franco, az új Ripley, “David” és még sokan mások. Lássuk ezt a 4 percet.

39 hozzászólás a “Itt az Alien: Covenant prologue” bejegyzéshez

 1. Jó lenne tudni ,hogy ez bent lesz-e a filmben mert ha igen nem nézem meg ha nem akkor viszont szeretném megnézni. Nincs valami infó erről?
  köszi

 2. Na…ezt sem fogjuk akkor megnézni. Olyan sok szereplő van, hogy gyakorlatilag képtelenség 1-2 mp-nél többet mutatni az arcukat a beszélgetés közben ráadásul mindegyiknek muszáj volt a szájába adni legalább 1 mondatot, hogy valahogy emlékezz rá később, amikor majd töltelékként szolgál az alien diétájában. Szkander meg piálós buli, miután “apu” elment lefeküdni? Ezek is megint elfognak tévedni a feltérképezett űrhajóban.

 3. Sok szimpatikus fiatalember. Kiderül a végén, hogy az egész valami narkótrip Seth Rogen agyában és a barátai a főszereplők. Majd felébred és rájön, az egész csak egy lsd trip volt és rágyújt egy spanglira két fingós, vizelős poén között. :-D No offense.

 4. Szerintem viszont teljesen rendben van. Ne írjuk már le ennyi alapján, könyörgöm… Ez a 4 perc gyakorlatilag csak a legénységet mutatja be nagy vonalakban. Ennyi.

 5. Az a vicc, hogy egyes emberek ez alapján eldöntik, hogy szar lesz a film. :D

  szerintem ez benne sem lesz így a teljes filmben , max valami extrában , vagy csak egy része csak .

 6. Szerintem a legénységi beszélgetések ugratások sokat hozzátesznek egy Alien fílmhez nekem bejöttek ezek mind az Alien-ben mind az Aliens-ben ezek kontrasztot adnak az atmoszféra változásához a film eleje és vége között…

 7. azért a sok fanyalgóra kíváncsi lennék, hogy tényleg képesek nem megnézni a filmet, vagy csak a szájukat jártatják már megint :)
  utóbbira tippelek.

 8. Nem lesz benne a filmben ez a jelenet. Ha megnézitek a youtube leírást, ezt nem is Ridley Scott rendezte, hanem a fia Luke Scott.

 9. katasztrofa a vágás és az is, h megáll a világ mert valaki félre nyel egy pitét. remélem a film nem ilyen lesz.

 10. hát, ebből úgy látszik nem nagyon derül majd ki, hogy mi lett a Prometheus megmaradt szereplőivel. nem olvastam amúgy híreket, nem tudom mi lesz a sztori, de ez is ilyen klausztrofóbiás hentelés lehet majd, mint az első rész. ami nem baj, de minek még egy ugyanolyan? ez is, most komolyan lemásolták az Alienből a szokásos asztal körüli viccelődést? minek?

 11. Hmm… én pont pár napja néztem újra a Prometheust, és arra jutottam, hogy egész jó film lenne, ha nem lenne sequelbait, és nem kötötték volna érzésre utólag, izzadságszagúan az Alien univerzumhoz.

  Remélem, hogy a folytatásnál nem csak, hogy ugyanezt fogom érezni, de talán egy kicsit jobban képbe rakja a Prometheust is.

  A videó meg gondolom csak valami kedvcsináló viral, ami nem is lesz benne a filmben, szóval ez alapján szerintem ne vonjunk le messzemenő következtetéseket egyik irányba se.

  Viszont jött ki egy másik, szerintem sokkal jobb anyag is:

  https://www.youtube.com/watch?v=y-sBROXalU4

  :)

 12. Azoknak meg akik ezt azért nem nézik meg mert majd a moziban akarják látni, hát ott nem fogják. Nem lesz benne. Azért dobták ki most.

 13. Nekem tokre bejott! Meg is neztem a Prometheust.
  Technikan latszik, hogy mar kezd “butulni” es alakulni a regi Alien filmekehez.

 14. Megnézhetitek, mert a világon semmi nincs ebbe a jelenetbe. Meg már mindenki látta többször is ezt, az alien régi részeibe. megin zabálnak, viccelődnek, szakadt otthoni melegítőruhába hogy még földiesebb legyen minden…jajj… megint. A főszereplőcsajnak meg az az atomfelhő alakú haja borzalom.

 15. Sok sok arc akiket majd lemészárolhatnak az alienek :D Mondjuk a meleg párnál felnéztem, de eszembe jutott hogy biztos valami finom halált eszeltek ki nekik szóval hajrá, trancsírozzák le azokat is :D

 16. engem speciel sokkal jobban idegesit ez a szomszedok frizura ami a csajnak van a vegen, komolyan egyszeruen rossz nezni ezt a fejszerkezetet, coopban szokott hasonlo lenni a penztaros terikéknek :D

 17. ott volt a címben a prológ, nem érthető, hogy előzmény az adag? mármint meglepett ez a sok komment.

 18. mikor ezt megnéztem, engem is az első és a második filmre emlékeztetett a hangulata, de jó értelemben. miért is lenne ez paródia?

 19. Remélem, Danny McBride majd böfögve fingás közben hal meg, vagy ilyesmi.
  Az én problémám nem a sok szereplő, hanem hogy abszolút semmilyen hangulata nincs ennek az egésznek, pedig szerintem ha kiadnak egy ilyen előzetest, annak épp az lenne a lényege. Ami viszont nekem is rögtön eszembe jutott, az az, hogy ez egy paródia. És persze az Űrgolyhók.

 20. Nem fogom tudni megérteni, hogy az egyébként csinos, szép kisugárzású Katherine Waterston-nak miért kellett ezt a borzalmasan szörnyű frizurát vágni, csak hogy legyen egy kis Ripley-hommage a képernyőn. Vagy csak mert “…member? I member.” Teljesen igaza van human-nek, a csajnak annyi ‘karaktere’ nincs így, hogy tényleg csak új-Ripleyként lehet emlegetni, a funkciója és jelenléte egyelőre kimerül ennyiben.
  Nagyon remélem, hogy a film után kellemesen csalódni fogok ilyen tekintetben.

 21. Szerintem még így is csinos, viszont praktikusabb lehet az a haj, nem minden nő tud vele foglalkozni úgy, vagy szeret, lehet a karaktere olyan tomboy típus

 22. Nem tudom tisztában vagytok-e vele, de hosszú hajú űrhajósok nincsenek. Gondolom ez valami előírás vagy kényelmi szempont. De ennyi erővel Sandra Bullockot is lehetne fikázni a frizurája miatt a Gravityben.

 23. Már hogy ne lennének hosszú hajú űrhajósok? Ha nem ismernél egyet sem (ahogy felteszem, nem is ismersz), elég csak beírni a Google-ba, hogy “astronaut woman”, vagy hasonlók, és megnézni a képeket. Biztosan nem láttad Catherine Coleman videoját sem, ahogy a Nemzetközi Űrállomáson épp az örökké kócos hajával viccelődik.
  Előírás, persze… :D

 24. “A fentebb látható Prologue: Last Supper-t Ridley Scott fia, Luke Scott rendezte, és nem része a teljes filmnek.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.